lol .. a to zaco ? zadubenec ale to mas tak ked je pri pravach labilnejsia osobka ako premna je to kompliment .. predsa je to prvy krat co ma takto MUSELI odstavit
inak pre zaujimavost .. predosle hry boli arica , oasis take behacky kde som maval tak 42-12, 24-3 a tak, no kick som dostal v poslednej na atacame desert kde som vpodstate cely cas lietal nijak extra sa mi killovo nedarilo akurad co mojmu copilotovy .. mal som asi 8-5 nepametam mozno aj menej kilov ako zabiti .. ked to prislo .. takze absolutne mimo ..
co sa cudujete ako kazda hra MP zacne po case byt nehratelna skrz inych vplyvnych balastnych segmentov ako napriklad tieto tu co pisete, skor to hru degraduje, este ze som dosiahol 50 rank na prelome roka, teraz je to uz len navysovanie K/D a znechucovanie zaciatocnikom, konecne si mozem robit diverzne akcie..
NB: Lenovo Thinkpad T570 win 10 pro x64
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
tak FEAR bratm klobuk dole....s tebou sa stale perfektne lietalo ale nikdy som to este nevidel z tvojho pohladu ....vediet tak manevrovat ako ty tak som happy....a to cuvanie na bazu po plazi na konci videa nema chybu