Vsak naboje mas takmer vsade.Sphyn0x napísal:Práveže tú som inak ani nevedel prejsť lebo mi došli náboje
Ale hral som na easy.
Čakám na DX11 patch a potom si to dám na veterána, či čo to je.
A tie screenshoty - to si este dost na zaciatku hry .
Vsak naboje mas takmer vsade.Sphyn0x napísal:Práveže tú som inak ani nevedel prejsť lebo mi došli náboje
Ale hral som na easy.
Čakám na DX11 patch a potom si to dám na veterána, či čo to je.
Aky problem prejst finale s cloakom? , presiel som cely park s cloakom len na konci trebalo strielat , vlastne tak som siel celu hru , cloak , headshot , cloakfaugusztin napísal:To plati tak na zaciatku, ked sa okolo teba nic nedeje. Skus si zahrat finale na cloak... Som zvedavy kolko sekund tak vydrzis.stefan.koval napísal:ma to vela moznosti ako fakt. ako ich zabit a tak,kombinovat tlacitka. no vecsinou nuda cloak engadged a idu dole. no paci sa mi ze nedali hned automaticky armor ked nie ste neviditelny a tak
ja by som sa dobre nudil, keby mam taktiku ako tyLordKJ napísal:Prejdene , fajn , teraz by sa patrilo presjt 1tku ( prvy krat) , na konzoleAky problem prejst finale s cloakom? , presiel som cely park s cloakom len na konci trebalo strielat , vlastne tak som siel celu hru , cloak , headshot , cloakfaugusztin napísal:To plati tak na zaciatku, ked sa okolo teba nic nedeje. Skus si zahrat finale na cloak... Som zvedavy kolko sekund tak vydrzis.stefan.koval napísal:ma to vela moznosti ako fakt. ako ich zabit a tak,kombinovat tlacitka. no vecsinou nuda cloak engadged a idu dole. no paci sa mi ze nedali hned automaticky armor ked nie ste neviditelny a tak
(soldier dif, cize vyssie mozno inak )
Ukazuje ti to cestu, kade isiel nepriatel. Jednoducho sa za nepriatelom tahaju zelen sipky, takze vies kam isiel, ak ho napriklad chces zabit silent killom, alebo ak ho naopak chces obist.Mučo Mačo napísal:ako odkial chodia ? zatial som si vsimol ze ich zhaduju,alebo skacu u budov..furt nechapem zmysel toho upgradu,ale asi si tu budem musiet viac vsimat