chcel by som sa spýtať či tu niekto na fóre nemá kurz SBS ?? hlavne čo to stojí a obnáša, som našiel na internete že sú dva typy kurzu, teda ten preukaz S a P.. aký je medzi nimi rozdiel ?
vďaka
kurz odbornej sposobilosti SBS
kurz odbornej sposobilosti SBS
Maticna : Asus Striker II Formula | Procesor : Intel Core2Duo E6850 @ 3.3GHz | Chladic CPU : Thermalright Ultra 120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300 | Graficka : 2* MSI GeForce NX8800GTS T2D512E OC PCX | Chladic VGA : 2* ZALMAN Z-Machine GV 1000 | Ram : CORSAIR DDR2 2x2048MB 800MHz TWIN2X C5DHX Techn. | Hdd : Hitachi 320GB 7200rpm 16MB Sata2, Hitachi 500GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 640GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 1000GB 7200rpm 32MB Sata2 | Zdroj : Fortron 600W Epsilon FX600-80 | Case : NZXT ZERO Tower Crafted Series | LCD : LG 22" LCD L225WT-BF 5ms 5000:1 DVI
- bonegrinder
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 26. Jún, 2010, 18:00
Re: kurz odbornej sposobilosti SBS
Nazdar, ja ho náhodou mám...ved práve píšem z roboty
Neviem prene kolko stojí teraz ale ja som si ho robil minuly rok asi v máji, vtedy ma to vyšlo cca 6k v starej mene, takže to bude asi stále okolo 200-250 €
áno sú dva typy S a P, tebe ako pracovníkovi, či už by si robil ochranu osoby, prepravu penazí, detektíva atd. stačí S
"P" je pre tých, ktorí dalej školia nových ludí čo si robia ten "S", ale samozrejme nič ti nebráni urobiť si aj "P"-ckový preukaz.
Ťažké to rozhodne nie je, ja som si ho robil súbežne s učením na maturu
Neviem prene kolko stojí teraz ale ja som si ho robil minuly rok asi v máji, vtedy ma to vyšlo cca 6k v starej mene, takže to bude asi stále okolo 200-250 €
áno sú dva typy S a P, tebe ako pracovníkovi, či už by si robil ochranu osoby, prepravu penazí, detektíva atd. stačí S
"P" je pre tých, ktorí dalej školia nových ludí čo si robia ten "S", ale samozrejme nič ti nebráni urobiť si aj "P"-ckový preukaz.
Ťažké to rozhodne nie je, ja som si ho robil súbežne s učením na maturu
MB:ASROCK 890GX Extreme3, CPU:AMD Phenom II X6 1055T@2,8GHz, RAM:CORSAIR TWINX XMS3 DHX,2x2GB DDR3 1600MHz CL9-9-9-24, VGA:GIGABYTE R585OC-1GD, HDD:500GB Hitachi 7K1000.C SATAII
Re: kurz odbornej sposobilosti SBS
neviem ci este niekto bude sledovat tento topic ale nechcem zakladat novi
ak som to pochopil spravne pracujes v SBSke j?
sa chcem spitat ci premna ma vyznam za ten kurz dat prachy ked mam 1,68m, zaujima ma situacia v SBSkach ci vedia zohnat ludi a maju z coho vyberat, takze ci beru podla vzrastu a tak.
//viem ze to vyznie smiesne ale situacia na slovensku a hlavne na juzno je taka aka pohuzial je
a v mojom odbore sancu zamestnat sa nemam takze sa chytam kazdej slamky
ak som to pochopil spravne pracujes v SBSke j?
sa chcem spitat ci premna ma vyznam za ten kurz dat prachy ked mam 1,68m, zaujima ma situacia v SBSkach ci vedia zohnat ludi a maju z coho vyberat, takze ci beru podla vzrastu a tak.
//viem ze to vyznie smiesne ale situacia na slovensku a hlavne na juzno je taka aka pohuzial je
a v mojom odbore sancu zamestnat sa nemam takze sa chytam kazdej slamky
Rest in Pieces
Spoiler: ukázať