Všeobecná diskusia
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Na tom Peugeote sú ešte dáke gumy, ale to už je viac-menej len na dojazd, takže tak za mesiac už aby tam boli nové pneu. Keď treba tak priplatíme, len ak netreba, tak je to fakt zbytočné. Väčšinou sa s tým bude jazdiť iba mesto, sem tam mimo mesta a keď otec požičia, tak s ním prídem na LANku.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
treba-netreba... zakladnu funkciu splni aj matador, ak chces vyssi komfort, vyssiu bezpecnost, tak si priplatis... kamos nahodil na passata uniroyal rainexpert (alebo rainsport, niesom 100% isty) a je to poznat, pneu nehucia, za dazda drzia o poznanie lepsie, auto menej taha do kolaji, na suchu tazko posudit, v kazdom pripade, ta (ne)hlucnost je podla mna najvecsie plus
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
nema niekto zaujem ?
http://auto.bazos.sk/inzerat/7014452/Predam-Favorit.php skoro zadarmo no nie
http://auto.bazos.sk/inzerat/7014452/Predam-Favorit.php skoro zadarmo no nie
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
boha tej co do hlavy vliezlo v tom mercedese? ak by mi niekto tukol auto tak bezim von, otvorim ho a taham kluc na kola...
proste demence...
btw, som dneska bol pozret ako je na tom felda ktoru dostanem, boha hrdze je viac jak som si pametal
veko zadneho kufra na odpis, lavy predny blatnik asi tiez... a co je horsie, zadne podbehy a pri zadnych svetlach, co uz je na kasni a to proste treba vyzvarat kedze to sa neda odmontovat a vymenit + spojka zacina blbnut, to uz dlhsie, ale s tym ratam.. myslim ze 500 si mozem pripravit... aspon ze motor ide bez problemov
proste demence...
btw, som dneska bol pozret ako je na tom felda ktoru dostanem, boha hrdze je viac jak som si pametal
veko zadneho kufra na odpis, lavy predny blatnik asi tiez... a co je horsie, zadne podbehy a pri zadnych svetlach, co uz je na kasni a to proste treba vyzvarat kedze to sa neda odmontovat a vymenit + spojka zacina blbnut, to uz dlhsie, ale s tym ratam.. myslim ze 500 si mozem pripravit... aspon ze motor ide bez problemov
Steam: michalsveto
otazne je, ci sa ti vobec do toho oplati investovat... uz len vyvarit zadne lemy + nastriekat ich zhltne len tak 300 €, veko kufra tiez nebude zadarmo, spojka cosi tiez... na tvojom mieste by som to mal ako prve auto na skusanie, ucenie, rok-dva snad este pojazdi, ta hrdza zase nepostupuje az tak rapidne a potom to mozes fuknut za par korun na suciastky a kupit si nieco normalne. Ak to teda dovtedy nerozbijes
ten mercedes znie ako ta zbran z half-life, co vyzerala ako cyklonovy vysavac
ten mercedes znie ako ta zbran z half-life, co vyzerala ako cyklonovy vysavac
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Papek napísal:ten mercedes znie ako ta zbran z half-life, co vyzerala ako cyklonovy vysavac
- landrower
- Pokročilý používateľ
papku, ono to je citovy vztah k autu co ma nepusti ho dorazit a vyrazit
navyse, chcem na tom prezit celu vysku idealne... co je este teda 6 rokov aj kusok kym skoncim
inak, ja vecsinu budem robit sam, s pomocou qq, pripadne cez znamych, atd., cize o to lacnejsie ma to vyjde...
navyse, chcem na tom prezit celu vysku idealne... co je este teda 6 rokov aj kusok kym skoncim
inak, ja vecsinu budem robit sam, s pomocou qq, pripadne cez znamych, atd., cize o to lacnejsie ma to vyjde...
Dilino to robí dynoPapek napísal:ten mercedes znie ako ta zbran z half-life, co vyzerala ako cyklonovy vysavac
.
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
landrower - za jedny prazdniny na dobrej brigade vonku zarobis na lepsiu karu... takze myslim, ze tak rok sa na tom povozit, ziadne vacsie investicie a potom sa jej zbavitlandrower napísal:papku, ono to je citovy vztah k autu co ma nepusti ho dorazit a vyrazit
- landrower
- Pokročilý používateľ
povedz kolko myslis ze zarobim za leto a co si za to kupim a mozno pouvazujem
(staru astru by som rad, aj ked neviem ako kvalitne auta to su, ale ta nasa nova je super )
(nieco taketo:
http://autobazar.autovia.sk/opel-astra- ... -m5-948393
mnam (kus len orientacny, nechcem ftuzingu))
(staru astru by som rad, aj ked neviem ako kvalitne auta to su, ale ta nasa nova je super )
(nieco taketo:
http://autobazar.autovia.sk/opel-astra- ... -m5-948393
mnam (kus len orientacny, nechcem ftuzingu))
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
ak chces nieco po buracke ,tak ho kludne zober
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ta investicia do tej feldy na 6 rokov ta vyjde viacej ako ked kupis nejaky schopnejsi kusok.
ale ten medak (az a ten zvuk) celkom hustota mno
ale ten medak (az a ten zvuk) celkom hustota mno
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)