Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách. Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
cs...pls poradite mi smatphone do 300E? podmienky:
-amoled(može ale nemusi)
-os
-kapacitný displej s vysokým rozlíšením
telefon používam na všetko teda : net, hry, filmy, volania, fotenie/nahrávanie videí a prehrávanie hudby... prosím poradíte? vopred dakujem
mobily ktoré som si vybral: Samsung Wave/Wave II (ano viem rozdiel je iba vo velkosti a typu displeja a os) Nokia C6-01, Nokia C7 a možno HTC Desire ked sa zlacní...mohli by ste mi poradit popripade dajaky android
vzhladom na zobrazovanu plochu ma .... naco je vysoke rozlisenie? na lepsie prezeranie webu? ale ved to iphone zvlada dokonalo na hry? tie ma detto skvele, na videa? na takej malej ploche to na 100% staci , o opaku ma nepresvecis.
ked mas rozpocet do 300€ mrkni toto http://www.talkive.sk/index.php?page=sh ... 0&vmcchk=1 Super Amoled Display, 1ghz CPU, OS Windows Phone 7 a bezkonkurencna cena, vsetky ostatne eshopy co som pozeral ho maju od 450€ vyssie.
W7 no neviem. Ten system ma este dost much a obmedzeni.
Podstatna otazka je ci musi byt iba novy alebo bazarovy. Napriklad taky Galaxy S sa na bazari da v pohode zohnat za 300€ a to uplne novy. 3GS neni zla volba ak to chces prioritne na hranie. Len si treba davat pozor aky iOS tam je slahnuty. FOtak slaby.
Myslim ze ten Galaxy S by bola asi najlepsia volba. Vysoke rozlisenie, dobry fotak, vysoky vykon.