Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
tak.... toto .... sa podarilo ... v jednom nemenovanom Honda servise ... ten chalan na tom spravil cestu z KE do ZA, kym si to nahodou vsimol pocas zastavky na benzinke ako ja nemam slov, furt su nejake staznosti na ten servis, ale toto je fakt moc
v servise menili pravy predny cap ... hore je pravé predné koleso a dole ľavé predné
http://forum.honda-club.cz/forum/files/hadanka_202.jpg
v servise menili pravy predny cap ... hore je pravé predné koleso a dole ľavé predné
http://forum.honda-club.cz/forum/files/hadanka_202.jpg
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
laikom a lamam ako ja, natrenovanym z porovnavania/hladania rozdielov v obrazkoch:Papek napísal:...
nechyba tam srobik ?
lava, prava, lava, prava ...
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
podľa mňa v strede chýba tá matica, či čo to tam je.. neviem ako to nazvať.. hore to nie je a dole hej.. či? to bolo prvé logické čo som našiel..
Inak k cene benzínu, je to neskutočné... včera som tankoval a, že 7,5€ za plnú.. WTF? kedysi mi nato stačila 5eurovka.. a nie, netankujem to do píly ale do skútra..
Inak k cene benzínu, je to neskutočné... včera som tankoval a, že 7,5€ za plnú.. WTF? kedysi mi nato stačila 5eurovka.. a nie, netankujem to do píly ale do skútra..
spravne, chyba tam stredova matica, co to drzi cele pokope, cize koleso drzalo len vdaka brzdovym strmenom a zcasti to drzalo aj lozisko, ktore ma ako-taky odpor. Chalan si to vsimol len vdaka tomu, ze v zakrutach pocul nejake suchotanie od kolesa. Neviem, ako to bude riesit, lebo ked si vyziadal videozaznam z opravy, akoby nahodou sa im prave vtedy sekol system a nieje teda vidiet, kto to zbabral. Predpokladam, ze lozisko a platnicky su v tahu, mozno bude prehriaty a skriveny aj kotuc a ktovie ako je na tom samotny brzdovy strmen.galen napísal: laikom a lamam ako ja, natrenovanym z porovnavania/hladania rozdielov v obrazkoch:
nechyba tam srobik ?
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
meno servisu nech vieme comu sa vyhnut?
inak ako to je fakt sila tot
inak ako to je fakt sila tot
Steam: michalsveto
na matfyz chodil kamarat, ja nastastie nie, ale myslim, ze ten spoluziak studoval aj matfyz (minimalne tak vyzeral no offence)Papek napísal: lol... nechodil si nahodou na matfyz? mozno sme boli spoluziaci
podla mna Loeb po 2 sezonach v spickovom aute by bol majstrom sveta F1
opacne sa to povedat urcite neda...
Blok uz rozbil tolko aut za jednu sezonu co profi jazdci za celu karieru
Ked bude takto pokracovat, velmi rychlo dobehne Colina McCrasha (aspon v pocte kotrmelcov)
opacne sa to povedat urcite neda...
Blok uz rozbil tolko aut za jednu sezonu co profi jazdci za celu karieru
Ked bude takto pokracovat, velmi rychlo dobehne Colina McCrasha (aspon v pocte kotrmelcov)
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
lol, to si robia prdel v tom servise
chalan mal celkom pekne stastie ze mu koleso v nejakej zarkute alebo v 120km/h neodletelo. By som bol zvedavy co by potom tvrdili.
papek daj nazov toho servisu, ten treba obchadzat.
chalan mal celkom pekne stastie ze mu koleso v nejakej zarkute alebo v 120km/h neodletelo. By som bol zvedavy co by potom tvrdili.
papek daj nazov toho servisu, ten treba obchadzat.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Honda Kosice ... odkaz na celu temu, spominana vec je na tretej strane http://forum.hondaclub.sk/viewtopic.php?t=1087
chcel by som pozdraviť majiteľa vozdila BA349AX že mi umožnil dosiahnúť na D1 takúto super priemerku (leteli sme asi 180-200Kmph vkuse ).
No a toto tu len nechám
[facebook]206854999340122[/facebook]
No a toto tu len nechám
[facebook]206854999340122[/facebook]
.
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
Si pockam najprv na kometare ostatnych az potom dam svoj...
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
v Presove to je vsakze
// a nie povazska bystrica
// a nie povazska bystrica
Naposledy upravil/-a 1adad1 v So 26. Mar, 2011, 21:51, upravené celkom 1 krát.
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
ako to zase vies, ahaa ty si bol ten sofer, ze ?