Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
ani ja tam nie som - nick valistar. aj ked posledne tyzdne nemam moc casu na to...
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
server poznam, dost casto hram, dobry serverzombikusp napísal:zdravím
vidím že je tu celkom dosť hračov bc2
mám vlastný server, pridte niekedy zahrat.
http://svk-army.eu/
mozme niekedy aj moc clan vs pc.sk comunity
Nick: Mp3k
všetky requesty pekne Snake-ovi písaťzodiaq napísal:Jop treba sa dohodnut s najaktivnejsim modom v tejto sekcii nech sa to nejak zosumarizuje.
Z0dIaQ_swk
Zet nula de Iííí a Q _ swk
// done, nabudúce ale píšte requesty v tvare:
nick vo fóre - nick v hre
s pozdravom, crux.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
jedno starsie
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
dnes sa mi stalo ze ma dal T-90 na jeden zasah ked som bol v Abramsovi a hned na to druha podivnost,zasa moj tank zniceny s T-90 ale v killcam ten frajer behal kdesi po poli,wtf?
najs video r.b.
najs video r.b.
Spoiler: ukázať
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
mne sa zas stava, ze ma da nepriatelsky tank na 2 rany, ako to robia ? je na to nejake vylepsenie ?
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 23. Feb, 2011, 19:28
mne sa stala tiez podivna vec... dostal som na jednu ranu z toho stationara KORNET-AT, bol som v T-90 a mal som 100% ...
a ta raketa dokonca letele za mna, lebo som mal pohlad z tretej osoby a som ju pekne videl ako je za mnou čiže to chytlo ešte moj hitbox ktory beži za mnou
inak ak chcete davať na 1-2 rany tak strelajte hlavne na pásy vozidiel (kolesa), do zadnej časti, a do otačavej časti na ktorej je hlaveň...
napr. raz sa mi podarilo trafiť Bradley-ho na jednu ranu s M136-AT4, ak som ho trafil kusok od hlavne, ale musel mať aspoň 95 a menej, lebo som to skúšal a stále ostalo aspoň 5%
inak nestači len dobre umiestniť strelo, ale mať aj patričné vylepšenie, ja používam ako SPEC3 vylepšenie v WARHD
a na raketomety ako SPEC2 - EXPLMK2 - ale to nepouzivam casto, ja si najcastejsie davam MGNM AM
a ta raketa dokonca letele za mna, lebo som mal pohlad z tretej osoby a som ju pekne videl ako je za mnou čiže to chytlo ešte moj hitbox ktory beži za mnou
inak ak chcete davať na 1-2 rany tak strelajte hlavne na pásy vozidiel (kolesa), do zadnej časti, a do otačavej časti na ktorej je hlaveň...
napr. raz sa mi podarilo trafiť Bradley-ho na jednu ranu s M136-AT4, ak som ho trafil kusok od hlavne, ale musel mať aspoň 95 a menej, lebo som to skúšal a stále ostalo aspoň 5%
inak nestači len dobre umiestniť strelo, ale mať aj patričné vylepšenie, ja používam ako SPEC3 vylepšenie v WARHD
a na raketomety ako SPEC2 - EXPLMK2 - ale to nepouzivam casto, ja si najcastejsie davam MGNM AM
Ako spomina zombikusp su rozne vylepsenia ..vyssia ucinnost zbrane atd .. no ked ma zas schytavajuci tank + armor tak sa to zas vyrovnava ..no kombinacii je viecero takze zalezi podla situacie ..Endy napísal:mne sa zas stava, ze ma da nepriatelsky tank na 2 rany, ako to robia ? je na to nejake vylepsenie ?
Stacionárne AT vie zničiť tank 1 strelou. Otázka je, či pozná weak spot T-90/Abramsu.
s pozdravom, crux.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ja nepoznam,hovor
- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Oni majuá nejake slabe miesta ? :O
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
Nezabudnite ze je dolezite pod akym uholom a kde tank trafite (A tank reads 1000 combined direct and blast damage...). Ak mam Warhead tak zboku alebo zozadu dam tank na 2 rany ak ho trafim pod spravnym uhlomFEAR napísal:Ako spomina zombikusp su rozne vylepsenia ..vyssia ucinnost zbrane atd .. no ked ma zas schytavajuci tank + armor tak sa to zas vyrovnava ..no kombinacii je viecero takze zalezi podla situacie ..Endy napísal:mne sa zas stava, ze ma da nepriatelsky tank na 2 rany, ako to robia ? je na to nejake vylepsenie ?
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
do pasov zboku bere dost som si vsimol
Dnes mi po dlhšej dobe "spadla" hra na totalku do winu...