Ahojte.
Mám problém že mi padajú všetky prehliadače. Včera som čerstvo nainštaloval systém. Nainštaloval som Operu najnovšiu, Mozilu 4.0, Google chrome, a mám tu aj IE 8.
Vlastne voli tomuto problému som aj znovu inštaloval systém.
IE mi napíše že program prestal pracovať a vypne sa. Mozila mi vyhodí také chybové ono a že či chcem reštartovať mozilu, a to isté aj opera. Aj teraz pri písaní tohoto textu mi to padlo.
A som si všimol na mozile že pri tých facebook hrách tam v tom okienku kde je hra zasa vypíše že plugin prestal pracovať a že znovu spustiť. A to isté aj na youtube.
Takže padá mi aj takto normálne pri písaní textu, alebo aj pri používaní flash pluginu.
Vedeli by ste mi poradiť kde je problém?
Padanie prehliadačov
Re: Padanie prehliadačov
Máš niečo pretaktované? Ak áno, daj na základné nastavenia.
Skontroluj si RAM pamäť nejakým MemTest programom.
Skontroluj si RAM pamäť nejakým MemTest programom.
- kajo873
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Nov, 2006, 02:00
Re: Padanie prehliadačov
Nemám taktované nič. PC je nový má 3 mesiace. Po mesiaci mi odišli ramky, teraz došli z reklamácie. Netaktoval som ani raz. Vtedy som otestoval PC v programe BurnIn test a zitil že sú zlé ramky. Teraz som testoval a nenašlo mi žiadnu chybu žiadneho hardveru.
Ale som si všimol že ked mám pustenú hru na facebooku v mozile, tak behaju po obrezovke občas artefakty. Skúšal som program MSI kombustor ten test a pri tom som si envšimol žiadne artefakty.... Tak neviem
Ale ked som nainštaloval Ati tray tols tak ked ho idem spustiť tak naskočí modrá obrazovka...
Ale som si všimol že ked mám pustenú hru na facebooku v mozile, tak behaju po obrezovke občas artefakty. Skúšal som program MSI kombustor ten test a pri tom som si envšimol žiadne artefakty.... Tak neviem
Ale ked som nainštaloval Ati tray tols tak ked ho idem spustiť tak naskočí modrá obrazovka...