Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Ono, VIN je v podstate jednoznacny identifikator, cize osobne si myslim, ze by mala platit aj stara karticka, ale neviem, ako to urcuje zakon. Kebyze mam moznost si bezplatne, alebo za par korun vybavit novu karticku od folii, tak idem do toho uz len kvoli tomu, aby to bolo na poriadku a policajt nemal ani najmensiu prilezitost ma za nieco zdrbat. Ja som takto jazdil rok a pol s STK a EK robenou na starych SPZtkach a pri kontrole si policajti vsimli, ze SPZ nesedi, ale sedelo VIN a dalej sa nevypytovali. Ale ked som bol potom na dalsej STK a EK, tak mi vraveli, ze mi kludne mohli zobrat papiere pre neplatnu STK a EK.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Papek,tak isto bol na tom tatko,papiere mu zobrali za zjete zadne gumy,dostal papier ze moze jazdit 14 dni ,po dvoch tyzdnoch dosiel na Polianky s novymi gumami a chcel naspet technicak.
Samozrejme technicak nikde,policajt mu vypisal novy papier na 7 dni,po 7-mich dnoch opet nic.
Nikto nevedel kde ten technicak je,hliadka sa odvolavala na Polianky a oni presne naopak.
Nakoniec sa vsetko vyriesilo jednym telefonatom a na druhy den sa zahadne nasiel aj technicky preukaz ktory dovtedy nikto nemal...
Proste Slovakistan
Samozrejme technicak nikde,policajt mu vypisal novy papier na 7 dni,po 7-mich dnoch opet nic.
Nikto nevedel kde ten technicak je,hliadka sa odvolavala na Polianky a oni presne naopak.
Nakoniec sa vsetko vyriesilo jednym telefonatom a na druhy den sa zahadne nasiel aj technicky preukaz ktory dovtedy nikto nemal...
Proste Slovakistan
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
meno netreba, problem nebude ziadny pri prihlasovani, nam fizel dal normalne SPZ a povedal, ze je tam lehota do 15 dni na vystavenie noveho certifikatu, proste ked ta capnu do tych 15 dni tak mas imunitu a je uz natebe ci si to das spravi, alebo sa nato vy...es, a budes riskovat, ze ta capnu.mbc napísal:tak ako je to s tymi foliami ?
Tiez som teraz kupil auto s foliami, buduci tyzden prepisujem
Na karticke od folii je SPZ a VIN, nie meno, bude problem pri obhliadke a prihlasovani?
Ved ako by som mohol mat karticku s novou SPZ ktoru este ani nemam ?
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
naco provokovat, ked vybavenie toho papirku moc drahe ani nebude... povedal by som ze seriozna firma to aj zadara zrobit, ale v tomto state nevim nevim
Steam: michalsveto
a presne preto mám prefotený TP. Na STK im to stačí ako kópia, a nemusím ísť za gumicajtmi a znášať takéto buzerantské praktiky.Papek napísal:Ono, VIN je v podstate jednoznacny identifikator, cize osobne si myslim, ze by mala platit aj stara karticka, ale neviem, ako to urcuje zakon. Kebyze mam moznost si bezplatne, alebo za par korun vybavit novu karticku od folii, tak idem do toho uz len kvoli tomu, aby to bolo na poriadku a policajt nemal ani najmensiu prilezitost ma za nieco zdrbat. Ja som takto jazdil rok a pol s STK a EK robenou na starych SPZtkach a pri kontrole si policajti vsimli, ze SPZ nesedi, ale sedelo VIN a dalej sa nevypytovali. Ale ked som bol potom na dalsej STK a EK, tak mi vraveli, ze mi kludne mohli zobrat papiere pre neplatnu STK a EK.
.
jaka lokomotiva
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Mouzu vyrabat EKO aut kolko chcu, henten to vzdy dorovna
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
- landrower
- Pokročilý používateľ
dpc, to co je za motor? dymu jak z parneho, zvuk jak nejaky z vrtulniku...
alebo par takychto zavodov
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Cummins,Detroit alebo Caterpillar ,proste vsetko riadne svine
- landrower
- Pokročilý používateľ
americky jemnocit, oni sa budu pozerat ako sa auto ledva hybe 5km/h so spotrebou 100l/1km, lebo taha par sto ton... parada... ale nas budu drbat s euro normami emisnymi a zakazu resp. obmedzia fasa auta
ach dpc....
ach dpc....
narodny sport asiqq6600 napísal:Cummins,Detroit alebo Caterpillar ,proste vsetko riadne svine
v amerike ma nesplneny sen -kamionista asi mnoho ludi
=====
tu mu pocitac pise spotebu 1-2MPG , co je 235-117l/100km... naftova dymovnica
http://www.youtube.com/watch?v=1fIf7U5H ... re=related