Všeobecná diskusia
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
a takto ludstvo pracuje...vytvori sa nieco uzasne, ale niektori retardi proste maju potrebu to rozflakat na kusy a zabavat sa na tom...
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
cital si clanok? majitel sa nasral kvoli biednemu pristupu k zakaznikovi a takto demonstroval svoju nespokojnost so znackou ;-)
podla mna krasne gesto, ze nestaci spravit nieco drahe a predavat to ako luxusnu vec ale aj sa patricne spravat k zakaznikovi treba
podla mna krasne gesto, ze nestaci spravit nieco drahe a predavat to ako luxusnu vec ale aj sa patricne spravat k zakaznikovi treba
Steam: michalsveto
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
to nic nemeni na tom, ze to nemusel rozbit na kusy a ani na tom, ze je retard
zaklad je nekupovat si taku vec, s ktorou by clovek nebol spokojny, zahrnajuc servis
zaklad je nekupovat si taku vec, s ktorou by clovek nebol spokojny, zahrnajuc servis
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
(*)... odkial ma on vediet ze servis bude na rit... to je dost taka nezistitelna vec da sa povedat... kavita auta je podlozena aj znackou, a da sa lahko overit, ale servis.. tam je silna vec ludsky faktor.. a pardon, ked si kupi clovek auto za pol mega tak caka ze mu porad aj rit utru v tom servise
keby som mal take prachy ze si to auto mozem dovolit a vobec to nebudem postradat, a nasere ma nieco taketo, tak odo mna by dostali asi rovnake gesto...
keby som mal take prachy ze si to auto mozem dovolit a vobec to nebudem postradat, a nasere ma nieco taketo, tak odo mna by dostali asi rovnake gesto...
Steam: michalsveto
kto uhadne, co za kameru je v zabere, ma u mna pivofaugusztin napísal:http://www.egmcartech.com/2011/03/15/vi ... -gallardo/
... choroba z povolania a zopar piv
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
nuž takto býva... buď máš peniaze alebo rozum... majiteľ má peniaze
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
no nato, jak sa nadreli, tak moc skody nespravili, tie kladiva boli asi gumenne
Ale inak tiez kvitujem, ze to spravil, teraz kazdy vie, ze ten dealer ma na prd servis a mozno mu aj zopar kseftov ujde.
Ale inak tiez kvitujem, ze to spravil, teraz kazdy vie, ze ten dealer ma na prd servis a mozno mu aj zopar kseftov ujde.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
isto pre neho cena toho lamba nebola nijako strasne velka. Berme to tak ze su ludia co si mozu take labo kupit kazdy den a este im ostane aj na luxusnu dovolenku. Ja vravim ze tiez preco nie. Keby ze mam tolko prachov tak by mi to bolo fuk. Myslim ze ten dealer po tomto videu a clanku nebude mat vela zakaznikov a necudoval by som sa keby mu lamborginy to auto opravili zdarma ako kompenzacu s neprijemnym servisakom
NB: Asus ROG Strix G16
- jammal
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 21. Jún, 2009, 11:03
Nene, obe su 3kové, e36 coupe.