Všeobecná diskusia
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
qq6600: E38
landrower: Ten lesk nevydrzi velmi dlho. Kedze som v Bratislave, uz po par dnoch je vidno vrstvu prachu na aute. Nemam to presne odstopovane, lebo casto sa aj meni pocasie a teraz v zime auto samozrejme rucne nevoskujem. O dost dlhsie vydrzi ale posobenie samotneho vosku, co vidno na beading efekte. To ma trvanie niekolko tyzdnov. Vdaka tomu, ze voda ostava na karoserii v takych kvapockach, tak po dazdi je cele auto pobodkovane ako lienka a ta voda sa pomalsie odparuje. Neraz som zazil situaciu, ze po dazdi uz boli snad vsetky auta na parkovisku suche a ja som mal proste po celej karoserii tieto kvapky. Zase pri jazde pekne cestuju po kapote. Cize je to skor tak, ze pozriet si predpoved pocasia, vidim, ze najblizsie 4 dni bude slnko/jasno a mam chut, tak idem umyt a navoskovat auto ma pumpu.
Inak teraz v zime ako vhodnu alternativu pouzivam umyvarku OMV a ten ich najvyssi program. Je tam komplet umytie, aj podvozku, voskovanie a aj vmasirovanie vosku, nielen postrek. Stoji to nieco cez 8,- € a vysledok je prima.
Pri potulkach netom som objavil:
• VarialDetail [LINK] -- nejaky typek, co robi detailing na Slovensku, prima pracicka
• Xclean.sk [LINK] -- slovensky obchod, kde maju Autoglym vyrobky, aj kefky a ine
• AutoDetail.sk [LINK] -- tiez nejaky slovensky obchod
Mozno sa to niekomu hodi, ja s nimi skusenost nemam.
landrower: Ten lesk nevydrzi velmi dlho. Kedze som v Bratislave, uz po par dnoch je vidno vrstvu prachu na aute. Nemam to presne odstopovane, lebo casto sa aj meni pocasie a teraz v zime auto samozrejme rucne nevoskujem. O dost dlhsie vydrzi ale posobenie samotneho vosku, co vidno na beading efekte. To ma trvanie niekolko tyzdnov. Vdaka tomu, ze voda ostava na karoserii v takych kvapockach, tak po dazdi je cele auto pobodkovane ako lienka a ta voda sa pomalsie odparuje. Neraz som zazil situaciu, ze po dazdi uz boli snad vsetky auta na parkovisku suche a ja som mal proste po celej karoserii tieto kvapky. Zase pri jazde pekne cestuju po kapote. Cize je to skor tak, ze pozriet si predpoved pocasia, vidim, ze najblizsie 4 dni bude slnko/jasno a mam chut, tak idem umyt a navoskovat auto ma pumpu.
Inak teraz v zime ako vhodnu alternativu pouzivam umyvarku OMV a ten ich najvyssi program. Je tam komplet umytie, aj podvozku, voskovanie a aj vmasirovanie vosku, nielen postrek. Stoji to nieco cez 8,- € a vysledok je prima.
Pri potulkach netom som objavil:
• VarialDetail [LINK] -- nejaky typek, co robi detailing na Slovensku, prima pracicka
• Xclean.sk [LINK] -- slovensky obchod, kde maju Autoglym vyrobky, aj kefky a ine
• AutoDetail.sk [LINK] -- tiez nejaky slovensky obchod
Mozno sa to niekomu hodi, ja s nimi skusenost nemam.
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
uz si spominam,kedysi davno si tu o nej pisal - 750i/iLzoom napísal:qq6600: E38
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Ten Xclean vyzerá fajn a dá sa aj osobný odber, asi to vyskúšam. Snáď to bude stáť za to, lebo to stojí nekresťanské peniaze.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
do ankety by som pridal bezstupnovu prevodovku
... co je v podstate automat. To by sa tam potom hodilo dat aj DSG, tiptronic a pod veci.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
slusna cena na zavodak http://auto.sme.sk/c/5799449/skoda-pred ... karov.html
... akurat ze taky vykon na atmosferickej 1,6 mala honda alebo nissan na seriovom aute pred 15 rokmi
... akurat ze taky vykon na atmosferickej 1,6 mala honda alebo nissan na seriovom aute pred 15 rokmi
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Tak pridaj...1adad1 napísal:do ankety by som pridal bezstupnovu prevodovku
.
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Celkom nice návrh novej Škody, čo myslíte?
Až na ten zadok, ten sa mi moc neľúbi.
Až na ten zadok, ten sa mi moc neľúbi.
zeby ford focus?
btw, kto robil ten navrh? tu masku mohli aspon na oko dat sikmo.
btw, kto robil ten navrh? tu masku mohli aspon na oko dat sikmo.
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Jozef Kaban, ktorý urobil design pre Veyron.
na konci ten motor
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Pridávam skúsenosť s eshopom http://www.xclean.sk
Dnes o 15:39 som objednal šampón + rukavicu z ovčej vlny. 15:41 mi volal chlapík (prekvapivo rýchla odozva), že kedy sa pre to chcem zastaviť. Pýtam sa, že či sa dá iba do 17:00 ako má na stránke a povedal, že by som mohol kedykoľvek po dohode (ďalšie plus). Prišiel som do Rače pre tovar, volám mu že už som dolu pod barákom, tak došiel, v autoglym igelitke som dostal svoj šampón a rukavicu + dve sexi nálepky (som na ne zaťažený ). Takže parádička, môžem len odporúčať !
V piatok idem umývať, potom dám vedieť ako som spokojný.
Dnes o 15:39 som objednal šampón + rukavicu z ovčej vlny. 15:41 mi volal chlapík (prekvapivo rýchla odozva), že kedy sa pre to chcem zastaviť. Pýtam sa, že či sa dá iba do 17:00 ako má na stránke a povedal, že by som mohol kedykoľvek po dohode (ďalšie plus). Prišiel som do Rače pre tovar, volám mu že už som dolu pod barákom, tak došiel, v autoglym igelitke som dostal svoj šampón a rukavicu + dve sexi nálepky (som na ne zaťažený ). Takže parádička, môžem len odporúčať !
V piatok idem umývať, potom dám vedieť ako som spokojný.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
čo keby si sa radšej pridal do našej skupiny na spotreby.cz?
.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Tak ten *skúšobný mesiac* zbehol veľmi rýchlo ( za 3 dni ) a tak som si dnes konečne prvýkrát sám zajazdil v aute. Teda je to riadny rozdiel, jazdilo sa mi fajne, pretože som nemal blbý pocit, že ma môžu zjebať za všetko, záhadne som nemal problém viacmenej s ničím ( teda kus problém pri parkovaní, resp. opúšťaní parkoviska - zdochol mi motor ) tak ale som stále šťastný a hádam sa zlepším Jazdenie je krása