pls help, co mam robit ak mi niekto ukradne mobil ?
- Axisko
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 24. Jan, 2006, 02:00
sory,ale necital som celu diskusiu
v sucastnosti sa na vas operatori vykaslia, bez rozdielu toho ci mate pausal,alebo kartu.
to ze mate IMEI cislo je nanic
policia sa na vas vykasle,pretoze nemoze sledovat vsetky ukradnute telefony,nemaju len to na praci
takze pokial si ho nevypatrate sami (v pripade mojho kamosa),tak mate smolu..zablokujte kartu,a chodte si kupit novy fon :roll:
v sucastnosti sa na vas operatori vykaslia, bez rozdielu toho ci mate pausal,alebo kartu.
policia sa na vas vykasle,pretoze nemoze sledovat vsetky ukradnute telefony,nemaju len to na praci
takze pokial si ho nevypatrate sami (v pripade mojho kamosa),tak mate smolu..zablokujte kartu,a chodte si kupit novy fon :roll:
No inak toto je ta spravna a takner pravdiva rec ... :blind: Takto to funguje u nas ....Axisko napísal:sory,ale necital som celu diskusiu
to mozem len potvrdit. Braskovi ukradli 6230 (vtedy za hodnotu 15 000,- ) a vy*ebali sa nanho. Mne corkli 3220 a spravili to iste. Dalsie co moze clovek spravit, tak oznamit to vsetkym mobilnym predajcom na SVK a poslat im IMEI , ked pride niekto s telefonom o odblokovanie alebo prepalenie SW. Len to bude asi nakladne :roll:
Vyhladat telefon cez operatora sa da jedine so suhlasom nejakeho inspektorata, napr. ked bolo s vasou kartou urobeny nejaky zlocin alebo tresny cin. Vtedy by sa to dalo, ale ten telefon musi mat nato aj hodnotu a navyse si to budete muset zaplatit (sluzby vyhladavania)
Vyhladat telefon cez operatora sa da jedine so suhlasom nejakeho inspektorata, napr. ked bolo s vasou kartou urobeny nejaky zlocin alebo tresny cin. Vtedy by sa to dalo, ale ten telefon musi mat nato aj hodnotu a navyse si to budete muset zaplatit (sluzby vyhladavania)
Spoiler: ukázať
Hmm ... Tato veta je na zamyslenie ... Keby neviem, za ako to chodi, tak by som to urobil, ale ja viem, ze je tzo zbytocne ...SurrendeR napísal:Dalsie co moze clovek spravit, tak oznamit to vsetkym mobilnym predajcom na SVK a poslat im IMEI , ked pride niekto s telefonom o odblokovanie alebo prepalenie SW.
Kazdy sa Ti na to vykasle. Preco by mal on Tebe pomoc a este k tomu z dobrej vole, ked moze na tom prerobeni IMEI zarobit? Videl som na vlastne oci v jednej nemenovanej predajni ako prisiel chlapec, ze strazil nejaky telefon (tusim LG ...) a ze ci tam moze nechat IMEI a cislo na neho ...
"Jasne! Nie je problem ... 8) " No a ked odisiel, kat mozete hadat, ze kde ten papier s tymi udajmi skoncil .... :8O: Som nechapal ...