Všeobecná diskusia
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
2 mile na galon, a oni sa imbecili cuduju ze dochadza ropa
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
to by som este "pochopil" s tou ropou, ale horsie je ten diesel dym - 100% rakovinotvorlandrower napísal:2 mile na galon, a oni sa imbecili cuduju ze dochadza ropa
najlepsie niektore komentare pod videami - odstraneny kat. a DPF vraj "potom to lepsie dymi"
- landrower
- Pokročilý používateľ
ked chcu dym nech tam drbnu parny motor
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
chlapci co mate proti dieslovemu dymu...
- landrower
- Pokročilý používateľ
to tu uz bolo nie?
ale pobavi zakazdym
qq, nic proti dymu nemam, diesel si musi zadymit ale spotreba 2 mpg je proste k*k*tizmus no...
ale pobavi zakazdym
qq, nic proti dymu nemam, diesel si musi zadymit ale spotreba 2 mpg je proste k*k*tizmus no...
- qq6600
- Používateľ
Prakticky to su mensie motory z tahacom,sadnite si do truck-u a pozerajte na spotrebu,DAF ukazoval 140-170l/100km na 4° a plny plyn
Je to aktualna spotreba,cize netreba riesit...
Je to aktualna spotreba,cize netreba riesit...
- landrower
- Pokročilý používateľ
tak mna ale vseobecne sere americky pristup k motorom...
europan sa ti pochvali "spravili sme dvojliter co ma 1000 koni" a amik "spravili sme super 5.8l V8 s 450k"... a to je to co ma sere...
europan sa ti pochvali "spravili sme dvojliter co ma 1000 koni" a amik "spravili sme super 5.8l V8 s 450k"... a to je to co ma sere...
- qq6600
- Používateľ
Kazdy si robi co chce,a nikto mu v tom nemoze branit...
Tak isto aj ty mozes zobrat motor z tatry V12 a dat ho do Felicie,a nikto ti nic nebude moct povedat,okrem PZSR
Inak na tieto ekologicke debaty tu mame rotiho,kdeze je?
Tak isto aj ty mozes zobrat motor z tatry V12 a dat ho do Felicie,a nikto ti nic nebude moct povedat,okrem PZSR
Inak na tieto ekologicke debaty tu mame rotiho,kdeze je?
- landrower
- Pokročilý používateľ
vies ze ja nejsom ekolog moc, mna to s*re hlavne z toho principu ze ak mi tie svine minu ropu a ja potom raz budem musiet jazdit na dakom elektrickom prditku tak sa na*erem
// edit: tak hodinu - dve dozadu som s kamaratom riesil ci je lacnejsi diesel alebo benzin (ako pohonna hmota, nie typ auta ) ako je to s cenami teraz? mne sa zda ze nafta je trocha drahsia nie?
// edit: tak hodinu - dve dozadu som s kamaratom riesil ci je lacnejsi diesel alebo benzin (ako pohonna hmota, nie typ auta ) ako je to s cenami teraz? mne sa zda ze nafta je trocha drahsia nie?
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
u amikov je klasicke mat co najvacsi obsah motora s velkou spotrebou. Je to v podstate nieco cim sa radi ukazuju ze oni na to maju. Vsak bodaj by aj nie ked u nich benzin stal par supou. Teraz sa ale situacia celkom meni, ropa a pohodne hmoty zacinaju celkom huste naberat na cene, co pre amikov je nepredstavitelna vec aby presadli zo svojho 5l monstra do niecoho s obsahom od 1,4 do max 2l.
Ale oni si to poriesia spravia vojnu a polia si nehaju , ked si to zoberieme historicky amici vzdy a vsade (aso okrem vietnamu) bojovali o ropu.
Ja osobne by som bol za upadok ropy a nastup elektromobilov alebo niecoho takeho.
Ale oni si to poriesia spravia vojnu a polia si nehaju , ked si to zoberieme historicky amici vzdy a vsade (aso okrem vietnamu) bojovali o ropu.
Ja osobne by som bol za upadok ropy a nastup elektromobilov alebo niecoho takeho.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- landrower
- Pokročilý používateľ
osobne by som bol za synteticku vyrobu ropy z biologickych hmot, nemoze to byt az tak zlozite, a ked sa to prepracuje tak aj s cenou rozumnou by to mohlo byt...
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Elektromobily sú fajn a už v tejto dobe je xy prototypov so slušným výkonom. Oplatilo by sa kúpiť elektromobil kebyže žijem v Prahe. Niekde som čítal, že tam spravili 3 elektro stanice, ale vzhľadom na málo elektromobilov v Prahe sú najbližších 6 mesiacov zdarma.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
co mi najviac vadi a bude vadit na elektromotoroch je ich ziadny zvuk, proste motor treba pocut a uprimne kto si ten zvuk neuziva ked to taha do vyssich otacok?:)
- landrower
- Pokročilý používateľ
a uprimne, baterie su riadna ekologicka zataz.. a potom, natankujem za minutu, zatial co bateriu, aj keby som ich dobijal hodinu, co bude na baterie takej kapacity stale malo, tak to je prilis dlho... skratka, elektromobily zatial niesu vo forme ze by sa oplatili...
ak budeme raz vediet robit fuziu v malom meritku (alebo podobny sposob vyroby energie), a nejakym takymto sposobom tomu davat stavu, kde sa palivo da rychlo vymenit a je ho treba docela malo, vtedy sa oplatia elektromobily... a potom, ked ti dojde stava v terene, tak benizn ti dakto doveze.. takto si v zasade v prdeli...
ak budeme raz vediet robit fuziu v malom meritku (alebo podobny sposob vyroby energie), a nejakym takymto sposobom tomu davat stavu, kde sa palivo da rychlo vymenit a je ho treba docela malo, vtedy sa oplatia elektromobily... a potom, ked ti dojde stava v terene, tak benizn ti dakto doveze.. takto si v zasade v prdeli...