Statisticke udaje o fore
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
inak tiez pozeram :8O: ...nejaky post hunter...sory wizokillswitch napísal:sorry,wizik,ale spravit 800 prispevkov za 5 mesiacov dokazes asi len tyWizik napísal:No moc nas tu nie je tych co mame nad 500 cize "pokrocilych uzivatelov" ... nevadi casom bude lepsie
btw naco vlastne zobrazujeme pocet prispevkov?...staci aby to bolo napisane v profile tak ako na inych forach a staci vypisovat iba status(hviezdicky) imho
To by bol fakt dobry napad Ak sa to da samozrejmejaffar napísal: btw naco vlastne zobrazujeme pocet prispevkov?...staci aby to bolo napisane v profile tak ako na inych forach a staci vypisovat iba status(hviezdicky) imho
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Mne to je osobne ukradnute..
Ak ma user trebars aj 5000 prispevkou a pre kazdeho je "ten mudry", pre mna moze byt kludne aj debil..
A naopak..
Cize rank je pre mna akoby ozdoba mena, pre niekoho nastroj na zvacsenie ega atd... Svoje som povedal..
EDIT: ja mam 1200 prispevkou, od aprila 05 som sa snazil pomahat tym, co pomoc potrebovali, mne plno ludi odtialto radilo.. a tak som pisal a radil a prijimal radi.. podla mna viem dost malo a preto pisem aj nadalej.. Tu nejde o rank, to neni titul pred menom...
Mne to tu zacina opet pripadat tak, ze sa chcete pomocou rankou povysovat nad ostatnych.. a to naozaj ja nemam v laske..
Ak ma user trebars aj 5000 prispevkou a pre kazdeho je "ten mudry", pre mna moze byt kludne aj debil..
A naopak..
Cize rank je pre mna akoby ozdoba mena, pre niekoho nastroj na zvacsenie ega atd... Svoje som povedal..
EDIT: ja mam 1200 prispevkou, od aprila 05 som sa snazil pomahat tym, co pomoc potrebovali, mne plno ludi odtialto radilo.. a tak som pisal a radil a prijimal radi.. podla mna viem dost malo a preto pisem aj nadalej.. Tu nejde o rank, to neni titul pred menom...
Mne to tu zacina opet pripadat tak, ze sa chcete pomocou rankou povysovat nad ostatnych.. a to naozaj ja nemam v laske..
@tamy, sorry, ale furt vsade basnis o nejakom povysovani urcitych "vyvolenych" nad inymi... raz su so admini+modi vs useri, potom zas obycajni useri, ktori sa chcu odlisovat rankom podla poctu postov a "vyvysovat" sa nad ostatnymi (btw naozaj to v tebe vyvolava pocit vyvysovania/ponizenia ostatnych?)... pricom hned v uvode podotknes jak ti to je ukradnute.
...osobne nemam pocit, ze by sa tu niekedy niekto mal potrebu na niekom vyvrsovat a nadradovat sa a to sem chodim nejaky ten rok...
@all: myslim, ze keby RP vedel, k comu tato debata povedie, tak ten thread radsej ani nezalozi.
...osobne nemam pocit, ze by sa tu niekedy niekto mal potrebu na niekom vyvrsovat a nadradovat sa a to sem chodim nejaky ten rok...
@all: myslim, ze keby RP vedel, k comu tato debata povedie, tak ten thread radsej ani nezalozi.
Mozno by bolo zaujimave ako by klesol pocet prispevkov pri premazani dredov v debate o vsetkom
S tym rankom by som kludne suhlasil, len aby sa dostalo kazdemu spravodliveho ohodnotenia.
S tym rankom by som kludne suhlasil, len aby sa dostalo kazdemu spravodliveho ohodnotenia.
CPU AMD Barton XP 1833MHz@2200MHz (1.7V) -> Watercooled | MB Abit NF7-SL rev.2.0, NB -> Watercooled | RAM A-Data Vitesta 2x256MB | VGA Saphire Radeon 9600XT -> Watercooled | SOUND SB Audigy 2 | HDD Hitachi 7K250 160GB + Hitachi T7K250 160GB | DVD LG 4120B DVD-RW | CASE Avance B031 + AC Fan 3| PSU Chill Inovation 400W rev.2 | MONITOR Fujitsu-Siemens P19-2
Clen Obcianskeho Zdruzenia blava.net
Pocet prispevkov podla mna nic neznamena, nic z toho v zivote nemas, ze mas na fore 1500 abo este viec prispevkov, ked z toho je 90% off topic a tak...
Prispevky su o prispievani do fora , kto ich ma viac, tak viacej prispieva, ale ci ma daky prinos pre forum je vzdy otazne...
Prispevky su o prispievani do fora , kto ich ma viac, tak viacej prispieva, ale ci ma daky prinos pre forum je vzdy otazne...
CPU : Celeron 1200MHz&1440MHz - 12*120MHz, DVD : Sony DRU 800A,
HDD : Maxtor 40GB 7200ot. 2MB cache, MB : Abit ST6 RAID, RAM : 256 MB SDRAM PC133 PQI + 128 MB SDRAM PC133 Apacer, VGA : Inno3D GeForce 2MX 400 64MB 175MHz/155MHz@205MHz/165MHz, Zdroj : 250W, Zvuk : Sound Blaster 5.1 Live!
HDD : Maxtor 40GB 7200ot. 2MB cache, MB : Abit ST6 RAID, RAM : 256 MB SDRAM PC133 PQI + 128 MB SDRAM PC133 Apacer, VGA : Inno3D GeForce 2MX 400 64MB 175MHz/155MHz@205MHz/165MHz, Zdroj : 250W, Zvuk : Sound Blaster 5.1 Live!
No asi tak, uz tu boli nejake "utoky" na udajnych post hunterov (neviem ci su alebo nie su, mne iba jeden nemenovany uzivatel v tomto smere padol do oka a ani jeden z menovanych to nebol), a dalej vyvysovanie, tema ohodnotenia ktora sa tu uz minimalne raz riesila, dockajme co sa tu este spusti... :roll:sm_oOx^ napísal:..
CPU AMD Barton XP 1833MHz@2200MHz (1.7V) -> Watercooled | MB Abit NF7-SL rev.2.0, NB -> Watercooled | RAM A-Data Vitesta 2x256MB | VGA Saphire Radeon 9600XT -> Watercooled | SOUND SB Audigy 2 | HDD Hitachi 7K250 160GB + Hitachi T7K250 160GB | DVD LG 4120B DVD-RW | CASE Avance B031 + AC Fan 3| PSU Chill Inovation 400W rev.2 | MONITOR Fujitsu-Siemens P19-2