http://img713.imageshack.us/img713/2282/masacer.jpg
k0rben napísal:Mne sa stava to ze hned po spawne ak sa pozrem cez hocico - iron sight, acog, scope tak mi to ostane ze sa dotoho pozeram, ale v momente mi odzoomuje pohlad, cize vysledne je to tak ako keby som nemal nazoomovane, pritom sa pozeram cez to. Skuste to ci aj vam.
toto sa deje i mne. je to nejaky bug predpokladam. ci featura?Lithil napísal:áno, mne to robí tiež, akoby sa po prvom za zoomovaní oddialila scéna.
presne,ked sa to toci okolo B tak to mam najradsej,sem-tam napr.: my sahneme im na C,oni nam na A ale hraje sa dobre,kazdy je spokojny,normalne si tu hru uzijes,kym samozrejem nedojde nejaky retard,je smutne ze jeden-dvaja kkti dokazu znicit paradnu hratelnost 30 ludomMučo Mačo napísal:ja som vcera obchytil relativne vyrovnane druzstva...najlepsie je ked sa v atacame mlatia vsetci o B-cko
tickets je hodnota,ktora sa odratava a urcuje casovy interval mapy,je to dole v rohu nad mapkou,myslim ze klasika je 250,to uz ani nehravam,1000ka je fajn,pripadne ked je volno tak salenych turkov na heavy metal s 2000..Sphyn0x napísal:Čo je to mimochodom ten "ticket"