Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
Zdravím, zhánam BBC2 + Vietnam za nejaku dobrú cenu, a chcem sa spýtať či by to niekto nevedel zohnať.Lebo s nákupmi zo zahraničných stránok nemám skúsenosti.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
hej,ale uvedomil som si,ze to mozno prehadzuje na tu pistol,pretze mam prazdny aj samopal..ale toto si musim potvrdithulo92 napísal:mne to prehodi na to co som mal naposledy prehodene, vecsinou to byva velka zbranMučo Mačo napísal:Stava sa vam,ze po vystreleni posledneho 40MM granatu automaticky vojak prehodi na pistol ?
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
ano, myslim ze ja to aj tak, ale neni som si istyMučo Mačo napísal:hej,ale uvedomil som si,ze to mozno prehadzuje na tu pistol,pretze mam prazdny aj samopal..ale toto si musim potvrdithulo92 napísal:mne to prehodi na to co som mal naposledy prehodene, vecsinou to byva velka zbranMučo Mačo napísal:Stava sa vam,ze po vystreleni posledneho 40MM granatu automaticky vojak prehodi na pistol ?
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
hulo: preco citujes predchadzajuci prispevok? na odpovedanie tu mame tlacitko "odpovedat".
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Ak sa ti chce tak by si mohol pockat na velkonocne steamove zlavy (jarne), cez vianoce bol bfbc2 za 13€, tak teraz mozno zlacnia aj vietnam. Este mozno z dakeho zahr. eshopu kt. predava kluce ale s tymto ti ja neporadim.3n3_R napísal:Zdravím, zhánam BBC2 + Vietnam za nejaku dobrú cenu, a chcem sa spýtať či by to niekto nevedel zohnať.Lebo s nákupmi zo zahraničných stránok nemám skúsenosti.
Spoiler: ukázať
Tak mam pre vas nejake to videjko odomna berte ohlad na technicke spracovanie nakolko to bol moj prvy stret z SONY vegas softom .. mienim v tomto nadalej pracovat a ucit sa takze mam zrejme dalsiu zabavku .. nesklor pridam nieco viac profi az to viac okukam ..
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
vidno, ze za assaulta to vies
video celkom fajn, ked budes robit dalsie skus sa pohrat s introm, bude to vypadat lepsie + nejake efekty, vegas ich ma dost
video celkom fajn, ked budes robit dalsie skus sa pohrat s introm, bude to vypadat lepsie + nejake efekty, vegas ich ma dost
No ked spominas vegas .. nevies ci je mozne nejaku oznacenu pasaz spomalit ? (samozrejme len video bez audio stopy)
Dalsie budu samozrejme lepsie .. to co tu vidis je ozaj 45min robota zlepena z vydedukovanych postupov ... bez akejkolvek predoslej prace z (vegas)
Dalsie budu samozrejme lepsie .. to co tu vidis je ozaj 45min robota zlepena z vydedukovanych postupov ... bez akejkolvek predoslej prace z (vegas)
- Endy
- Používateľ
spomalit sa da, len keby som si to pamatal, ale tu mas tutorial
viem, ze tam musis drzat nejaku klavesu + tahat mysou, ale na viac si nespomeniem
viem, ze tam musis drzat nejaku klavesu + tahat mysou, ale na viac si nespomeniem
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
no tak nie,prehodi mi to na pistol takmer furt ked vystrelim posledny 40 mm naboj..wtf ..je to trochu ble ked tam zrazu pobehujem z pistolkouhulo92 napísal:ano, myslim ze ja to aj tak, ale neni som si istyMučo Mačo napísal:hej,ale uvedomil som si,ze to mozno prehadzuje na tu pistol,pretze mam prazdny aj samopal..ale toto si musim potvrdithulo92 napísal:mne to prehodi na to co som mal naposledy prehodene, vecsinou to byva velka zbranMučo Mačo napísal:Stava sa vam,ze po vystreleni posledneho 40MM granatu automaticky vojak prehodi na pistol ?
/
inak video kde je zostrihane,len to,kde zabijas ty,nie je bohvieco
Dobre tak dam tu namahu a venujem dalsich 45min na to aby som spravil video stym kde ma kiluju .. som zvedavi ci sa budas 3 minuty divat na moje respavny ... mal to byt zostrih zaujimavejsich kilov+(moja prva praca zo softom na strih videa) ..... nie ukazka toho ako ma nikto nikdy netrafi ..
to Endy ..
napriklad ako v uvode ked skacem z vrchu k vlajke k tym trom superom .. tak ze kym doskocim dole to ide normalne a ked zacne strelba vtedy si ten usek spomalim a potom koniec zas normal .. lebo to je cely jeden vysek ..tak ho viem len cely od soskoku po koniec len ako celok spomalit ..
to Endy ..
vdaka no predstavoval som si to trochu inak v tomto pripade ako to je je premna pouzitelnost obmedzena .. kedze mozem spomalit ci zrychlit iba 1 cely vysek, nie nejaku pasaz v nom ) co by som skor uvital .. iba zeby bol este iny sposob ..ale asik nieje ..Endy napísal:spomalit sa da, len keby som si to pamatal, ale tu mas tutorial
napriklad ako v uvode ked skacem z vrchu k vlajke k tym trom superom .. tak ze kym doskocim dole to ide normalne a ked zacne strelba vtedy si ten usek spomalim a potom koniec zas normal .. lebo to je cely jeden vysek ..tak ho viem len cely od soskoku po koniec len ako celok spomalit ..
Naposledy upravil/-a FEAR v So 19. Mar, 2011, 12:15, upravené celkom 1 krát.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
zaujimave by bolo pre mna napr takticky dohodnuty utok na mcom, alebo ukazka spoluprace pri obsadzovani vlajok ..
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Fear chcem sa spytat cim si to nahraval? Lebo mam len 30 sekundovy free fraps a to neni bohvieco
Spoiler: ukázať
No frapsom ... ale nie free
ja sa zas chcem spytat ci je mozne v BFBC dostat do modu ako bolo v BF2 ze na prazdnom servri mozem "lietat: po mape .. teda ze by som si spravil nejake zabery z cistou obrazoukou nie z mapkou v rohu a zbranou v ruke ..
ja sa zas chcem spytat ci je mozne v BFBC dostat do modu ako bolo v BF2 ze na prazdnom servri mozem "lietat: po mape .. teda ze by som si spravil nejake zabery z cistou obrazoukou nie z mapkou v rohu a zbranou v ruke ..
- Endy
- Používateľ
ta mapka neviem, ale ciste ruky sa zevraj daju spravit nejakym bugom, no neviem princip