a preco sa budu stazovat? keby crytek nerobil taky humbuk kolo toho a nezavadzal tak mozno by take ohlasi neboli ..
lebo ked ludia dostavali porcie ake to bude Primarne pre PC, aky bude cryengine3 , ako im zalezi na PC segmente , porcie o DX 11 a nakoniec dostali portovanu hru z konzoly na DX9 tak ako to maju vnimat ? to ze im zalezi na PC segmente znamenalo asi to ze mozu byt majitelia /pc radi ze vobec dostali nejaku moznost to zahrat na PC ..
Pisete tu aky je cryengine 3 optimalizovany a je navrhovany z ohladom na konzole .. to je sice pekne ale tymto sa vtedy nik nechvalil ..
Dnes je v kurze prerabat hry z konzoly na PC nie z PC na konzolu, tak mame 2x to iste
takze je to o jednotlivcoch ako sa ktomu postavia .. ja som svoje stanovisko zaujal vzhladom na vyvoj ... objednane som mal - zrusil som nebol som spokojny - nekupil som .. tot cela zahada
Neviem o čom hovoríš. Crysis už dlho pred vydaním hovoril o tom, že cryengine 3 bude viac-optimalizovaný ako cryengine 2 a multiplatformový = dostupný aj pre konzoly. Takisto hovorili o tom, že bude podpora Direct3D 11. A tá bude. Skôr či neskôr. Nejaký čas im treba nechať. A ešte k tomu, že Crysis 2 je pre nich primárne PC hra. Čo na tom nemusí byť pravda? Rozdiel oproti konzolám tu je, a pomerne výrazný. Ešte väčší bude ak príde Direct3D11 atď.
ja osobne sa priklanam k nazoru na co napisal FEAR, nakolko je velka pravda ze crytek daval vela omacky okolo toho aka bude hra zvlast vyvyjana pre PC, mali silne reci okolo toho a realita je uplne ina ze pc komunita dostala konzolovy port, ako som uz spominal, ti co to hraju na konzolach mozu byt radi lebo engine je na urovni ked to zobereme s ohladom na HW konzol, v tomto mi to pripomina mafiu 2,
ale tak crysis 1 nemal zdaleka taky uspech predaja ako ma crysis 2, cize tieto kroky su logicke, peniazky idu a to je hlavne
Tato hra je len na dx9 . Ale aka je na nom perfektna a to doslova ak porovnavame hry co sa chvalia aj dx11.
Ked pustim na svojej zostave crysis 1 na plne nastavenie nedosahujem ani zdaleka taku hratelnost ako ma dvojka. A to nemam nic extra.
Kolko ludi ma zostavu ktora je dnes schopna dat na plno crysis 1 . Kolko hracov bude mat radost a nebude nadavat na hru u ktorej je treba davat nastanenie na horsiu uroven pre aku taku hratelnost.
Je velka skoda ak sa crysis 2 berie len podla textur. Je to totiz hra , co znamena hlavne hrat sa a snivat o niecom co normalne nemozes zazit ani dosiahnut. A po tejto stranke je to sakra dobra hra .
každa minca ma dve strany...a na každu vec je viacero pohladov, malo kedy vela ludi najde spolocny nazor na vec
ja nehovorim ze je to skarede alebo tak, hra to je celkom dobra, a grafika je celkom na urovni ale jedna vec co sa hovorilo a druha ako to bolo v reale
Assassin napísal:ja osobne sa priklanam k nazoru na co napisal FEAR, nakolko je velka pravda ze crytek daval vela omacky okolo toho aka bude hra zvlast vyvyjana pre PC
A nie je ? Porovnaj si obrazky na XBOX360 a PC. Rozdiel viac nez badatelny.
ako rozdiel tam je, zase sa nechytaj za slovicka nehovorim ze su identicke
podla mna nekonecna tema
uzavrem to tak ze crysis 2 sa mi paci, som rad ze mi ide naplno s dobrym fps, rozhodne crysis 2 ma po par hodinach kampane nadchol a nebol pre mna takym sklamanim ako orezana mafia 2
ktomu nemam co dodat... na DX9 to vyzera nadherne .. len skoda ze niektory zrejme NECHCU citat/pochopit co pisem .. takze uz tu ktomu nemam co napisat a dakujem cryteku ze vyvijal hru pre PC pod DX9 a primarne .. sak co mna dotoho oni vedia ,
FEAR napísal:a dakujem cryteku ze vyvijal hru pre PC pod DX9
To je znova sucast univerzalnosti. Kolko ludi ma karty 8800GT az GTS250 a podobne, bez podpory DX11 ? Na DX10 zabudnite, to je a bude ignorovany framework. Jednoducho Crytek potreboval dobry DX9 engine, s buducou podporou pre DX11. Teraz moze dodat zakaznikom bezproblemovy DX9 framework, kde celkom lahko svoje projekty nasledne preportuju na DX11 ked vyjde nova verzia engine s podporou DX11.
Nehladajte za tym nic len jednoduchu, sprostu ekonomiku.
FEAR ma pravdu, ja nemam nic voci konzolam, ale nech vyvojari robia nieco aj na pc, uz pomaly kazdy rok tu bude nove DX ale na hrach to vôbec nevydno, stary crysis dokazal dx10 novy uz nedokaze...ja budem mile rad ked budem môct od radosti skakat po plafon.. lenze hry na ktore sa tesim jedna za druhou idu dolu vodou, ako aj mafia 2 napriklad.. a este k tomu crysisu, to by ich stalo tolko namahy dat tam textury aspon v takom rozliseny ako v prvom crysise? na aku belu tam dali len polovicne rozlisenie? aby ta hra svojou (ne)narocnostou budila dojem dobrej optimalizacie? alebo preto aby konzolisti nezavideli prilis pekny crysis 2 na pc? prosto nepaci sa mi taketo vy!ebavanie s pc hracmi a celkovy upadok kvality hier