Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
hm..mi hovor, keby si videl dneska môj bok tak ťa rovno položí
.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Ďalší dôvod, prečo parkujem kus ďalej od vchodu do supermarketov
+ aspoň sa kus prejdem
Inak to jazdenie je návykové, skoro každý deň idem autom ( pár dní som vynechal kvôli chorobe, cez víkend som to ale dobehol )
+ aspoň sa kus prejdem
Inak to jazdenie je návykové, skoro každý deň idem autom ( pár dní som vynechal kvôli chorobe, cez víkend som to ale dobehol )
Ach, mat tak odraty lak
Mne niejaky tupec nacuval na parkovisku do dvery s taznym
Mne niejaky tupec nacuval na parkovisku do dvery s taznym
|MB| MSI B450I Gaming Plus |CPU| AMD Ryzen 5 5600G |CPU's Cooler| AIO 140mm
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Neviem, čo to tu už bolo, ale nosíte nejakú vec na obranu v aute? ( napr. teleskop, slzák / pištol, meč, granát neviem čo ešte? )
to ti verim,kedze som moc haklivy na oktavku tak toto by bolo moc na mnaSnake napísal:hm..mi hovor, keby si videl dneska môj bok tak ťa rovno položí
Spoiler: ukázať
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
technicka otazka: ked sa toto stane, a je neznamy pachatel, tak pokial nemate havarijnu tak to cvakate zo svojho co?
inak, by ma j*blo keby mi niekto tukol do auta, aj ked uz je trocha hnila ta felda ale predsa by som asi nanho letel s s kovovou tycou v ruke... a to este na tom ani jazdit nemozem... sa necudujem vobec ked ide ludi z tohto j*bnut..
a jedna vec, neviete co stoji namiesanie laku? +-? (ak zalezi od konkretneho tak cervena co sa na feldy davala ta svetlejsia, nie metaliza)
inak, by ma j*blo keby mi niekto tukol do auta, aj ked uz je trocha hnila ta felda ale predsa by som asi nanho letel s s kovovou tycou v ruke... a to este na tom ani jazdit nemozem... sa necudujem vobec ked ide ludi z tohto j*bnut..
a jedna vec, neviete co stoji namiesanie laku? +-? (ak zalezi od konkretneho tak cervena co sa na feldy davala ta svetlejsia, nie metaliza)
Steam: michalsveto
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Farba namiešaná v spreji, 500ml (tuším), bez metalízy, cca 15€ v Podunajských Biskupiach u jedného pána v garáži, kúsok od nemocnice. Namieša ti hocijaký odtieň.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- landrower
- Pokročilý používateľ
a asi by bolo lepsie dat si to streknut profikmi, ci da sa to nejak rozumne aj vo domacich podmienkach ?
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
landrower to planuje robit u mna,takze dovtedy bude (dufam ) kompresor s pistolou ,takze staci namiesana plechovica...
...profikmi - kludne ,ak si zaplatis
...profikmi - kludne ,ak si zaplatis
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Profíkmi je super, ale to stojí toľko peňazí čo polovica Felicie. Ja som si striekal predný a zadný nárazník sám, nie je to nič moc, ale tak na starú mašinu to stačí.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- landrower
- Pokročilý používateľ
uvidime, snad sa to nejak doriesi, este je casu dost pred septembrom urcite sa do toho nepustim, kedze ani nemam za co
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
Daj vediet ako to ma zistit "normalny" smrtelnik ... Aky postup ?Snake napísal:Už viem kto to bol, teda mám ŠPZ, ešte čakám na info KTO to je.
nosil som vrhaci noz, potom taku zeleznu trubku, ktorou som si nadstavoval kluc na kolesa (krasne hrdzava, steny cca 0,5 cm), ale ta moc hrkotala pod sedadlom, tak som ostal pri tom vrhacom nozi ale ten nieje cieleny na obranu, ale skor na take rekreacne hadzanie + sem-tam sa hodi ako nahrada vreckoveho nozika... cize v podstate nicKrutibrko napísal:Neviem, čo to tu už bolo, ale nosíte nejakú vec na obranu v aute? ( napr. teleskop, slzák / pištol, meč, granát neviem čo ešte? )
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Problém s metlou je ten, že tam nejde iba o odtieň, ale aj o smer akým sa farba nanáša, týchto farieb som už vyskúšal neúrekom, jediná vec čo sa mi osvedčila, je origo farba a nechať vyblednúť.Wizik napísal:Farba namiešaná v spreji, 500ml (tuším), bez metalízy, cca 15€ v Podunajských Biskupiach u jedného pána v garáži, kúsok od nemocnice. Namieša ti hocijaký odtieň.
kedysi dávno iba kľúč na matice, teraz už pištoľ.Krutibrko napísal:Neviem, čo to tu už bolo, ale nosíte nejakú vec na obranu v aute? ( napr. teleskop, slzák / pištol, meč, granát neviem čo ešte? )
normálny smrtelník iba cez políciu.panasonic650 napísal:Daj vediet ako to ma zistit "normalny" smrtelnik ... Aky postup ?
.
- citronik44
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Máj, 2008, 14:00
chalani uz mate letne nahodene?