Battlefield: Bad Company 2
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Re: Battlefield: Bad Company 2
ja myslim, ze ticket je pocet zivotov ;-)
teda pokial je server povedzme 1000 Tickets, tak kazdy team ma tisic zivotov...tak som to pochopil ja. pri oziveni sa ticket vrati spat.
teda pokial je server povedzme 1000 Tickets, tak kazdy team ma tisic zivotov...tak som to pochopil ja. pri oziveni sa ticket vrati spat.
tiez som tohto nazoru ...uz som to skor pocas hry hovoril ..no bola stoho len zvada ..ale ked som si to trosku lepsie vsimal tak je to na tie zivoty ,,.. nerovnomernost ubudania to len potvrdzuje
Ale pri CQ teamu, ktory ma obsadenycch mensi pocet vlajok ubudaju tickety, takze neplati na 100% ze su to "zivoty" hracov
Spoiler: ukázať
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
ja som si myslel ze to zavisi na pocte ovladnutych vlajok ked niektoremu tymu rychlejsie ubudaju tickety,o kill=ticket som nemal ani paru,takze zas som nieco mudrejsi,ked wiki neklame tak to mozme uviest na pravu mieru:
Every kill depletes one ticket, and tickets gradually decrease when one team controls more than half of the flags on the map
http://en.wikipedia.org/wiki/Battlefiel ... ultiplayer
Every kill depletes one ticket, and tickets gradually decrease when one team controls more than half of the flags on the map
http://en.wikipedia.org/wiki/Battlefiel ... ultiplayer
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
A ked ta medik ozivi, tak dava naspat teamu ticket, o ktory prisiel tvojou smrtou. Takto to bolo ale aj v BF2, nezda sa mi ze by islo o nejaku prevratnu novinku .
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ja by som povedal ze je to mierka uspesnosti..cim viac ma vas team vlajok,tym rychlejsie ubudaju nepriatelovi tickety..a to bud same od seba,alebo so zabitim..urcite tam nie su tie vlajky pre srandu,zeby to zalezalo len od zivotov
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
je to presne tak ako vravis
Hej, prvu hru som dohral celu, ale v druhej som mal uz nieco cez 50 killov a bolo neskoro a musel som sa vyspat tak som sa odpojil, ale bol som v opacnom teame, a hadajte kto ma hned ako prisiel dvakrat po sebe dal dole? Ano, rbclass, kua som tak nadaval, a vzdy od chrbta, zbabelecMučo Mačo napísal:najprv som myslel ze to bol 1000 ticket,ale teraz si uz nie som isty viem ze tam hral aj sikulec predtym...
hru sme nakoniec vyhrali,i ked na druhej strane bol jeden aimbot co ma zacal pekne davat ku koncu..esteze dostal kick
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
hej,ja len od chrbta davam
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
dnes by sme mohli dat cez ts viaceri
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
To uz poriadny server neexistuje ? bud je tam idiotsky ping alebo totelne unbalanced co je este horsie... kde kolvek sa zrodite dostanete z3stran instant kill... nasrat
dnes sme s Klaboorom trochu lietali po tom co nas zostrelili som hned tasil tracer oznacil helinu a poslal rpg-ckom dolu za 30s kicked (ani udany dovod nebol )... este to mam aj nahrate .. nuz nebude zachvilu kde hrat ..
Dnes som hral .. vymenil som 4servre atacama .. neda sa to tu slusne napisat .. vjednom kuse baserape celu hru celu celucisku asi jeden squad bol na nasej baze .. s tankami chodili z vrtulnikom .. vlastny pali domna z protileteckej celych 10minut ..kazdy server to iste .. neda sa to hrat bohuzial
sadnem do heli kazdy kuka ako koko.t tak idem sam ..samozrejme strelba pomne .. vraciam sa opravit chlapik podomnou blika ze chce naskocit priblizim sa tasi rpg pali pomne .. odlietam .. potom mi naskoci nejaky ten debil mozno aj ten co pomne palil .. letime chvilu .. zosadam ze sa ideme opravit zosadnem (mal opravara) no sedi tak vystupim .. opravim on bezomna odlieta .. pojeba.y koko.i
sadnem do heli kazdy kuka ako koko.t tak idem sam ..samozrejme strelba pomne .. vraciam sa opravit chlapik podomnou blika ze chce naskocit priblizim sa tasi rpg pali pomne .. odlietam .. potom mi naskoci nejaky ten debil mozno aj ten co pomne palil .. letime chvilu .. zosadam ze sa ideme opravit zosadnem (mal opravara) no sedi tak vystupim .. opravim on bezomna odlieta .. pojeba.y koko.i
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
je to vazne smutne,mne to uz pripada ze niektori ludia chodia na server iba robit napriek,ked este vyhravame alebo su timy ako-tak vybalancovane tak este sa da,akonahle vsak dostavame na prdel-konec,par sniperov si sadne na base,jeden za AA gun na base a ostani sa doebavaju navzajom okolo heli,ostane hrat asi tretina alebo polovica tymu..
nehovorim ze ja som nejaky hero,ale aspon sa snazim dostat nejaky ten tank z base
v poslednom case som ale zacal vacsinou hravat squad deathmatch,celkom zaujimavy mod
nehovorim ze ja som nejaky hero,ale aspon sa snazim dostat nejaky ten tank z base
v poslednom case som ale zacal vacsinou hravat squad deathmatch,celkom zaujimavy mod
- KatjushaMan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00
Tiez mam dojem ze v poslednej dobe to zacina byt strasne na mapach presne ako FEAR. Uz ako keby som hral v skolke pre pana. Stale dookola to iste kazdy caka na vrtulnik (a pritom s nim vie dobre lietat iba par ludi) a po par metroch ide dole bo nabura do niecoho ...