Opakovanie na SJ-maturita
Opakovanie na SJ-maturita
caute hlopi
zhanam nejaky material na opakovanie pred maturitou z literatury/slovenciny... najlepsie v kniznej podobe... ak niekto ste si zakupili.. alebo mate po surodencovi a mozte mi to poslat tak by som privital... samozrejme nie zadarmo
zatial co som videl a je to dost dobra kniha je tato ... no nikde ju poriadne nemaju alebo za cenu ze wtf ...
http://www.alterego.sk/obalky/51322V.jpg nieco taketo ....
Dakujem
zhanam nejaky material na opakovanie pred maturitou z literatury/slovenciny... najlepsie v kniznej podobe... ak niekto ste si zakupili.. alebo mate po surodencovi a mozte mi to poslat tak by som privital... samozrejme nie zadarmo
zatial co som videl a je to dost dobra kniha je tato ... no nikde ju poriadne nemaju alebo za cenu ze wtf ...
http://www.alterego.sk/obalky/51322V.jpg nieco taketo ....
Dakujem
Re: Opakovanie na SJ-maturita
hmmm... nikto ?
- kumen
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 24. Feb, 2011, 21:54
Mám tú knihu, je fakt dobrá, lenže sestra tiež maturuje. Môžem Ti ju potom dať, ak by si sa rozhodol opakovať maturitu v septembri...
tak dik
Spoiler: ukázať
ak chces ist na vysku tak uz je pozde sa zacat ucit a ak nie tak nema zmysel stim zacinat
Rest in Pieces
myslis ze na vyske sa chystam venovaniu sa slovenskeho jazyka ?
//berie sa len priemer z Fyz a Mat. na ostatne sa kasle
//berie sa len priemer z Fyz a Mat. na ostatne sa kasle
Naposledy upravil/-a Sangala v Ut 19. Apr, 2011, 19:48, upravené celkom 1 krát.
ni vsak podla znamok z maturit mas nejake body ci ako, ked chces ist na vysku
Rest in Pieces
nedristajReturn napísal:ak chces ist na vysku tak uz je pozde sa zacat ucit a ak nie tak nema zmysel stim zacinat
tak sry no som bol vtom ze na prihlasku musis davat vsetky znamky a vyberaju uchadzacov podla toho + primacky
Rest in Pieces
musis si vediet dat prihlasku ... ja idem na taku kde beru bez primacok a znamky len koncorocne z Fyz. a Mat. ... ale to sme OT ...
1. kazda vyska to ma inac
2. vacsinou tam kde sa robia prijmacky znamky neznamenaju nic, resp nie su tak podstatne
3. tam kde sa berie bez prijmacok sa da vacsinou dostat aj s dost zlym priemerom
Return: ale ja som reagoval na tvoj prvy post, ze nema zmysel sa zacat ucit... preco? ze ma mesiac do matur tak to nestiha?
matura je velka bublina, v skutocnosti to nie je ani take narocne a ani tak nezapamatatelne ako kazdy vravi. ja som sa naucil vsetko za akademicky tyzden (vsetko A uroven, dva predmety aj slovensky aj anglicky + statnica) - takze neverim ze sa to neda v pohodicke stihnut za mesiac - aj ked ti ucenie moc nejde tak za mesiac to musis dat
2. vacsinou tam kde sa robia prijmacky znamky neznamenaju nic, resp nie su tak podstatne
3. tam kde sa berie bez prijmacok sa da vacsinou dostat aj s dost zlym priemerom
Return: ale ja som reagoval na tvoj prvy post, ze nema zmysel sa zacat ucit... preco? ze ma mesiac do matur tak to nestiha?
matura je velka bublina, v skutocnosti to nie je ani take narocne a ani tak nezapamatatelne ako kazdy vravi. ja som sa naucil vsetko za akademicky tyzden (vsetko A uroven, dva predmety aj slovensky aj anglicky + statnica) - takze neverim ze sa to neda v pohodicke stihnut za mesiac - aj ked ti ucenie moc nejde tak za mesiac to musis dat
myslel som to tak ze ak nechce ist na vysku mu staci vsetko za 4, to daju kazdemu si myslim aspon podla mojej triedy, pri pohovore nikoho nezaujima ake si mal znamky, mas maturitu? mam. a hotovo
Rest in Pieces
Niektoré školy robia prijímačky ešte pred maturou a na maturu ti vieš čo... A na tie ostatné sa dostaneš aj bez.Return napísal:tak sry no som bol vtom ze na prihlasku musis davat vsetky znamky a vyberaju uchadzacov podla toho + primacky
We'll bang, ok?
Som zabudol ze to mam este v PC, nik si nato nenarokuje autorske prava, takze dufam ze to nik nebude brat ako warenz, este mam marketing+eko.+sluzby v CR a predlohu podnikatelskeho planu ak potrebujes
Rest in Pieces
vytlacil som si doma tie tezy a dal zviazat... takze uz toto vlakno je out... ale pripadne ak by niekto dalsi potreboval materiali