Stredná škola
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Re: Stredná škola
profesori? , ved to je stredna skola....
v kazdom pripade , ja mam v plane Gymnazium a potom Tuke najskor ]
o SPS som rozmyslal , ale zhodnotil som ,ze radsej gymnazium
v kazdom pripade , ja mam v plane Gymnazium a potom Tuke najskor ]
o SPS som rozmyslal , ale zhodnotil som ,ze radsej gymnazium
To je len blbý "zvyk", ktorý sa u nás na SR udomácnil. 99,9% zamestnancov stredných škôl nemá profesúru, teda titul prof. Sú teda "len" učitelia. Ale nie každému sa páči, ak ich žiak takto osloví. "My sme predsa viac ako obyčajní učitelia na strednej". Proste Slovakistan, všetko je postavené na hlavu.
s pozdravom, crux.
-
- Sponzor fóra gold
ved ja viem preto som na to poukazal ...
Ako sa poznam ja budem nat stymto problem na strednej
Ako sa poznam ja budem nat stymto problem na strednej
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Aj ja som mal s tým problém, ale nebudem zbytočne provokovať...
-
- Sponzor fóra gold
Uvidim ako ja s mojou povahou prezijem..
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Hlavne nerob somariny, jedna vec je povedať svoj názor, druhá byť drzý, nie je nič na tom zlé, ak vyjadríš svoj názor, avšak musíš vedieť, ako ho vyjadriť.
A ďalšia rada do života na gympli: Nedávaj až tak na rady starších, ohladne toho, že toto môžeš, tamto môžeš... Proste nerob si zbytočne problémy a nedovoľuj si. Po čase sám zistíš, čo si môžeš a čo nemôžeš dovoliť pri učiteľoch...
A ďalšia rada do života na gympli: Nedávaj až tak na rady starších, ohladne toho, že toto môžeš, tamto môžeš... Proste nerob si zbytočne problémy a nedovoľuj si. Po čase sám zistíš, čo si môžeš a čo nemôžeš dovoliť pri učiteľoch...
-
- Sponzor fóra gold
ved oni len uvidia moje meno a zacne sranda
(brat aj sestra tam presli , a obdivaja boli v prvych rocnikoch ked zakladali 8rocne..cize..)
(brat aj sestra tam presli , a obdivaja boli v prvych rocnikoch ked zakladali 8rocne..cize..)
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Tiež sa chystám na Adlerku, len dúfam, že ma príjmu
Hlási sa tam veľa žiakov?
Hlási sa tam veľa žiakov?
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Anakonda...
moc by si sa divil, co vselico v zivote vyuzijes
zakladna otazka..co by si chcel, aby z teba bolo?
pokial chces technicke vzdelanie na vysokolskolskej urovni, je lepsie ist na gymnazium (kvoli matike...mali by ta naucit aspon trochu, i ked dnes je to uz dost otazne, dostat sa na poprednu skolu v CR (alebo inde v zahranici) budes asi mat problem) ako na odborne a potom na vysoku...
pokial chces netechnicke vzdelanie na vysokoskolskej urovni, tak zasa len gymnazium
pokial chces robit manualnu pracu (o com dost pochybujem), tak si treba vybrat nieco "odborne"
2. zakladna otazka: Ake su tvoje schopnosti a vysledky v skole a co si ochotny pre seba urobit?
musis sam vediet na co mas a na co nemas. jedina osoba, ktora vie tuto otazku zodpovedat, si ty. Sam musis vediet, aky si odhodlany ist za svojim cielom a ci si ochotny obetovat pre to nejaky cas. Vacsina ostatnych ludi ti bude klamat. Rodicia preto, lebo by ta chceli udrzat pri sebe, kamarati preto, lebo su este mladi a nevedia ani, co povedat a nechcu narusit kamaratsvto, mozno nejaki ucitelia ti budu vediet dobre poradit.
velmi dolezita vec: je lepsie sa trochu precenit ako sa podcenit. Staci sa potom s nejakymi rozumnymi vysledkami udrzat a ono ta to potiahne vyssie akosi samo. Pokial sa rozumne preceis, tak bude treba zozaciatku makat, ale potom to pojde lahko a o to lepsie budu tvoje moznosti v buducnosti
moc by si sa divil, co vselico v zivote vyuzijes
zakladna otazka..co by si chcel, aby z teba bolo?
pokial chces technicke vzdelanie na vysokolskolskej urovni, je lepsie ist na gymnazium (kvoli matike...mali by ta naucit aspon trochu, i ked dnes je to uz dost otazne, dostat sa na poprednu skolu v CR (alebo inde v zahranici) budes asi mat problem) ako na odborne a potom na vysoku...
pokial chces netechnicke vzdelanie na vysokoskolskej urovni, tak zasa len gymnazium
pokial chces robit manualnu pracu (o com dost pochybujem), tak si treba vybrat nieco "odborne"
2. zakladna otazka: Ake su tvoje schopnosti a vysledky v skole a co si ochotny pre seba urobit?
musis sam vediet na co mas a na co nemas. jedina osoba, ktora vie tuto otazku zodpovedat, si ty. Sam musis vediet, aky si odhodlany ist za svojim cielom a ci si ochotny obetovat pre to nejaky cas. Vacsina ostatnych ludi ti bude klamat. Rodicia preto, lebo by ta chceli udrzat pri sebe, kamarati preto, lebo su este mladi a nevedia ani, co povedat a nechcu narusit kamaratsvto, mozno nejaki ucitelia ti budu vediet dobre poradit.
velmi dolezita vec: je lepsie sa trochu precenit ako sa podcenit. Staci sa potom s nejakymi rozumnymi vysledkami udrzat a ono ta to potiahne vyssie akosi samo. Pokial sa rozumne preceis, tak bude treba zozaciatku makat, ale potom to pojde lahko a o to lepsie budu tvoje moznosti v buducnosti
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
- Sphyn0x
- Používateľ
Snake napísal:Fajčíš?
Tak ja poznám 10tich, čo tam idú a to len z mojej školy.
- ANAKONDA47
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 18. Okt, 2009, 20:34
Tak teda rozhodol som sa, ze na gymnázium nepôjdem, ale teraz riešim otázku Zochova alebo Adlerka,
obe sú SPSE, obe sú vybavením asi na rovnakej úrovni, na Adlerke sú vraj istý "profesori" ktorý zámerne sťažujú život žiakom, a celkovo je to postavene na hlavu a snažia sa tú školu čo najviac sťažiť, naopak na Zochovej je to vraj "leháro" a prejsť s jednotkami by nemal byť problém...
...no ak to je také jednoduché, čo sa teda v podstate naučím, budem mať v hlave nejaký základ napríklad pre vysokú školu?
PS: ocenil by som názory ľudí, čo na tie školy chodia/chodili
obe sú SPSE, obe sú vybavením asi na rovnakej úrovni, na Adlerke sú vraj istý "profesori" ktorý zámerne sťažujú život žiakom, a celkovo je to postavene na hlavu a snažia sa tú školu čo najviac sťažiť, naopak na Zochovej je to vraj "leháro" a prejsť s jednotkami by nemal byť problém...
...no ak to je také jednoduché, čo sa teda v podstate naučím, budem mať v hlave nejaký základ napríklad pre vysokú školu?
PS: ocenil by som názory ľudí, čo na tie školy chodia/chodili
MB:GIGABYTE GA790XTA-UD4 (rev. 1.0) OS:MS Win Home Prem 7 64-bit
CPU:AMD Phenom™ II X4 Quad-Core 925(AM3) CPU cooler:SCYTHE Mugen 2 Rev.B
HDD:500GB Samsung SpinPoint F3 VGA:ATI Sapphire VAPOR-X HD5750 1GB
Case:Cooler Master Centurion 590 PSU:Corsair HX450W
Ram:DDR3 8GB 1333MHz CL 9,0 Kingston 3DMark Score:13674
CPU:AMD Phenom™ II X4 Quad-Core 925(AM3) CPU cooler:SCYTHE Mugen 2 Rev.B
HDD:500GB Samsung SpinPoint F3 VGA:ATI Sapphire VAPOR-X HD5750 1GB
Case:Cooler Master Centurion 590 PSU:Corsair HX450W
Ram:DDR3 8GB 1333MHz CL 9,0 Kingston 3DMark Score:13674
- Sphyn0x
- Používateľ
Som zatiaľ len v prvom na Adlerke, ale základy elektrotechniky sú zabijak. Nie je v triede žiak, čo by nemal z tohto predmetu 5ku..
Ináč Mat zatiaľ v poho, na hodinách typu slovina, dejepis, občianska, litika, nemčina - leháro..
Ináč Mat zatiaľ v poho, na hodinách typu slovina, dejepis, občianska, litika, nemčina - leháro..
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Keď sa poctivo učíš, tak každá škola ti dá niečo pre budúcnosť. Keď chceš len prechádzať, tak nikde nič extra nečakaj.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !