Všeobecná diskusia
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Poisťovne sú svine, nebudeme si klamať. Mňa len štve, že príde o slušný balík peňazí takto, ale zase predávať rok-dva tie súčiastky tiež nie je bohviečo.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Ja som tiez kedysi chcel A1 ,a teraz viem ze som spravil dobre ked som sa na to vysral.
125-ka je taky vacsi bicykel s motorom...
125-ka je taky vacsi bicykel s motorom...
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
A presne o to ide, S MOTOROM. Nemusíš šliapať.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
Keď to je od šestnástich , tak to budem mať 2 roky na jazdenie . Potom auto / väčšia motorka .
Možno tá 11 kw je bicykel , keby sa odšktrila bolo by lepšie , ale najlepšie by bola 250 , čo má 25 kw a to ešte odšktriť a prepísať .
Čiže tá A1 môže byť aj dobrá , ale AM je úplná zbytočnosť ...
Možno tá 11 kw je bicykel , keby sa odšktrila bolo by lepšie , ale najlepšie by bola 250 , čo má 25 kw a to ešte odšktriť a prepísať .
Čiže tá A1 môže byť aj dobrá , ale AM je úplná zbytočnosť ...
Spoiler: ukázať
- qq6600
- Používateľ
V autoskole jazdim na YBR 125 ,CBF 250 ,Marauder 250 a rozdiel medzi YBR a CBF je riadny.
Nezabudaj ,ze ked si teraz spravis vodicak na A1 ,tak potom budes platit plnu sumu za A<25 za dva roky a v 20-tke este preskusanie na neobmedzenu
Nezabudaj ,ze ked si teraz spravis vodicak na A1 ,tak potom budes platit plnu sumu za A<25 za dva roky a v 20-tke este preskusanie na neobmedzenu
Lenže , tak keď už budem mať 18 , tak motorka by bola už iba na víkendy a na to by stačil aj A1 , možno neskôr A ...
- qq6600
- Používateľ
Rozhodni sa ako chces,len ti hovorim ,ze rataj s tym ze to je bicykel s motorom...
stačí čestné prehlásenie...qq6600 napísal: v 20-tke este preskusanie na neobmedzenu
.
- qq6600
- Používateľ
cestne prehlasenie + mne instruktor hovoril ze sa robia skusky,tak teraz neviem
Naposledy upravil/-a qq6600 v Ut 12. Apr, 2011, 23:19, upravené celkom 1 krát.
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
čo je na A1 väčší bicykel? Neviem ako Vám ale mne osobne mesto + mimomesto cestovná rýchlosť 90-100 úplne stačí.. Jediná nevýhoda toho je cena. Prachy za vodičák + neúmerná cena motorky. Ale za 1,8L sa s autom nikam nedostanete a nie, na nákupy nechodím, keď tak mi úplne stačí ruksak.
Inak, ja 125ku nemám, mám len AM a 50ccm skúter a milujem tých čo vravia, že je to blbosť, také peniaze a na hovno mi to je.. ale potom tie ksichty keď ja som za 2min. zo školy doma a oni šlapú 10min. to je na pobavenie.. Proste všetko čo jazdí bez toho aby som musel vynaložiť väčšie úsilie ako je otočenie plynom je super, môj názor..a nie som nejaký tlstý lenivec ktorý s ním chodí aj 500m do večierky.. cez leto bežne chodím na bicykli 40-50km trasy, ale preto, že chcem, nie preto, že musím.. keď musím tak idem na moto, lebo nemusím šlapať ako taký chmuľo..
EDIT: a inak, keď už sa bavíme o tom výkone, moja 50tka ide cez 90km/h a na semaforoch je bežne vidieť len zadné svetlo..
Inak, ja 125ku nemám, mám len AM a 50ccm skúter a milujem tých čo vravia, že je to blbosť, také peniaze a na hovno mi to je.. ale potom tie ksichty keď ja som za 2min. zo školy doma a oni šlapú 10min. to je na pobavenie.. Proste všetko čo jazdí bez toho aby som musel vynaložiť väčšie úsilie ako je otočenie plynom je super, môj názor..a nie som nejaký tlstý lenivec ktorý s ním chodí aj 500m do večierky.. cez leto bežne chodím na bicykli 40-50km trasy, ale preto, že chcem, nie preto, že musím.. keď musím tak idem na moto, lebo nemusím šlapať ako taký chmuľo..
EDIT: a inak, keď už sa bavíme o tom výkone, moja 50tka ide cez 90km/h a na semaforoch je bežne vidieť len zadné svetlo..
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
ceste prehlasenie + musis ist na preskusanie ne?
cestne prehlasenie je vsak o tom ze si jazdil na malej tak logicky by som povedal ze potom to aj "ceknu" na preskusani ne?
tak bolo povedane u schula...
bamma: sice suhlasim, ale s rozdielom, ze to musi aj nieco tahat aj ked, taka 125 podla mna do mesta v poho staci, ak to beres len ako dopravny prostriedok
cestne prehlasenie je vsak o tom ze si jazdil na malej tak logicky by som povedal ze potom to aj "ceknu" na preskusani ne?
tak bolo povedane u schula...
bamma: sice suhlasim, ale s rozdielom, ze to musi aj nieco tahat aj ked, taka 125 podla mna do mesta v poho staci, ak to beres len ako dopravny prostriedok
Steam: michalsveto
- qq6600
- Používateľ
Inak dneska tatkovi viac ako 10x skapalo auto ,len tak z nicoho nic - dost neprijemne pri 130km/h.
Peugeot rulez
Peugeot rulez
- Bamma_boy
- Používateľ
veď o tom vravím.. ak to potrebuješ len ako približovadlo tak je to na nezaplatenie.. kde ja v ZA s autom v špičke zaparkujem? no v...nikde.. a keď hej tak zato zaplatím jak za plnú nádrž na moto.. a aby som vozil vzduch? načo?..
v ZA som za 7min. to je rýchlejšie ako auto keď sú zápchy, inak asi o 1min. dlhšie.. a ešte keď je k tomu aj vzťah, že ťa proste jazda na moto baví, tak nie je o čom..
Ťah tej moto sa mi vráti na spotrebe, ťahá dobre moja 50tka ale spotrebu má 4L, môžem teda srať na celý ťah, keď to bude žrať jak malý tank.. či sa na tých 90 rozgúľam za 12s alebo 15 to už ma nezabije. Pravda, na frajerinu pred kamarátmi to nie je, ale keď mu ukážem bloček s pumpy a on už nemá na benzín keď ja sa zvesela vozím..
v ZA som za 7min. to je rýchlejšie ako auto keď sú zápchy, inak asi o 1min. dlhšie.. a ešte keď je k tomu aj vzťah, že ťa proste jazda na moto baví, tak nie je o čom..
Ťah tej moto sa mi vráti na spotrebe, ťahá dobre moja 50tka ale spotrebu má 4L, môžem teda srať na celý ťah, keď to bude žrať jak malý tank.. či sa na tých 90 rozgúľam za 12s alebo 15 to už ma nezabije. Pravda, na frajerinu pred kamarátmi to nie je, ale keď mu ukážem bloček s pumpy a on už nemá na benzín keď ja sa zvesela vozím..
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
za 4l boha odjazdi aj mensie auto to je nejak moc ne...
Steam: michalsveto
- Bamma_boy
- Používateľ
no pri 70tke válci, ladenom výfuku a 19mm karbeci, je to ešte málo... daň za to, že keď dam plný tak ma vystrelí na zadné a pomaly mi újde spod riťe.. v-max z 70ccm okolo 90-100 podľa GPS tiež nie je len tak.. proste som na pumpe asi každých 120km..
ale všetky tie úpravy som robil pre radosť, proste keby som nechcel tak to nechám tak a v 18 kúpim väčšie, ale tak boli peniaze, tak som sa do toho pustil, preto si musím teraz následky vyžrať.. preto závidím všetkým na CBFkách, čo jazdia za 2L a ide im to jak môj, ale len v-max, na akceleráciu sa nechytajú..
EDIT: inak aj po BA môžete vidieť, také bešie ako mám ja.. veľa ľudí na fóre s takými skútrami je z BA.. jednému to ide dokonca 128km/h podľa GPS.. ale ten už má +15% prevody a LC motor..
ale všetky tie úpravy som robil pre radosť, proste keby som nechcel tak to nechám tak a v 18 kúpim väčšie, ale tak boli peniaze, tak som sa do toho pustil, preto si musím teraz následky vyžrať.. preto závidím všetkým na CBFkách, čo jazdia za 2L a ide im to jak môj, ale len v-max, na akceleráciu sa nechytajú..
EDIT: inak aj po BA môžete vidieť, také bešie ako mám ja.. veľa ľudí na fóre s takými skútrami je z BA.. jednému to ide dokonca 128km/h podľa GPS.. ale ten už má +15% prevody a LC motor..