Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
ja nechapem ci to nikde nieje normalny admin .. naco su im te servre ked tam nechodia alebo to maju v pazi .. alebo ti da kick lebo nemoze prekusit ze ho sundam popripade kick za aimbot ... ale ten bordel co tam je .. no skoda ze nemam admin prava, tak by to lietalo zaradom zo servra bez varovania ..
nezlozime sa tu poniektory na vlastny ? sice su uz nejake SK cz ale tak to su ine kauzi... vcera sme boli na jednom SK a ako nikdy viac ..
tak vyjadrite sa ci sa nezlozime na nejaky ..
btw .. po vcerajsku cerstvy 50tik..
nezlozime sa tu poniektory na vlastny ? sice su uz nejake SK cz ale tak to su ine kauzi... vcera sme boli na jednom SK a ako nikdy viac ..
tak vyjadrite sa ci sa nezlozime na nejaky ..
btw .. po vcerajsku cerstvy 50tik..
Naposledy upravil/-a FEAR v Po 11. Apr, 2011, 10:11, upravené celkom 1 krát.
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Ja to vidim tak ze o vlastnom serveri by sme mohli rozmyslat ako komunita az pri BF 3 je to nedaleko noa do BC2 uz teraz tazko investoval vlastny BF3 server to by bolo boží
Teraz to uz len dkao prekusnut...
Teraz to uz len dkao prekusnut...
Spoiler: ukázať
- KatjushaMan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00
Ked sa bude riesit na BF 3 a uz budem mat novy pc tak by som sa pridal tiez BC 2 sa mi neoplati ekdze mi to ide iba na minime
Najhorise na vlastnom serveri je asi to, ze ho musite kazdy den "rozbiehat" . Jednoducho na server kde je 0/32 sa nepripoji nikto a verte mi ze po par mesiacoch vas to omrzi. Prestali sme naplnat nas server pretoze sa nam uz nechcelo a upadol uplne, preto ho uz nepredlzujeme... Vlastne ako klan sme uz prestali hravat aktivne bc2 po skonceni na prvej (infantry only) a druhej priecke (cq) v ESL lige Len to cakanie na BF3 nas ubija...
- elementar
- Sponzor fóra silver
Tu je dost vela ludi ktori si radi zahraju Battlefield.... o to viac ak bude BF3 poriadna morda... ja by som sa na to dal... myslim si ze ludia odtialto by dokazali spravovat a udrzat server... Rad prilozim ruku k dielu nuz ak by to vazne neslo tak si mozme povedat ze aj snaha sa ceni... ale ak budu myslim si ze kvalitni hraci ako odtialto aspon z polovice cez najhranejsi cas zaplnovat ako tak server tak ludia si nas najdu sami...
Nuz uvidime nebol by to zly napad... ale do BC2 uz by som nesiel
Nuz uvidime nebol by to zly napad... ale do BC2 uz by som nesiel
ani nehovor, som sa nateseny na vas pripojil, ze bude prca (sledovat tvoje hlasky), spawn a bum j*ba od snajpra, no nic, skusime znova, bum, zasa snajper ale z inej strany, potesi celkom, ked sa nemozete ani obzrietFEAR napísal:...
...
btw gratulujem k pedesiatinam
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Ja osobne hravam na servri bit-tech/custompc, ale ten sa zaplna iba pocas vecera 20:00-23:00. Akurat ze helikopteru casto nechytis, hlavne ak je v tvojom teame WyX
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 23. Feb, 2011, 19:28
http://www.battlefield-3.cz/soutez-2-klice-vietnam/
kto nema moze skusit
btw myslim ze kupit BC2 server sa uz tak neoplati... pomali sa blizi BF3 tak radsej cakat na to... ja urcite si zadovazim BF3 server najlepsie 64 hracov... bc2 server mam, v rebricku gametrackeru aktualne na nejakom 670 mieste a denne je plny...
2pepox: co sa tyka rozbiehania serveru mas pravdu, treba... ale u nas v poslednom case sa to rozbieha nejak samo... ak sa napoja aspon 4 hraci tak sa to zaplni do 10 minut, ide o to aj aka je mapa nastavena a velmi zalezi na pingu lebo vacsina ludi ma usporiadanie serverov podla pingu... nas clan ma server u fakahedy a stazovat sa nemozem pingy mam velmi dobre, neviem ci kazdy... jedine co sa asi neda uskutocnit je to aby sa tam hralo nepretrzite pretoze po druhej v noci sa to vyprazdni a je to prazdne az do nejakej 10. hodiny cize taka nonstopka plny server ako bezia v amerike a podobne sa tu asi neda zrealizovat
kto nema moze skusit
btw myslim ze kupit BC2 server sa uz tak neoplati... pomali sa blizi BF3 tak radsej cakat na to... ja urcite si zadovazim BF3 server najlepsie 64 hracov... bc2 server mam, v rebricku gametrackeru aktualne na nejakom 670 mieste a denne je plny...
2pepox: co sa tyka rozbiehania serveru mas pravdu, treba... ale u nas v poslednom case sa to rozbieha nejak samo... ak sa napoja aspon 4 hraci tak sa to zaplni do 10 minut, ide o to aj aka je mapa nastavena a velmi zalezi na pingu lebo vacsina ludi ma usporiadanie serverov podla pingu... nas clan ma server u fakahedy a stazovat sa nemozem pingy mam velmi dobre, neviem ci kazdy... jedine co sa asi neda uskutocnit je to aby sa tam hralo nepretrzite pretoze po druhej v noci sa to vyprazdni a je to prazdne az do nejakej 10. hodiny cize taka nonstopka plny server ako bezia v amerike a podobne sa tu asi neda zrealizovat
Vcera k vereru mi padla hra do plochy .. po spusteni a nacitani mapy znovu .. dalsi pokus znovu .. ..tak som sa uz na to vykaslal .. dnes zapnem zahral som mapu cca 10min .. nacitalo dalsie kolo a plocha .. po opetovnom spusteni to iste ...
ma niekto podobny poznatok ?
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
mne to obcas spravi, ale az takto nie
- elementar
- Sponzor fóra silver
Na video nemam cas tak si dovolim uploadnut aspon jeden screen
Hra za "dynamickeho" recona (opak passivneho-zasraneho campera)
http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGal ... dc6c33d5fc
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
hmmm, hezkyyyyelementar napísal:Na video nemam cas tak si dovolim uploadnut aspon jeden screen
@elementar: pekne pekne...gratulujem k platine ... ja by som tiez mal kazdu chvilu dosiahnut platinu s UMP45...co sa tyka recona tak tiez s nim beham ako blazon tak ako sa ma namiesto toho blbeho campania niekde na kopci a v krikoch
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 3800XT@4,2GHz, RAM: 2x32GB G.SKILL RipJaws V 3200MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD1: Samsung 960 PRO 512GB, SSD2: Samsung 870 QVO 1TB, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound card: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Streacom BC1, Keyboard: Cooler Master MK750 Brown, Mouse: Razer Deathadder V2, Headphones: B&O Beoplay H95, Mic: Rode NT1-A, Camera: GoPro 4 Silver
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
no co ti k tomu napisat.. mas svoj nazor,tak si uzivaj to padanieFEAR napísal:Vcera k vereru mi padla hra do plochy .. po spusteni a nacitani mapy znovu .. dalsi pokus znovu .. ..tak som sa uz na to vykaslal .. dnes zapnem zahral som mapu cca 10min .. nacitalo dalsie kolo a plocha .. po opetovnom spusteni to iste ...
Teraz uz ozaj nechapem .. proste musis mi stale tocit o tom OC .. proste sa na to vykasli ..lebo teraz mi uz ozaj stupol tlak .. **** ked to padne pustim padne pustim padne restartnem a ideto pokial to nepadne a potom to zas nejde do restartu tak to je na tuty pretaktovanim .. presne v tom istom mieste este pred spustenim mapy kedy vidim a (pocujem) ze karta nieje ani v 3D ..
normalne zasnem ano mam vysoke OC pripadne jasna vec CPU
normalne zasnem ano mam vysoke OC pripadne jasna vec CPU