joplandrower napísal:qq, ked budes menit zavolaj
Všeobecná diskusia
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
ako to vidite, prezuvat uz gumy ci este pockat ?
- qq6600
- Používateľ
tak,tak ,este je cas...
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
od pondelka vraj zasa sneh...
ja som predvcerom nedobrovolne prezul... prvy defekt som chytil pred koncom roka, druhy v nedelu a kedze sa mi nechcelo davat rezervu a chodit do servisu a potom to znova prezuvat, tak som rovno nahodil letne, zimne odlozil do pivnice a s tou pradznou sa niekedy stavim v servise
a toto nam zavesil na fore jeden chalan, co mal v minuly rok v civiku oturbenu 2,2 z accorda type-r... asi sa mame na co tesit
a toto nam zavesil na fore jeden chalan, co mal v minuly rok v civiku oturbenu 2,2 z accorda type-r... asi sa mame na co tesit
2Bera napísal:tento rok bude pravdepodobne veterno..
http://www.906team.sk/fotos/stage3/DSCN6992.JPG
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
no neviem, ci by som si do toho sadol, tie zvary vyzeraju tak vselijako... aj ked na to nejsom moc odbornik, ale skratka mi na tom daco nesedi..
Steam: michalsveto
Ja si tiez prezuvanie necham az na prelom marec/april, nemozem riskovat ze napadne sneh bo mam zadnohrab a s letnymi gumami by som sa na snehu v prvej zakrute vydrbal.
K tej ankete: pas si davam vzdy a nutim do toho aj spolujazdca.
K tej ankete: pas si davam vzdy a nutim do toho aj spolujazdca.
Intel i7 4790K Delid [ 8-RADS!!! Water Cooling ] ★ Kingston HyperX 32GB ★ ASRock Z87 OC Formula ★ EVGAGTX980Ti Superclocked EK Water ★ Samsung 850EVO RAID-0 ★ HDD cca 10TB ★ Creative SB-Z ★ Asus 4K 32" LED ★ RAZER Deathstalker Ultimate ★ Logitech Z5450 THX ★ Enermax Platimax 1500W ★ Corsair 900D ★ ...
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ ★ D5 X-Res CSQ Pump ★ Phobya DC12-400 ★ 1x Phobya G-Changer 480 V1.2 ★ 1x Black Ice GT Stealth 360 ★ 1x XSPC RX240 ★ 1x AC NexXxoS PRO II ★ 3x AC NexXxoS PRO I ★ 1x HX-CU1401V ★ Hose 13/10mm ★ UV Liquid ★ ...
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ ★ D5 X-Res CSQ Pump ★ Phobya DC12-400 ★ 1x Phobya G-Changer 480 V1.2 ★ 1x Black Ice GT Stealth 360 ★ 1x XSPC RX240 ★ 1x AC NexXxoS PRO II ★ 3x AC NexXxoS PRO I ★ 1x HX-CU1401V ★ Hose 13/10mm ★ UV Liquid ★ ...
aj tie kolesa su nejake tenke
- qq6600
- Používateľ
Mne sa ten projekt pozdava,tie zvary su dobre.
Landrower,asi sa ti nepacia zvary rur na karoseriu,vsak?
P.S. Dva rozdielne materialy sa zle zvaraju...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
nemyslim si ze by tie zvary boli nejako zle. Kazdy zvar vyzera nic moc. Keby to dal nachromovat tak to vyzera super.
Myslim ze to bude riadne delo. zaujmalo by ma ci robil len motor alebo upravoval aj podvozok
Myslim ze to bude riadne delo. zaujmalo by ma ci robil len motor alebo upravoval aj podvozok
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
pásy nosím vždy + celá posádka v aute.
Inak som v Alpách, 2 rodiny majú Passat nový.
Jeden ho má cca 2 týždne, včera musel ísť v tomto POSRATOM Taliansku do servisu, lebo sa tam niečo posralo, auto v záruke, no nezaplatil takmer 200E za to?
Inak som v Alpách, 2 rodiny majú Passat nový.
Jeden ho má cca 2 týždne, včera musel ísť v tomto POSRATOM Taliansku do servisu, lebo sa tam niečo posralo, auto v záruke, no nezaplatil takmer 200E za to?
pochybujem, ze robili podvozok, to auto bude podla mna len na sprint
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
j, tie sa mi nezdali... ostatne su ukazkove skoro, ale hentie fakt podivne vyzeraju...qq6600 napísal:Mne sa ten projekt pozdava,tie zvary su dobre.
nespravil by lepsie keby na koniec navaril kovovy plat a priskrutkoval to?
inak ako hentake projekty mam rad docela, len zas nech to je aj bezpecne (neriesim tuhost karoserie atd., riesim nech sa to nerozsype pod ritou.)
Steam: michalsveto
pravdepodobne to nebude jazdit po beznych cestach... uz to co mal predtym, mal len ako weekend car a na sprinty, na bezne jazdenie mal stareho golfa