Crysis 2
Re: Crysis 2
Som svojho casu na PCtuningu nemohol prekusit a stravit ked tam tipci podpychovali ze jaky sme lolovia ked sme si nakupili zbytocne DX11 karty ... no je to pravda .. jedine co hravam a ma to aspon nejake DX11 je BFBC2 inak absolutne nic .. co nova hra to DX9 ... bude to zaujimave sledovat ako to vsetko bude pokracovat ..
Sa čuduješ? Koľkí si z tých, čo hrali Crysis/WH si ho aj kúpili? respektíve za akú cenu?...
či nie?
to ale potom boli magori, lebo GTX 480 si si asi nekúpil kvôli podpore Direct3D, ale kvôli výkonuFEAR napísal:Som svojho casu na PCtuningu nemohol prekusit a stravit ked tam tipci podpychovali ze jaky sme lolovia ked sme si nakupili zbytocne DX11 karty ... no je to pravda .. jedine co hravam a ma to aspon nejake DX11 je BFBC2 inak absolutne nic .. co nova hra to DX9 ... bude to zaujimave sledovat ako to vsetko bude pokracovat ..
či nie?
s pozdravom, crux.
Ja uz sa do tychto nekonecnych debat nezapajam .. lebo je to nekonecny kolotoc .. Ja som jednoducho uzivatel ktoreho zvecsa zaujima vizualna stranka hry .. ak niekoho zaujima hratelnost ci pribeh to je zas jeho pohlad a ja to beriem.. nevravim zas ze dej a hratelnost nieje dolezita (premna) ale jednoducho ak sa mi hra graficky nepaci tak je premna nezaujimava .. kedysi ked som mal 18-20 a v bedni (uz ani neviem co v tej dobe letelo) tak som bol vyhureny z kadecoho no dnes uz mam 26 a naozaj u hry ma zaujme hlavne to ako to vyzera a to ma prime ktomu aby som sa hral a ked sme uz v teme crysis tak konkretne .. cakal som viac, urcite .. viac na zaklade podnetov a informacii .. no nedostalo sa mi toho .. ako som pisal nevyzera ta hra zle ale latku som mal vyssie .. proste umna je prv zazitok stoho ako doba ide kupredu a aj technologia a co vsetko v dnesnej dobe vedia prenies do virtualneho sveta dost si potrpim na aj ked bezvyznamne dataili . no malo sa mi dostava momentalne v sucastnej dobe .. preto moja plocha nenesie moc ikon z hier
Dufam ze BF3 mi vyplni medzeru v dusi
Dufam ze BF3 mi vyplni medzeru v dusi
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
mrknite na toto..
Možná mě budete mít i za blázna, když budu tvrdit, že nabízí o poznání lepší grafiku a efekty než jeho předchůdce na CryEngine 2.
http://extrahardware.cnews.cz/crysis-2- ... i-s-crysisNářků, že Crysis 2 vypadá kvůli optimalizacím na konzole hůř než první díl, je plný internet. Nemůžu si pomoct, ale připadá mi, že někdo tuto s prominutím pitomost napsal na základě zjištění, že Crysis 2 je vývíjený soubežně pro pomalejší konzole a namísto k DirectX 10 se s uvedením hlásí jen ke starší DX9 a ostatní už to jen slepě kopírují, papouškují a berou jako zřejmý fakt, aniž by nad tím přemýšleli.
tak mne netreba citat stohy prispevkov .. pustim a vidim ..
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Ja by som to nazval hromadne rozsireny blud..zviezla sa po nom vista,teraz nieco podobne crysis 2
Najvacsia sranda na tom je,ze hromada ludi hru este ani nehralo,a uz vedeli ze to bude shit..len na zaklade nejakej omacky okolo vydania..to ze to bude vypadat horsie ako jednotka uz slo automaticky
Najvacsia sranda na tom je,ze hromada ludi hru este ani nehralo,a uz vedeli ze to bude shit..len na zaklade nejakej omacky okolo vydania..to ze to bude vypadat horsie ako jednotka uz slo automaticky
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
osobne si myslím, že je dobré, že to má slabú grafiku a slabé požiadavky... aspoň si to môžeme zahrať všetci na priemerných zostavách a nepotrebujeme hajendy za tisíce eur... keby to vyšlo v brutálnej grafike a s vysokými požiadavkami na hardvér, tak by sme zasa nadávali, že sa to nedá hrať
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
suhlasim s clankom na extrahw
mozno to v dvojke nemuseli tak prehnat so zltym nadychom, no grafika je urcite lepsia
mozno to v dvojke nemuseli tak prehnat so zltym nadychom, no grafika je urcite lepsia
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
kebyze je to v dx11 a bolo by to narocnejsie ako crysis 1,pritom by to vypadalo ako teraz, tak by mala velka cast ludi na grafiku urcite iny nazor..
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Mohli predávať Crysis 2 v dvoch verziách: pre slabé/priemerné a výkonné PC
Tricachulo92 napísal:subo, mimochodom, ty mas kolko rokov? lebo vyjadrovanie nekedy uzasne
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
nehreje sa vam grafika pri tom crysis 2? moje gtx280 ma vyse 90°C pocas hrania. a tom amm advance settings len
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
nie, praveze mne hreje menej ako barsaka priemerna hra
pozrite si, teraz som sa zasmial asi tak aby neohrozili predaj konzolovych verzi, prachy su prachy
Kód: Vybrať všetko
http://www.eurogamer.net/articles/2011-03-30-crysis-2-dx11-fix-in-2-3-months-report
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
A co s tym maju konzoly ? Konzoly su uz teraz o par radov na tom horsie s grafikou v Crysis 2 ako je Crysis 2 na PC.
- Assassin
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 08. Okt, 2008, 15:32
nuz zalezi aj ake mas takty a aky airflow mas v case, daj tam AC accelero a budes mat teploty ako ja, 50°C v burnestefan.koval napísal:nehreje sa vam grafika pri tom crysis 2? moje gtx280 ma vyse 90°C pocas hrania. a tom amm advance settings len
so stock chladicom som mal v priemere 83°C
----
je to tak v porovnani Xboxovej verzie s pc na High + AA je to rozdiel padatelny
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)