Tak som predchvilou chcel napisat do adresneho riadku "pc.sk" ale som sa akosi preklepol a napisal "opc.sk" Schvalne, kuknite si coze to je za stranku
Je to skratka z nazvu spolocnosti. Inak, ze PC = privat club, to by ma nikdy nenapadlo
Preklepy pri zadavani web adresy
Preklepy pri zadavani web adresy
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Re: Preklepy pri zadavani web adresy
sem tam sa mi stane, ze chcem pozret cestovny poriadok a zavitam sem
Gabo by vám vedel povedať, z čoho pochádza PC.sk
presne tak pri mne skoro vzdy gme a gmail preklep
"pretatkovanie.sk" asi by sa mal zmenit nazov na tataaja.sk
@Gudas: veru pravdu mas. Gabo, s pravdou von! Nech viem ci som teda v nejakom tom privat clube a na ake lahko pretaktovane devy mam narok
@Gudas: veru pravdu mas. Gabo, s pravdou von! Nech viem ci som teda v nejakom tom privat clube a na ake lahko pretaktovane devy mam narok
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Gabo to publikovať nemôže, lebo je neprístupné pre deti .