Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
preto som natankoval dnes...
**************************************************************************************** (vetu si domyslite)
**************************************************************************************** (vetu si domyslite)
.
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
mna dnes viac nasr@lo, ze som nenasiel v BB jedinu pumpu s funkcnym kompresorom s meracom tlaku na pneumatiky... aj osvedcena OMV tentokrat sklamala...
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
aj ja včera full.. akurát že za dva týždne je po nejSnake napísal:preto som natankoval dnes...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
hmm, tak este stale to nie je rekord co si pametam 50sk. ale aj tak je to z celkom dost. no ale dalo sa to cakat ze po krize sa vrati benzin na svoju povodnu hodnotu
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
šak ale nech idú do riti s takýmito cenami. Za chvíľu budeme čapovať liter za dve eurá
zrazuje sa uderom polnoci ci ako? na zajtra musim tankovat a moc sa mi teraz nechce trepat na benzinku
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
boha stat sa na pohonnych hmotach dobre musi nabalovat... uz to zacina byt riadna sila... teda, za toto konkretne zdrazenie nemozu oni, ale keby stat nezasahoval tak sme stale niekde pri 1.20...
Steam: michalsveto
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Takto už silno začínam uvažovať, či si nekúpim električenku do .... !!! Keby stál benzín 1€/l, hneď by bol svet krajší.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Studaci s MHD kartickami budu nakoniec najvacsi pani
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
kebyze mam MHD za studacke ceny, tak neriesim... ale mna elektricenka vyde viac, nez mesacne prejazdim autom do roboty + dost casto chodim na bicykli, na ostatne vylety, co chodievam autom, by mi MHD nestacila, resp. zabrala niekolkonasobne viac casu ako autom
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
elektricenky su super vec pani, uz si ju konecne musim kupit ale aj ta 28€ nieje najmej samozrejme smiesna cena ked to porovnam s jazdou autom (stacilo by tak na tyzden tych 28e )
ja som si uz zvykol na to pohodlie, ak ideme cez vikend do mesta, tak bereme taxi, vecsinou stoji 5-9 € a ak ideme styria, tak je to viacmenej nic. Zvykol som chodievat nocakom, kedze este par rokov dozadu som mal elektricenku, lenze zrazu zaviedili priplatok za nocak a ked si to clovek zratal, tak uz v podstate pri dvoch osobach vysiel taxik z mesta o trochu viac nez bus, k tomu ziadne cakanie a odvoz az domov. Ak si predstavim, ze sa mam trepat autobusom z petrzalky na vzdialenejsie casti BA, pripadne do Ivanky, do Devina, tak dakujem, neprosim, nechce sa mi stravit 2,5 hodiny cestovanim po BA.