Hladam obraz do izby (Enterprise z Picardovej ready room)

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
zoom
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00

Hladam obraz do izby (Enterprise z Picardovej ready room)

Príspevok od používateľa zoom »

Zdar, chcem si dat do obyvacky nejaky obraz a hladam obchod, kde by som mohol kupit vo velkom formate obraz, ktory visel v Picardovej ready room v The Next Generation. Chcel by som nieco rozmerne, na sirku asi tak 2 metre. Jedna sa presne o tento obraz. Zistil som, ze to maloval Andrew Probert (spolocne s niekym), ktory navrhoval aj dizajn lodi do Star Treku. Na jeho stranke sa daju kupit printy, avsak najvacsi ma na sirku asi 48 cm, co je uplne o nicom. Prehladal som uz kopec stranok, ale nikam dalej som nedospel. Takze, nebude vediet nejaky trekkie poradit?

Inak tam budem musiet zavesit bud nejaky standardny nicnehovoriaci obraz namalovanej krajinky, alebo nejake klasicke gycove filmove portrety.

Nepredpokladam, ze by niekto niekto ten obraz/plagat nasiel na predaj, ked som to nenasiel doteraz ja, ale clovek nikdy nevie. Medzicasom skusim napisat Andrewovi Probertovi, ci nevie dodat vacsi format, pretoze printy od nich si mozem nechat rovno podpisat, co je velke plus.

Pripadne, ak by sa v tomto topicu nic nedialo, mozete dat nejake tipy, co za obraz vyvesit do filmovej izby. Musi to suvisiet s filmom, takze nechcem ziadne "umelecke" blbosti v style slavny kvet od slavneho umelca, alebo 4 flaky na ruzovom platne od moderneho umelca. Vysoko preferujem malbu pred fotkami.
faugusztin
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00

Re: Hladam obraz do izby (Enterprise z Picardovej ready room

Príspevok od používateľa faugusztin »

RP
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: St 21. Mar, 2001, 20:00

Príspevok od používateľa RP »

Ak vies zohnat cokolvek v digitalnej podobe, tak si to mozes dat vytlacit (fotokvalita tlace ~ 15-20 EUR/m2, tlac posterov robia mnohe reklamne studia). Je to jednoduchsie a asi aj lacnejsie nez si nechavat velky plagat posielat odkialsi zo zahranicia (neviem ci niekto u nas cosi taketo predava).
zoom
Používateľ
Používateľ

Serial prave nie, nemam rad tie moderne verzie a celkovo fotky. Ta malba Enterpsrise vo vesmire sa mi strasne paci. Napisal som Andrewovi, ci mi vie spravit aj velky format a ked nie, tak ci by mi predal aj high resolution obrazok a ja by som si ho tu vytlacil. Som zvedavy, co (a ci) odpovie.
LoPiO
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa LoPiO »

Som aj ja. A ak ano vedel by si mi zabezpecit jeden ? :red:

Samozrejme nie zadarmo.
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
zoom
Používateľ
Používateľ

Takze mam odpoved a s nou aj skvely pristup. Andrew hovoril, ze jeho printy su tlacene z litografickeho filmu (myslim), ktory bol nascanovany, ale s malym color-shiftom, proste malicko "ujeli" farby. Bol by ochotny poslat aj high res obrazok, co by ale nebolo az tak kvalitne. Teraz co je dolezite a zatial to este dohodujem -- je mozne, ze mi posle rovno ten origo litograficky film a ja si ho tu pekne necham nascanovat, vytlacit a zaramovat.

Rovno som si vypytal cenovu ponuku na 1 a 2 kusy obrazu. Ten druhy je pre teba, ak budes mat zaujem. Dalo by sa jednoducho urobit, ze kupime jeden a podelime sa, ale takyto skvely pristup proste nejdem oj*bavat. Z jeho pohladu posiela nejakemu neznamemu ciganovi do Europy svoj obraz a dufa, ze ho nezacnem predavat po celej Europe. Ochotu som ochotny odmenit.

Takze zatial rozmyslaj, ci chces toto cele podstupit a ja sem napisem cenu, ked ju budem vediet. Len taky moj skromny odhad (na zaklade inych indicii z doterajsej komunikacie) je niekolko stoviek $ (mozno okolo $300 USD?).

Tesim sa ako maly. Picardov obraz vo velkom formate u mna v izbe a ako bonus... UNIKAT! Ziadne ze dalsich 5000 pisulakov si kupilo rovnaky niekde na nete a visi im to v izbe. Jedina vec, co ma mrzi je, ze to nebude podpisane (tie male printy posiela aj podpisane na poziadanie).
LoPiO
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa LoPiO »

No pre mna to zalezi od konecnej ceny za mna a nasledne viem dat konecne stanovisko. Bohuzial pre mna je to aj o peniazoch. Do urcitej sumy som v pohode, potom uz nie. Zadarmo to nechcem ani z nejakou zlavou. Tvoj pristup je spravny.

Nevies na aky velky format to vedia potom vytlacit ? Nechcem nic male na stenu :D

Dakujem za tvoju ochotu.
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland

Návrat na "Debata o všetkom"