Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
mozno da len neviem az tak jazdit na spotrebu
ked si idem svojim tempom bez ohladu na spotrebu cca 4.5...utorok som sa z BA sakra moc ponahlal lebo okolnosti nedovolili ist predpisovo a rychlost som na 62km useku ani raz nedodrzal som myslel ze teraz vytiahnem spotrebu cez 6l a ono ze 4.9
ked si idem svojim tempom bez ohladu na spotrebu cca 4.5...utorok som sa z BA sakra moc ponahlal lebo okolnosti nedovolili ist predpisovo a rychlost som na 62km useku ani raz nedodrzal som myslel ze teraz vytiahnem spotrebu cez 6l a ono ze 4.9
Spoiler: ukázať
Kriste tie ceny to by som si asi aj do auta kľudne zobral tie topánky čo nosia zamestnanci Fort Knox-u ...
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
zaujimave, cena benzinu v Rusku podobna ako v USA, platy asi podobne nebudu...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
nj tie ceny benzinu su uz celkom vysoke. Na moju spotrebu 10/11l / 100km je to uz celkom slusna palka
RP: tak tot je kruta provokacia, keby ze takto stoji u nas benzin tak si kupit 4.0liter a neriem spotrebu
RP: tak tot je kruta provokacia, keby ze takto stoji u nas benzin tak si kupit 4.0liter a neriem spotrebu
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
St. Petersburg je na tom tak isto
tam to vsetci leju do tyzch hrdzavych porozbijanych zigulikov
vo Finsku to je cez 1.6xx E za liter
tam to vsetci leju do tyzch hrdzavych porozbijanych zigulikov
vo Finsku to je cez 1.6xx E za liter
...
http://www.spotreby.cz/skoda-octavia-1-9-tdi-a3714/
Jedna nádrž kto ma trhne?
PS: teraz sa výsledok PP a realnej spotreby zhodoval
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
to uz co za spotrebu to fakt prehanas
Steam: michalsveto
ja mam rekord 912km
snake priznaj sa ze si to tlacil na spotrebu jak sa dalo
Závisťicefire napísal:Samochvala smrdi xD
ja? ja jazdím furt rovnakolandrower napísal:to uz co za spotrebu to fakt prehanas
nene, vážne ne, ale dosť som jazdil diaľnice teraz (GA>BA>GA), ten jeden deň som mal piánko tempo (únava + baba vedľa mňa na sedadle - pozn, lakťovú opierku netreba ), ale to je tak asi šecko, v meste 60, po obchvate/mimomesto 100, a na D1 130kmph...hawkeye napísal:snake priznaj sa ze si to tlacil na spotrebu jak sa dalo
.
inak dnes som siel na fabke combi 1.4, 66kw ci kolko to je,akoze som tomu fakt nakladal - kazde preradenie pri 3000RPM min, v meste 60,mimo 120-130 + dost predbiehaciek na 4rke a ze 5.1...ako spotrebu maju skodovacke dizle stale perfektnu...skoda ze ta vydrz ide doprec
to neni ten trojhrnček? (unavený som tak vážne neviem), PDčko tuším, no ono by sa malo normálne radiť pri 3000, len to už reve, ja to ťahám pri studenom do 2000, a potom 2500, predbiehačky 3500 (ak sa tam ručička ovšem stihne dostať ).
.
jj 3hrncek
ked to je na volnobehu mam pocit ze motor chce vyskocit a utiec strasne to hrkoce...
reve ako reve ale tych 3000RPM sa tomu motoru paci
ked to je na volnobehu mam pocit ze motor chce vyskocit a utiec strasne to hrkoce...
reve ako reve ale tych 3000RPM sa tomu motoru paci
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
predstavil som si snejka ako kraca po d1 a tlaci si octavku pred sebou to by bola jazda na spotrebuhawkeye napísal:ja mam rekord 912km
Steam: michalsveto