ferdoo napísal:ahojte vlastni tu niekto n8 ja som si ju kupil pred tyzdnom v cesku a na moje prekvapenie trpi displej odtienom slabo do fialova pri prechode do sedej slabo ciernej atd... dost ma to nahnevalo ze sa to moze stat pri mobile za 10 000kč (400€)

ale inak max spokojnost os mi nepadol ani raz vsetko funguje plynule ziadne mrznutie atd aplikacii je viac nez dost staci hladat.. fotky a video to je luxus. rozmyslal som aj ze kupim dake htc,samsung ale n8 vyhrala ci vydrzov baterie dizajnom a hlavne velkostov tehlu nemam za potrebu nosit vo vrecku (nechcem nikoho tymto urazit to je len moj nazor)

mal som N8 a stastne predal, nikdy viac, mam e7 doma na policke a cakam na new verziu softu, pomala jak svi.a, lcd niekedy nereaguje, atd. prvy tyzden wow, super, po mesiaci rychlost padla na 40 percent, lcd zamrza, foto kvalita des, zrusim hovom a 5 sekund este svieti na lcd... pokial sa resetne a nanovo vsetko nastavi ide fajn, chvilu... a to nekomentujem emailovu komunikaciu ktorej pri synchronizacii doslovne cca po 2 tyzdnoch zaje.ava. ale to su muchy n8,e7, dakej c neviem kolko, telefony pjekne, softwareovo nedotiahnute, mali do nej radsej narvat stary symbian co je e72 a vsetko by bolo fajn, grafika onicom ale funkcny.
Este postreh, E7 ma neporovnatelne lepsi lcd ako n8.
Nech ti sluzi