Politicka debata
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Re: Politicka debata
Ja to ani nečítam, proste Maďari mi absolútne nevadia, rád chodím do Maďarska a aj budem, správajú sa milo, starajú sa o okolie atď.
Som za.Krutibrko napísal:Ja to ani nečítam, proste Maďari mi absolútne nevadia, rád chodím do Maďarska a aj budem, správajú sa milo, starajú sa o okolie atď.
precitaj si to este raz viac ako polovica clanku je o pomeroch v madarsku, ak to aj tak nezbadas je mi luto ale neviem ti uz nijak pomoct.faugusztin napísal:PETERPANs napísal:Ja hovorim o chovani madarskej vlady k mensinam nie o vymene obyvatelstva
PETERPANs napísal:Tragédiou presídlencov bolo, že ich presťahovali zo slovenkého prostredia v Maďarsku - do maďarského prostredia na Slovensku.
Rozhodne netvrdim, ze madar je nepriatelom slovaka, sme vsetci bezny ludia. Ja mam na zreteli skor zlozky vlady v madarsku, fasisticke organizacie v madarsku, tvorba nenavisti medzi obyvatelstvom na slovensku prostrednictvom strany MOST ci SMK.
Predovsetkym stranu MOST slovensko nepotrebuje, na uradoch sa vypravalo po madarsky tak ci onak hlavne na juhu, ake zakony na to treba? Starosta dediny ci uradnik s madarskou mensinou aj tak rozprava so spoluobcanmi podla toho ci su alebo nie su madari, zakon je v tomto ohlade len papierom, doteraz to fungovalo, nik to nekontroluje. Naco je tu strana MOST teda?
CPU AMD Phenom II X6 1070T, Motherboard Gigabite GA-970A-UD3, Vengeance - 8GB Dual channel DDR3 memory kit - 1600 Mhz, VGA Gigabite Radeon R9 280X Windforce OC version, Case Coolermaster Centurion 5 II + extra fans NOCTUA NF-S12B redux-1200(back), NOCTUA NF-P14s redux 1200(up)
co to teba trapi? bola demokraticky zvolena, tak tu jeNaco je tu strana MOST teda?
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
Si predstav ze odpoved je ANO. Mozno vies a mozno nie ale zo Szabo napriklad je velakrat Sabo nehovoriac o zenskom priezvysku kde so Szabo sa urobilo Szaboova popripade Saboova. Este aj so Stefi Graf robime Grafovu. Akurat ze Grafova nehrala nikdy tenis. Iba Graf. Iny priklad je napriklad Naď. atd atd...PETERPANs napísal:Pokladali sme snad v CSR madara za cloveka s nizkym IQ alebo sme im poslovencovali mena?????????
A čo tu robia mravce? Kotia sa len furt a lezú po stenePETERPANs napísal:Co tu robi MOST vlastne?????????????????????????
Me like Pentium
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
cierne a cervene ...jcdenton12 napísal:neze
a este povedz akej farby su
nevyberies si ... bud si rasista, alebo preferujes omedzenie slobody (iked v rusku rezimy na baze omedzenia slobody funguju dobre)
podobne to mas ako s mostom ... je to strana, ktoru si mohol zvolit ktokolvek ... a kedze si ju zvolilo dostatocny pocet ludi, a bola ochotna ist do vlady (so svojim programom) a vlada jej urobila za to ustupok (vzhladom na vzajomne programy), tak sa niet comu cudovat, ze tu robia to co robia -> nahanaju hlasy do buducich volieb... a ako? no predsa zakladnymi piliermi ich programu -> upevnit prava mensin (teda, hlavne jednej) v tomto bazmekistane
a ked sa ti nelubi, sprav to co mozes -> vol strany, ktore nepotrebuju pribrat Most/SMK do koalicie a nemaju v programe rozsirovanie prava mensin ...
PS: asi sa treba zacat ucit madarcinu, zjavne to bude jazyk s dobrou poziciou o takych 10-20 rokov (kedze to je asi jediny narod tuna v regione so silnym patriotickym citenim)
lava, prava, lava, prava ...
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
co keby ste si tam na severe vyhlasili svoj vlastny stat "Prave Slovensko" a ostatnych uz konecne neotravovali s tym "patriotizmom"?
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Ináč keď máte tak radi maďarov, tak dôjdite na FEI, tam je ich kopa
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
V jednom ma peterpans pravdu, ta akoze nenavist je "podporovana" politickymi zlozkami, medzi ludmi na juhu nie je vidiet ziadna nenavist (ak nepocitam futbalove zapasy v nizsich ligach alá fukalova jama), ale zopar politikov to povie a ludia, ktori nie su z juhu tomu mozu uverit.
Smutné je aj keď niekto z juhu má strach pred maďarmi, a preto volí SNS.
s pozdravom, crux.
Protimaďarské nálady vyvolávajú v prvom rade samotní maďari. Takých ktorí žijú na slovensku a robia to je málo (viem o jednom týpkovi ktorý študuje na FEI v KE a odmieta sa baviť s kýmkoľvek po slovensky, na intráku má vyvesenú maďarskú vlajku a slováci sú pre neho odpad ktorý nemá právo na vlastný štát).
Ale v maďarsku ich je dosť, ľudia ktorých na škole učia že slováci ukradli maďarom územie a čechom jazyk a podobné veľmi zaujímavé a samozrejme stopercentne pravdivé veci (dokonca aj na maďarských gimnáziách na slovensku učia študentov bludy).
Ale to že Attila nebol maďar ich nenaučí nikto.
Inak podľa mňa nie je normálne že sa niekto kto tu žije 20 rokov a plánuje tu žiť aj v budúcnosti nie je schopný a ochotný naučiť po slovensky.
Samozrejme ale nemôžem generalizovať, väčšina z maďarov žijúcich na slovensku žiadne protislovenské blbosti nerieši, zrejme to nie je inak ani v samotnom maďarsku.
Inak ale trochu nechápem postoj proti strane Most. Reprezentuje najpočetnejšiu menšinu na slovensku, na jej čele je pomerne inteligentný človek (na rozdiel od SMK). Obhajuje záujmy tejto menšiny a pritom neide proti samotnému štátu. Rozhodne prijmem radšej Most ako SMK.
kde sa píšu veľké písmenká som nikdy nevedel a pravdepodobne ani vedieť nebudem, mäkké i v maďarskom gymnáziu je samozrejme cielene
Ale v maďarsku ich je dosť, ľudia ktorých na škole učia že slováci ukradli maďarom územie a čechom jazyk a podobné veľmi zaujímavé a samozrejme stopercentne pravdivé veci (dokonca aj na maďarských gimnáziách na slovensku učia študentov bludy).
Ale to že Attila nebol maďar ich nenaučí nikto.
Inak podľa mňa nie je normálne že sa niekto kto tu žije 20 rokov a plánuje tu žiť aj v budúcnosti nie je schopný a ochotný naučiť po slovensky.
Samozrejme ale nemôžem generalizovať, väčšina z maďarov žijúcich na slovensku žiadne protislovenské blbosti nerieši, zrejme to nie je inak ani v samotnom maďarsku.
Inak ale trochu nechápem postoj proti strane Most. Reprezentuje najpočetnejšiu menšinu na slovensku, na jej čele je pomerne inteligentný človek (na rozdiel od SMK). Obhajuje záujmy tejto menšiny a pritom neide proti samotnému štátu. Rozhodne prijmem radšej Most ako SMK.
kde sa píšu veľké písmenká som nikdy nevedel a pravdepodobne ani vedieť nebudem, mäkké i v maďarskom gymnáziu je samozrejme cielene
Naposledy upravil/-a KocuR v Po 11. Apr, 2011, 11:34, upravené celkom 1 krát.
- KatjushaMan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00
Ako napisal kocur je to nieco nenormalne zit tu roky a nenaucit sa po svk. Na slovensku po slovensky.
Ako ked sa topily dajake cigancata z juhu a nikto nevedel co chu lebo nevedely po svk ani pomoc zakricat to je uz potom na zamyslenie ze co sa to robi a aka je vychova
Inak osobne priznam ze mam problem z gramatikou obcas ale jazyk ovladam
Ako ked sa topily dajake cigancata z juhu a nikto nevedel co chu lebo nevedely po svk ani pomoc zakricat to je uz potom na zamyslenie ze co sa to robi a aka je vychova
Inak osobne priznam ze mam problem z gramatikou obcas ale jazyk ovladam