Caute, uz dlhsie ma trapi tento problem. Doteraz som si to bud nevsimol, alebo som problem nemal, no teraz mi uz je jasne v com je problem. Najprv som pouzival obrazovku BenQ E2220HD, a tam sa objavovali tieto pasiky, vzdy ked sa hybal obraz (teda nie pri desktope, ale hlavne pri videach a hrani hier), tak som monitor poslal na reklamaciu (mal aj iny problem), PC som pripojil k monitoru Samsung SyncMaster 931BW, no ako vidim, na nom sa pasiky objavuju tiez, presne na tom isto mieste (asi 5 cm od horneho okraja). Monitor sa mi uz z reklamacie vratil a nenasli na nom chybu, cize je to 100% chyba GTX 460 768MB. Kartu nechcem reklamovat, lebo ziadnu zaloznu nemam a doska nema ziadne vystupy k monitoru, aj ked integrovanu grafiku ma (P7H55 doska, H55 chipset, I3-540 CPU). Napadla ma teda moznost updatnut firmware na karte, no nikdy som to nerobil, tak by som potreboval kompletne vysvetlit ako to mam spravit, dufam, ze to by pomohlo. PC je v podpise. Vedeli by ste pomoct? dakujem
Prikladam par fotiek, ked to ulozim PrintScreen, alebo Fraps, tak tam to nie je vidiet