killswitch napísal:ak sa vam ponukana cena nepaci, tak preco si nedate do vlakna minimalnu cenu, pod ktoru nepojdete?
je to uplne jedno darth vader sia j an tapise co chce on
killswitch napísal:ak sa vam ponukana cena nepaci, tak preco si nedate do vlakna minimalnu cenu, pod ktoru nepojdete?
a v com je problem? ked chcem za grafiku 50 eur, tak to tam napisem a ked niekto ponukne viac, tak to bude len bonus.HellAngel napísal:kill: dat minimalnu cenu tak to nikdy uz za vyzsie nepreda.
a co ti brani si tam tu ponuku nechat mesiac a pockat, ci niekto neponukne viac? ak nie, tak predas za tuto minimalnu sumu.dendroid napísal:Nie je to cena za aku to chcem predat, je to minimalna cena, na ktoru som ochotny ist v pripade, ak mi to bude stat mesiac doma a budem vidiet, ze o to nema nik zaujem. Jasne ze kazdy chce predat za co najviac, ak tam nahodim moju minimalnu sumu, je tu vacsia sanca, ze viac nedostanem. I/P funguje najlepsie, pisu sa ponuky, predam to po takej dlhej dobe ako sa mi chce cakat najvyssej ponuke. Problem predstavuju prave exoti, co ponuknu tretinovu cenu realnej.