Keď debata o všetko, tak o všetkom...
Strašne by ma zaujímalo, načo by asi tak toto mohlo byť dobré, netušíte, načo by to mohlo byť?
Na fóre, kde táto fotka bola, som sa típka, čo ju vložil pýtal, že načo to je , ale doteraz nič...
A strašne ma to zaujíma a nemôžem kvôli tomu spávať a mávam nočné mory...
VGA konektor - výstup z GK - bez kábla - ???
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Re: VGA konektor - výstup z GK - bez kábla - ???
"fake" vystupy, su tam skratovane tri dvojice vga pinov a grafika si mysli ze ma na vystup napojeny monitor.
chalan asi chcel karty na vypocty (napr folding) a samozrejme k nim nepotreboval monitory. karta bez monitoru mu vsak nechcela ratat. preto fake vystupy.
to bude starsieho data.. dnes sa to da riesit cez ovladace alebo aj priamo cez win 7 si vies navolit akoze je tam monitor aj ked tam nic neni
chalan asi chcel karty na vypocty (napr folding) a samozrejme k nim nepotreboval monitory. karta bez monitoru mu vsak nechcela ratat. preto fake vystupy.
to bude starsieho data.. dnes sa to da riesit cez ovladace alebo aj priamo cez win 7 si vies navolit akoze je tam monitor aj ked tam nic neni
-
- Používateľ
Takže máš zrejme pravdu, pretože celé fórum bolo zamerané na Folding
BTW... ...takýchto "boxov" mal niekoľko nad sebou (niečo ako server) a počítalo mu to Folding...
BTW 2- nevieš, ktoré 3×2 piny treba skratovať, aby si GK myslela, že má monitor? Totižto dosť často pracujem s programom, ktorý beží jedine na dvoch monitoroch ale ten druhý je mirror prvého, takže by sa mi to zišlo...
BTW... ...takýchto "boxov" mal niekoľko nad sebou (niečo ako server) a počítalo mu to Folding...
BTW 2- nevieš, ktoré 3×2 piny treba skratovať, aby si GK myslela, že má monitor? Totižto dosť často pracujem s programom, ktorý beží jedine na dvoch monitoroch ale ten druhý je mirror prvého, takže by sa mi to zišlo...
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Vsak si to nahod v ovladacoch.
Prave tlacitko na desktope, Screen Resolution, Detect, klikni na "Another display not detected", v Multiple displays vyber "Try to connect anyway on: VGA" a potom uz robis vsetko ako keby si mal viacej monitorov.
Prave tlacitko na desktope, Screen Resolution, Detect, klikni na "Another display not detected", v Multiple displays vyber "Try to connect anyway on: VGA" a potom uz robis vsetko ako keby si mal viacej monitorov.
vga:
1-6
2-7
3-8
ale potrebujes tam ~80 ohm rezistory
( http://demotivationals.co/demot/2010-10 ... 323157.jpg )
1-6
2-7
3-8
( http://demotivationals.co/demot/2010-10 ... 323157.jpg )
-
- Používateľ
-> faugustin:
-> valistar:
Inak, ja som čakal, že keď bude po nejakom týždni nejaká odpoveď, že bude štýlu "Ty kokos, to čo je bezdrôtový monitor?"
A vy to tu behom pár minút poriešite... ...ste fakt machri...
Ježíííš, také primitívne... ...fakt díky... ...ale teda musím uznať, že takto by ma to asi nikdy nenapadlo...faugusztin napísal:Prave tlacitko na desktope, Screen Resolution, Detect, klikni na "Another display not detected", v Multiple displays vyber "Try to connect anyway on: VGA"
-> valistar:
Díky, zíde sa, vyrobím si to a určite sa to zíde na mašine, na ktorej zlyhá faugustinov tip...valistar napísal:vga:
1-6
2-7
3-8
Inak, ja som čakal, že keď bude po nejakom týždni nejaká odpoveď, že bude štýlu "Ty kokos, to čo je bezdrôtový monitor?"
A vy to tu behom pár minút poriešite... ...ste fakt machri...