Všeobecná diskusia
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
podla mna papek mudro povedal ze to zabrani pripadnemu detonacnemu spalovaniu,
a Snake, (opet, nejdem sa hrat na moda ani to nijakym takymto sposobom nechap) mohol by si vysvetlit preco je to hovadina? osobne by ma to vazne zaujimalo (niezeby som take nieco planoval v blizkej buducnosti robit, ale vzdy ma to lakalo...)
a Snake, (opet, nejdem sa hrat na moda ani to nijakym takymto sposobom nechap) mohol by si vysvetlit preco je to hovadina? osobne by ma to vazne zaujimalo (niezeby som take nieco planoval v blizkej buducnosti robit, ale vzdy ma to lakalo...)
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
lebo je k0k0t
už mám fakt v prdeli počúvať tie múdre žvásty od človeka ktorý si pomaly nevie vymeniť termostat na octe a popritom vždy len kecá okolo a hovno pomôže/ poradí.
Díky za fajn pokec, ja tu končím. Poprosím zmazať účet na tomto fóre
už mám fakt v prdeli počúvať tie múdre žvásty od človeka ktorý si pomaly nevie vymeniť termostat na octe a popritom vždy len kecá okolo a hovno pomôže/ poradí.
Díky za fajn pokec, ja tu končím. Poprosím zmazať účet na tomto fóre
Papa...daj si dokopy ten črep čo má vôľu v riadení jak starý traktor a potom rozprávaj kto čo vie, a kto čo nie
Lol, detonačné spalovanie nastáva keď je oktánové číslo menšie než na ktoré je motor nastavený, AEB je nastavené na 95ku, prečo potom ladiť motor pomocou 100 oktánového paliva? Tankovať chceš naďalej aj 95ku či nie? Tá stovka tam moc toho neurobí aj tak, motor má presne daný kompresný pomer, a žiadne ladenie s ním nič neurobí (je to dané jeho konštrukciou).landrower napísal:podla mna papek mudro povedal ze to zabrani pripadnemu detonacnemu spalovaniu,
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
tak ale teoreticky nejakymi zasahmi fyzyckymi (tj. nie do riadiacej, aby sme sa pochopili) by siel zmenit kompresny pomer nie? a takisto by teda potom aj mohla lepsie sadnut 100vka.. ci sa mylim?
- landrower
- Pokročilý používateľ
no.. a on spominal ze sa nebude upravovat len jednotka, tak mozno to nebolo ani tak kvoli tej jednotke ako kvoli prave hentakym veciam..
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
maximalne vymenia vstreky,turbo,intercooler,veeelmi pochybujem ze by isiel rozoberat motor
Do konštrukcie motora ti nik zasahovať nebude, to si nik na triko nevezme...
.
ta stovka by mi prisla ako bezpecnostne opatrenie, ked budu nastavovat predzapal a pripadne bohatost zmesi. Aj tak to vidim skor tak, ze zvysia tlak turba a je poladene. Nakoniec to hodia na brzdu a zo 150 konikov mame 180 (pripadne 200 atd)... ak by chceli menit kompresiu, tak staci hodit hodit piesty s nizsou kompresiou, dat hrubsie tesnenie pod hlavu atd.Snake napísal:Lol, detonačné spalovanie nastáva keď je oktánové číslo menšie než na ktoré je motor nastavený, AEB je nastavené na 95ku, prečo potom ladiť motor pomocou 100 oktánového paliva? Tankovať chceš naďalej aj 95ku či nie? Tá stovka tam moc toho neurobí aj tak, motor má presne daný kompresný pomer, a žiadne ladenie s ním nič neurobí (je to dané jeho konštrukciou).
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- landrower
- Pokročilý používateľ
a to uz co k***a je fakt zlate ceske rucicky
hlavne nech popracuje aj na centralnom zamykani..
- landrower
- Pokročilý používateľ
tak, to staci nahradit spagatik tyckami (pre ludi ako ja podotykam ze kovovymi, nie tekutymi )
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
Budem sprosty ale ani som sa nezasmial kedze prve otvorenie dveri a je cely system v <>
Sranda ale nedomyslena.... U mna fail
Sranda ale nedomyslena.... U mna fail
- landrower
- Pokročilý používateľ
nie, panasonic, lebo jak potom zase stlaci to (jedno staci, ak zafunguje central, ak nie tak vsetky) tak to moze zopakovat ovsem dvere si neotvori