Battlefield: Bad Company 2
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Battlefield: Bad Company 2
assault,aug,dobry ping
http://img713.imageshack.us/img713/2282/masacer.jpg
http://img713.imageshack.us/img713/2282/masacer.jpg
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
najprv som myslel ze to bol 1000 ticket,ale teraz si uz nie som isty viem ze tam hral aj sikulec predtym...
hru sme nakoniec vyhrali,i ked na druhej strane bol jeden aimbot co ma zacal pekne davat ku koncu..esteze dostal kick
hru sme nakoniec vyhrali,i ked na druhej strane bol jeden aimbot co ma zacal pekne davat ku koncu..esteze dostal kick
zalostne je to niekedy .. predvcerom sme s klaboorom hrali atacamu .. chvilu po prichode to ako tak slo .. no ked nam zobrali vsetko tak to bolo epicke .. nie ze super stvaral kusky co do koko.v nazvat ale vlastny tim coby do koko.v nazvat .. jediny kto tam mal snahu nieco spravit sme boli asi len ja a klaboor (fader) snazili sme sa skrz helinu no ked poviem ze to bolo tazke/nerealne tak je to blabol lebo to bolo nemozne .. nieze po nas palilo absolutne vsetko 3x Tank (z vody) z prava z lava protiletecka z lode protiletecka z zo superovej bazi niekolko typkov z najblizsej vlajky z RPG, helina + miesto toho aby nasi sli dopredu tak si kok.t sadne za nasu protiletecku a medzi to ako vsetko po nas pali a ako tak sa snazim vsetkemu tomu vyhybat tak ten kok.t este vlastny domna zozadu je.e sadnem sa opravit, vlastny tank donas je.e na spavne pre heli sa absolutne nerespektuje ze tam cakame pridu zoberu a len preto aby po 10s zdochli lebo su to koko.i ked sme ako tak aspon jednu vlajku zobrali tak len preto aby nas koko.y tim ju po 3s stratil
nemy vykrik do tmy ... ŽEBRACI
nemy vykrik do tmy ... ŽEBRACI
uz som to tu chcel vcera napisat, ale ked som si to tak prehraval v hlave cely ten scenar tak som stratil sily a radsej nepisal nic...a to bola este mapa s 2000 ticketmi ak sa nemylim ale nehrali sme to cele....uz to bolo iba okolo 1000ticketov ked sme tam dosli...stale rozmyslam preco sme hned nezmizli prec
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 3800XT@4,2GHz, RAM: 2x32GB G.SKILL RipJaws V 3200MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD1: Samsung 960 PRO 512GB, SSD2: Samsung 870 QVO 1TB, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound card: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Streacom BC1, Keyboard: Cooler Master MK750 Brown, Mouse: Razer Deathadder V2, Headphones: B&O Beoplay H95, Mic: Rode NT1-A, Camera: GoPro 4 Silver
asi snaha nieco tam vystruhat .. no ked mas taky tim aky bol tak .. keby ze su idioti tak nezrobia nic ,.. ale kedze to boli koko.i tak este donas dzubali .. do spoluhracov co tam cheli cosi pomoct tak radsej zebral ten kanon a palil ponas lebo palit po heline co tam okolo nas lietala sa mu zdalo nezaujimave .. hlavne ze sa nasli taky jedinci co pritom vsetkom dokazali raz im udrbat helinu .. preliezi vsetky superom obsadene vlajky a dotrepali sa im az na bazu .. tak sme mali chvilu 2 heli co napriec dementnemu timu nic nezmohli
Naposledy upravil/-a FEAR v Št 07. Apr, 2011, 10:52, upravené celkom 1 krát.
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Odišiel by som odtadiaľ.
Čo je to mimochodom ten "ticket"?
Len pred dvomi týždňami som začal hrať, tak nechápem, čo sú všetky výrazy..
Čo je to mimochodom ten "ticket"?
Len pred dvomi týždňami som začal hrať, tak nechápem, čo sú všetky výrazy..
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
http://www.youtube.com/watch?v=YqAcDMpo ... re=related
fear, to lietas klavesnica + mys ci gamepad ?
fear, to lietas klavesnica + mys ci gamepad ?
Spoiler: ukázať
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
k0rben napísal:Mne sa stava to ze hned po spawne ak sa pozrem cez hocico - iron sight, acog, scope tak mi to ostane ze sa dotoho pozeram, ale v momente mi odzoomuje pohlad, cize vysledne je to tak ako keby som nemal nazoomovane, pritom sa pozeram cez to. Skuste to ci aj vam.
toto sa deje i mne. je to nejaky bug predpokladam. ci featura?Lithil napísal:áno, mne to robí tiež, akoby sa po prvom za zoomovaní oddialila scéna.
klavesnica + mys
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
samozrejme,ked je zly team,tak sa to neda... a zly team znamena sami kemper..zalezeni,poschovavani..len aby si nahodou nedokazili K/D..to ze je zly team sa da zistit rychlo..a treba odtial padat
ja som vcera obchytil relativne vyrovnane druzstva...najlepsie je ked sa v atacame mlatia vsetci o B-cko
ja som vcera obchytil relativne vyrovnane druzstva...najlepsie je ked sa v atacame mlatia vsetci o B-cko
su tam 3 od two steps from hell (myslim ze mam vsetko od nich )
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
presne,ked sa to toci okolo B tak to mam najradsej,sem-tam napr.: my sahneme im na C,oni nam na A ale hraje sa dobre,kazdy je spokojny,normalne si tu hru uzijes,kym samozrejem nedojde nejaky retard,je smutne ze jeden-dvaja kkti dokazu znicit paradnu hratelnost 30 ludomMučo Mačo napísal:ja som vcera obchytil relativne vyrovnane druzstva...najlepsie je ked sa v atacame mlatia vsetci o B-cko
tickets je hodnota,ktora sa odratava a urcuje casovy interval mapy,je to dole v rohu nad mapkou,myslim ze klasika je 250,to uz ani nehravam,1000ka je fajn,pripadne ked je volno tak salenych turkov na heavy metal s 2000..Sphyn0x napísal:Čo je to mimochodom ten "ticket"