Mrtvy po OC
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Mrtvy po OC
Zdravim, skapal mi pc Dal som ho na 4ghz 1.491v dal testovat v prime95 teploty na 46C... nereaguje vobec vratil som sa z obchodu a uz len blikal power... po vypnuti nenabehol.. moze to by zdroj ? kondiky na doske nevyzeraju poskodene resetoval som Cmos... pochybujem ze by take nastavenia odpalili dosku/cpu mam pocit ze Saga zdochla.. uz raz bola na reklamacii... co myslite ? bozechran nech to nieje nieco ine ako zdroj...
Naposledy upravil/-a elementar v St 23. Feb, 2011, 19:05, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
- elementar
- Sponzor fóra silver
Re: Mtrvy po OC
Zdroj ide skusal som v starom PC
Doska/CPU... doska nepipa... to mi asi ani nevyreklamuju... nemam kde skusit MB a cpu... do ****
Doska/CPU... doska nepipa... to mi asi ani nevyreklamuju... nemam kde skusit MB a cpu... do ****
- elementar
- Sponzor fóra silver
Porad mi prosim ta.. RMA ? btw ja som este nereklamoval klopklop(ironia) .. hej vyresetoval som cmos idem vytiahnut baterku nikdy nevies.. lenze ako zistim ci CPU ci MB ? kua ja to vidim na dosku, CPU by to malo prezit len ta doska ma naprd chladenie a skrinu mam lne otvorenu.
Cpu im mam kompletne zabalit ako bolo ? a poslat postou ci zavolat kuriera ? dosku to iste ?
Cpu im mam kompletne zabalit ako bolo ? a poslat postou ci zavolat kuriera ? dosku to iste ?
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
či cpu alebo doska sa dá zistiť len otestovaním cpu v inej doske
stačí poslať iba dosku samotnú, poprípade tak isto cpu, príslušenstvo netreba, poprípade sa u nich informuj aby niečím neprekvapili
stačí poslať iba dosku samotnú, poprípade tak isto cpu, príslušenstvo netreba, poprípade sa u nich informuj aby niečím neprekvapili
- elementar
- Sponzor fóra silver
Hej no Datacomp je to myslim ze nebudu problemovi... lenze v zmluve znie ze s HW nesmie manipulovat neodbornik a bla bla.. Mozu odomna vymahat napr. fakturu od servisu ze mi PC skladali oni ? nemoze pokezany cpu odplait dobru dosku a opacne cosi som cital ze sa "im" to stalo...
Lenze zmluva nieje na mna... dalsi mensi problem
Lenze zmluva nieje na mna... dalsi mensi problem
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
pokiaľ to PC niekde skladali na komplet tak ho tam pošli celé
pokiaľ si ho skladal sám nevidím problém, cpu išlo už nejde, resp doska
pokiaľ si ho skladal sám nevidím problém, cpu išlo už nejde, resp doska
- elementar
- Sponzor fóra silver
Sam som ho skaldal to je jasne... no nic zavolam im informujem sa no len poslat to bude musiet vlastnik zmluvy... fajn no poslem aj dosku aj cpu naraz snad to aj vybavia naraz a snad to vyreklamuju... tak ti dik
Este dakto skuste prispiet s vlastnymi skusenostami k teme.
Este jedna vec... pocujte ked vyresetujem bios vymazu sa aj OC profili ? mam taky blby pocit ze po reset cmos mi tam OC profil ostal... aby s tym nemali problem dpc...
Este dakto skuste prispiet s vlastnymi skusenostami k teme.
Este jedna vec... pocujte ked vyresetujem bios vymazu sa aj OC profili ? mam taky blby pocit ze po reset cmos mi tam OC profil ostal... aby s tym nemali problem dpc...
- elementar
- Sponzor fóra silver
Do prcic... ale myslis ze je tam len 3.6 max... teda dufam... ak tam mam tych 4ghz tak som dosiel...
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
keby tam mas aj 3.2ghz tak je to jedno. Taktovanim stracas zaruku,samozrejme pokial ti na to pridu
- elementar
- Sponzor fóra silver
Ved hej no tak to je pruser... jedine skusit daky iny cpu v doske... ale vadna doska moze odpalit aj dalsi cpu nie ?
Vadna deska muze odpalit cpu.Me se presne tohle stalo pred mesicem.Deska mi odpalila 2500k
Na reklamaci posli celou krabici s komplet prislusenstvim a se zarucnim listem.Ten si pro vsechny pripady okopiruj a kopii si nech.
Na reklamaci posli celou krabici s komplet prislusenstvim a se zarucnim listem.Ten si pro vsechny pripady okopiruj a kopii si nech.
- elementar
- Sponzor fóra silver
Ok a ak vytiahnem cpu doska nenabehne co si som cital ze by mala... iny cpu tam nechcem davat... taky risk sa neoplati radsej nech mi to poslu spat s tym ze je to ok... ale bojim sa o tie profily ktore tam sotali
No hej okopirujem... uff lenze sata kabel ktory bol pri doske budem potrebovat no nic daco vymyslim diky za rady... 2tyzdne poriadnej driny cez letne prazdniny v prdeli ak mi to nevyreklamuju
No hej okopirujem... uff lenze sata kabel ktory bol pri doske budem potrebovat no nic daco vymyslim diky za rady... 2tyzdne poriadnej driny cez letne prazdniny v prdeli ak mi to nevyreklamuju
- elementar
- Sponzor fóra silver
Tak co teda len 2 veci potrebujem vediet... doska bez cpu nenabehne ? tak teda profili sa zmazat neako nedaju ? snad na to nepridu co myslite ?no nic zavolam im zajtra informujem sa co budu potrebovat poslat im to teda uplne komplet aj sata a pata kabel co bol k doske ci staci skatula bez manualu atd... ?