Všeobecná diskusia
- jammal
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 21. Jún, 2009, 11:03
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Ja sa necudujem, len konstatujem.
myslim, ze kedysi sa oficialne platilo 10 tisic za custom znacku, neviem kolko to je dnes
ked som bol prihlasovat nase auto, tak sa mi uslo 695, pan za mnou asi tiez nemal 696
ked som bol prihlasovat nase auto, tak sa mi uslo 695, pan za mnou asi tiez nemal 696
Spoiler: ukázať
a sme doma... ale to je myslim ze len cena za custom znacku typu BA-VORAK a pod., za obycajnu s lepsim cislom sa tusim plati do vacku
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Nepreskakuju sa nahodou. O uvedene cisla je velky zaujem, resp. su na ne rezervacie, takze jednoducho sa preskakuju aj kvoli fin. prospechu statneho rozpoctu. Euro k euru, a mame plny statny rozpocet .jammal napísal:U nas ked sa prihlasuje auto tak nahodne take cisla preskocia Isla zenska dostala 554, isiel som hned po nej a dostal som 556
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
pocujte idem lestit auto potreboval by som poradit brusnu pastu na tmavu modru metalizu - nieco take lacnejsie ale nie zas smejd
ps rucne to budem lestit
ps rucne to budem lestit
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 12. Feb, 2011, 20:18
prosím Vás neviete kde by som našiel nejaký návod na univerzálne centrálne zamykanie na DO? lebo kúpil som centrál ale neni k tomu návod tým pádom netuším ako naprogramujem ten centrál.
tu sú foto centrálu ak by niekto vedel o aký central sa jedná
tu sú foto centrálu ak by niekto vedel o aký central sa jedná
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Tak pekne nabehni k predajcovi a reklamuj. A ked nebude chciet pomoct, tak si zavolaj SOI.
cize je to stale rovnakoSnake napísal:165€/ks
@papek - platit by sa malo aj za ciselne, ale stava sa, ze ak mas znameho, da sa to akoze nahodou priradit zaujimave cislo. Prednedavnom bola reportaz ohladne tohto a nasli nejake poznamky byvaleho policajta a ked za nim prisli tak mal na aute tiez zaujimavu znacku a sa ho opytali ako sa k nej dostal, a on im povedal, ze si vystal rad a nahodou na neho vysla prave tato. To iste.
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
Keby len byvaleho... Ukazovali poznamky sucasneho sefa kdesi na madaroch sa mi zda. NZ ci ako...Blackhawk napísal:Prednedavnom bola reportaz ohladne tohto a nasli nejake poznamky byvaleho policajta a ked za nim prisli tak mal na aute tiez zaujimavu znacku a sa ho opytali ako sa k nej dostal, a on im povedal, ze si vystal rad a nahodou na neho vysla prave tato. To iste.
OTAZKA: Po jarnom umyti som zistil na streche maly hrdzavy fliacik (5x5mm). Co s tym ? Nejaka rychla prevencia / zachrana predtym ako pojdem ze nejakym expertom ? Dik.
Na zastavenie hrdze jedine prebrusit az na kov, odmastit a hned zatret, inak to nezastavis. Obycajne prelakovanie je len esteticke riesenie a na postup hrdze nema vplyv. Ak sa to chystas opravit este tento rok, tak to mozes nechat tak ako je, hrdza az tak rychlo nepostupuje.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Papek, na kolko ta vysli zadne pruziny?
[admin]necituj taký dlhý príspevok[/admin]
[admin]necituj taký dlhý príspevok[/admin]
Naposledy upravil/-a icefire v Po 11. Apr, 2011, 20:18, upravené celkom 4 krát.
nietzsche napísal:Len taka kulturna vlozka:
Naposledy som mal technicke problemy 14 oktobra, este nepreslo ani 6 mesiacov a dnes, 11 aprila, mi moj Passat 2.0TFSI (200bhp) vyhodilo to iste upozornenie, ako naposledy, teda ze by som mal okamzite zastavit a vypnut motor, lebo "Oil Pressure Engine Off", tak som sa opat musel dat odtiahnut do servisu, kde som ho nechal a cakam na ich telefonat, ci to uznaju v ramci zaruky, alebo nie, takze len opat posilneny nazor, ze motor s turbom od Volkswagenu uz zdaleka nie je kvalitny - je citlivy, komponenty su slabe, pouzite materialy maju kratku zivotnost...
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
takych uz bolo..
no aj tak sa "kvalita" VAG a teda aj VW aut "zvelicuje", zdaleka to neni tak zle jakto tu furt malujes (jasne, sli dole kvalitou, su aj lepsie znacky, ale robis z nich nieco ako china-shit kvalitou, a tam este myslime nejsu )
no aj tak sa "kvalita" VAG a teda aj VW aut "zvelicuje", zdaleka to neni tak zle jakto tu furt malujes (jasne, sli dole kvalitou, su aj lepsie znacky, ale robis z nich nieco ako china-shit kvalitou, a tam este myslime nejsu )
Steam: michalsveto
máš pravdu, neni to také zlé, je to ešte oveľa horšie, som hobista a dával som dokopy niekoľko passatov, a mechanici ktorých poznám, konečne si môžu dovoliť viac ... ale mne je to hajtr u prdele, ja som to sem postol ako pikošku, nepísal som to ja, takže výroky kto čo zveličuje neadresuj na mňa
.