luckerx_x_x_x napísal:Predchvilou sa mi prvykrat stalo, ze mi zomrela posadka, hoc tank nieje zniceny

luckerx_x_x_x napísal:Predchvilou sa mi prvykrat stalo, ze mi zomrela posadka, hoc tank nieje zniceny
v pripade TD je to pochopitelne, ale nie v pripade medium tanku ako bol M3.M1ch4l napísal:v druhej svetovej vojne sa pouzivalo vela vozidiel bez otocnej veze...cela rada tank destroyers napr.
lol ale nejako ti nedochadza ze zalezi aj na mieste kde sa trafi a uhlu strely...preco ludia nedokazu rozmyslat predtym nez zacnu na nieco nadavat?P€PoX napísal:mam dost, moja T1 so 660hp bola prave znicena jednou jedinou strelou z KV ktory do mna pred tym strelil 4x a ani raz mi neprestrelil armor. Tomu sa hovori balance![]()
Mne to dochadza, len sa mi zda trochu cudne aby tank ktory je v rovnakom Tier dal druhy tank jednou jedinou strelou. To ma netrafil do ammo, len ma proste dal na jednu strelu so 152mm gunom (700dmg). Tato hra potom neni o skille ale o tom kto ma väcsie delo a armorshiro napísal:lol ale nejako ti nedochadza ze zalezi aj na mieste kde sa trafi a uhlu strely...preco ludia nedokazu rozmyslat predtym nez zacnu na nieco nadavat?P€PoX napísal:mam dost, moja T1 so 660hp bola prave znicena jednou jedinou strelou z KV ktory do mna pred tym strelil 4x a ani raz mi neprestrelil armor. Tomu sa hovori balance![]()
Pojmy ako predny/zadny/bocny armor im nic nevravia...
ano, draci zub (152mm) na KVcku je fakt jack-the-ripperP€PoX napísal:...
Mne to dochadza, len sa mi zda trochu cudne aby tank ktory je v rovnakom Tier dal druhy tank jednou jedinou strelou. To ma netrafil do ammo, len ma proste dal na jednu strelu so 152mm gunom (700dmg). Tato hra potom neni o skille ale o tom kto ma väcsie delo a armor