Krutibrko napísal:Tak dnes som sa vrátil z chaty a prišla za mnou mama, že má auto ťuknuté. Asi nejaký p1čus nevie otvárať dvere a tak to chytilo naše auto....
...emm... vitaj na slovensku
aj "moj" firemny yaris ma 2 drazky na dverach ... cierne-zvysle ... od nejakeho auta, co parkovalo vedla ... ale absolutne netusim kto/kedy ... a na tej cervenej farbe sa to dobre vynima ... plus aj preliacinky tam su ...
keby som mal zratat vsetky odierky tohto povodu na nasej felde (14 rokov ak sa nemylim) tak by som este v stredu pocital
zasrani sprosti slovenski "soferi", nakopat ich do riti je malo
sak do <> ja mozem cele auto (snad okrem strechy) dat prestriekat ak tam nechcem mat ani skrabancek dpc...
kebyze oktavka nema po bokoch umele plasty tak uz by som mal tak doondene obidvoje dvere ze az...
minule tiez jeden typek otvaral mame zadne dvere a ten chumaj mi tak drbol do auta ze som myslel ze ho tam prefackam a este tak na mna kukol ze hhmmm sak to nic..tak som mu aspon "pekne" povedal nech nabuduce kuka co robi
@snake: co ti ebe? cista samovrazda. akoze tomu je luto ze prisiel len o nohy? dpc., fakt sila...
a ja som si myslel ze som bol kreten ked som o 9 vecer behal cez najazdy na pristavny toto to myslim v pohode prekona...
snake: doprava z jedneho bufetu do druheho... a je to bicykel, tj. dopravny prostriedok, o cyklistike sa tu uz viedlo mnozstvo debat.
Inak ja chodievam skoro kazdy den na hradzu, samozrejme k tomu 1-2 pivka, pripadne cez vikend na kamzik po lesoch.
hawkeye napísal:umele plasty
drevene zeliezko z umelej hmoty jo?
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
snake: po kade moze byt olej v oktavke? ked vytiahnes meritko, je tam asi cca 1-1,5 cm preliacenina a uprostred nej su take bodky (snad to dopre opisujem ) olej moze byt aj po vrch preliaceniny alebo v rozme dzi tych bodiek?
dik
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
landrower napísal:keby som mal zratat vsetky odierky tohto povodu na nasej felde (14 rokov ak sa nemylim) tak by som este v stredu pocital
zasrani sprosti slovenski "soferi", nakopat ich do riti je malo
sak do <> ja mozem cele auto (snad okrem strechy) dat prestriekat ak tam nechcem mat ani skrabancek dpc...
hej, to my mame na corze strajch od klucu cez celu dlzku auta... lamat ruky takymto magorom
hawkeye napísal:snake: po kade moze byt olej v oktavke? ked vytiahnes meritko, je tam asi cca 1-1,5 cm preliacenina a uprostred nej su take bodky (snad to dopre opisujem ) olej moze byt aj po vrch preliaceniny alebo v rozme dzi tych bodiek?
dik
Papek napísal:snake: doprava z jedneho bufetu do druheho... a je to bicykel, tj. dopravny prostriedok, o cyklistike sa tu uz viedlo mnozstvo debat.
Inak ja chodievam skoro kazdy den na hradzu, samozrejme k tomu 1-2 pivka, pripadne cez vikend na kamzik po lesoch.
tak niekedy by sme mohli sa dohodnut aj qq-ho by som presvedcil...
inak ako je to na bicykloch s osvetlenim a helmou? osvetlenie len v noci a prilba len na ceste je povinna ne?