Crysis 2
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Re: Crysis 2
haha, to su tam fakt iba 4 moznosti v graphic options?
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Áno.
Dúfam, že po vydaní patchu to bude s nastaveniami tak, ako u C1.
ked tak pribudne jedna moznost a to DX11 bullshits on/offSphyn0x napísal:Áno.
nemohl jsem jinak a obednal sobe i brachovi... dik za typ...Sphyn0x napísal:Tu je celkom poho.
http://www.zakoupit.cz/?191,crysis-2-tricko
Ale dostal ma ten popisPotisk - Assassins creed
, toto keby mne povedal, ho tak spic*jem ze sa zosere na tej druhej strane linkySphyn0x napísal:Dnes mi volal týpek z Brlohu, že Limited došli a že budem mať len normálne. Nič hrozné.
Je v tej Limited niečo, čo sa v normálnej verzií nedá dosiahnuť?
dnes zahrané.... a hodnotím to takto.. nie je to až také zlé ako sa zdalo byť.. hrateľnosť v pohode celkom svižná ako každá druhá FPS hra.. pozitívne hodnotím "real time" nastavovanie nie len attachmentov zbrane ale aj funkcií obleku... okrem strieľania zberáte počas celej hry rôzne suveníry taktiež aj mimozemskú DNA na vylepšovanie obleku trochu ide na nervy ten hlas nanoobleku ktorý hovorí úplne všetko každú prkotinu čo sa stane... no a graficky je hra na tom asi takto.. interiéry a nasvetlenie vyzerajú fakt super no horšie to je s niektorými textúrami hlavne vegetácie (stromy, tráva, kvety atď.) kde dosť vidieť ich nízke rozlíšenie (asi kôli konzolám) ..taktiež na zamyslenie je množstvo funkcií v nastaveniach grafiky.. 4 funkcie.. tie samé ako v deme ...ale zahrať sa to dá v pohode...
CPU: Intel Core i7-930 @ 2.80GHz CPU FAN: Noctua NH-U12P SE2 MB: Asus P6X58D Premium VGA: Asus EAH5870 (AMD/Ati Radeon HD 5870 @ 850/4800MHz) RAM: Corsair XMS3 1600MHz DDR3 6GB (3x2GB) HDD: Seagate Barracuda 7200.12 1TB PSU: CoolerMaster Silent Pro 850W Modular CASE: CoolerMaster HAF 922 DVD-ROM: LG GH22LS OS: Windows 7 Home Premium 64 bit MOUSE: ROCCAT Kone[+] Max Customization Gaming Mouse MOUSEPAD: ROCCAT Taito HEADPHONES: Creative Fatal1ty HS-800
Tak je ,hratelnost nadherna . Nastavenia obleku fajn,celkom sa ukazuju aj nove zbrane.Len ma zatial prekvapuje ze je moznost mat malu zbran len v jednej ruke.Mesto ako take celkom realne . Grafika fakt hned na zaciatku sokne , som normale pustil Warhead ci nemam zakal. Zelen je priam otrasna !!!
Hudba a celkova zvukova stranka je priam nadherna ,aspon trochu dorovnava grafiku.
Hudba a celkova zvukova stranka je priam nadherna ,aspon trochu dorovnava grafiku.
CPU:core i5 2500 - AC xtreme rev.2/ MB:MSI P67S-C43 /RAM:Kingston hyper x 4gb ddr3 /
HDD:500gb WD 5000AVDS / VGA: gtx 570 gigabyte /PSU:seasonic X-660 gold /CASE: termaltake M9/
Asus XONAR DX- Roccat KAVE :Mixrosoft X4-Roccat KONE+
LCD: samsung P 2250 / OS: Win home premium 7 64-bit / Battlelog: PETERKA1920
HDD:500gb WD 5000AVDS / VGA: gtx 570 gigabyte /PSU:seasonic X-660 gold /CASE: termaltake M9/
Asus XONAR DX- Roccat KAVE :Mixrosoft X4-Roccat KONE+
LCD: samsung P 2250 / OS: Win home premium 7 64-bit / Battlelog: PETERKA1920
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
mozno to vypnem cez nvidia control paanelshiro napísal:no kazdopadne to len tak nevypnes.
- Assassin
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 08. Okt, 2008, 15:32
ty si asi spadol z jahody, sak citaj prosim ta co sa tu pise
Je aplikovane v kazdom z troch, ci kolko tam je, nastaveni. Vypnut nejde.
s control panelom to nema nic spolocne, je to implementovane v hre jedna sa temporal AA a nejde vypnut, staci ti to takto napisat?
este si treba uvedomit ze crysis 2 neni crysis 1 ani warhead cize nastavenia na ake sme boli zvyknuty v crysis 2 nejsu,
a naco by si to chcel vypinat mi este povedz? jedna vec ze sa to neda a za druhe nevidim dovod preco by to mal riesit? hra bezi v DX9 mode cize neni nijak narocna a da sa rozbehat aj na starsich zostavach v slusnej kvalite nakolko to je konzol port, kapiš??
s control panelom to nema nic spolocne, je to implementovane v hre jedna sa temporal AA a nejde vypnut, staci ti to takto napisat?
este si treba uvedomit ze crysis 2 neni crysis 1 ani warhead cize nastavenia na ake sme boli zvyknuty v crysis 2 nejsu,
a naco by si to chcel vypinat mi este povedz? jedna vec ze sa to neda a za druhe nevidim dovod preco by to mal riesit? hra bezi v DX9 mode cize neni nijak narocna a da sa rozbehat aj na starsich zostavach v slusnej kvalite nakolko to je konzol port, kapiš??
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)
Jeden dovod by som aj videl a to ghosting, ktory sa viac vyskytuje pri mensich fps.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Assassin napísal:pokial vies citat tak vyssie cca 2 strany dozadu sa pise ze DX9 ani AA nema.
ty sa tu na koho hras chlapce ?Assassin napísal:ty si asi spadol z jahody, sak citaj prosim ta co sa tu pise
Naposledy upravil/-a Zoltan Balaton v Pi 25. Mar, 2011, 00:01, upravené celkom 1 krát.
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Teraz som si s jedným písal na inom fóre, on C2 predobjednal pred 10 dňami, ja pred 7. Na neho sa vyšla LE a na mňa nie? Wot?
To som pisal ja mimochodom, http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... 83#p791983Mučo Mačo napísal:...
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
nejde o to co,ale ako to podal.. kaslat na to..sorry za ot
- Assassin
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 08. Okt, 2008, 15:32
na koho sa hras ty?, no commentmozno to vypnem cez nvidia control paanel
btw - http://www.sector.sk/novinka/59585/cryt ... viedol.htm
konzolisti maju sviatok pre pc komunitu ostali oci pre plac
hold makrting je silna vec, naco robit pc only ked sa da zarobit mnooohonasobne viacej aj na konzolach
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)