Alza.sk
Re: Alza.sk
presne tak... nakoniec to pojde cez swsd
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
zatial s alzou nemam skusensti co sa tyka reklamacie. (dufam ze nebudem musiet)
toto hovori za vsetko, suhlasim.
toto hovori za vsetko, suhlasim.
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
Tak musim napisat znovu prijemnu skusenost. Vcera po polnoci som sa rozhodol kupit tlaciaren a tak som "klikol" na alze a teraz sa na nu pozeram doma na stole.... Cize 00:30 objednane, do hodiny 1:30 vybavene, 17:00 SMS ze je v BA na pobocke, 18:45 ju zohrievam na izbovu teplotu
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Tak ked bola na sklade u nich alebo v materskej spolocnosti, ake je v tom umenie? Navyse si mal osobny odber. Vo vsetkom ostatnom stale zlyhavaju a nic sa nenapravilo, kontakt so zakaznikom na urovni neandrtalcov zostal. Skoda slov Preco nemame tych obchodov viac, v CZ maju alfu, czech atd., my len alzu.
- panasonic650
- Používateľ
Kupujem relativne casto a vzdy osobny odber v BA. Takto rychlo nefunguje ziaden obchod. Dokonca ani TPD ci Datart ktory ma kemenny obchod tam kde vydavaju tovar (tam to trvalo 3 dni). Neber to ako ze sa s tebou hadam ci co. Ty mas inu skusenost ja inu.
v podstate sa tu striedaju tie iste skusenosti... na jednej strane bezproblemovy vydaj tovaru, na druhej neschopne reklamacne oddelenie (a reklamoval som tam aj ako FO aj PO, zakazdym nejaky problem) a komunikacia - teraz myslim, tu, kde treba riesit podstatne veci, a nie "bonusy" typu "mate tu tovar", "toto nemame skaldom aj ked na webe je" atd ....
Mna vyslovene nahnevalo, ked sa ani len neunuvali odpovedat na mail so ziadostou o cenovu ponuku (nevravim, ze to bol milionovy kseft, ale malo to rozhodne nebolo), a pochybujem, ze to skoncilo v spame, kedze som to posielal z firemneho mailu a nie ziadny google, yahoo a pod.
Mna vyslovene nahnevalo, ked sa ani len neunuvali odpovedat na mail so ziadostou o cenovu ponuku (nevravim, ze to bol milionovy kseft, ale malo to rozhodne nebolo), a pochybujem, ze to skoncilo v spame, kedze som to posielal z firemneho mailu a nie ziadny google, yahoo a pod.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Zdravim, vcera rano som objednaval, a napisalo ze mi automaticky poslu mail ked bude objednavka vybavena a odoslana... Vecer produkt co som objednal zlacnili, tak som si povedal ze to stornujem... Dnes mi volal UPSkar- bla bla, proste chcel mi to doviest- co som sa cudoval, kedze mi neprisiel ziadny mail... Povedal som ze som objednavku stornoval, ze uzto nechcem. Ako som prisiel zo skoly som pozrel SPAM a bolo to tam! (Gmail) Cital som si podmienky alzy, no podla toho co som pochopil, tak mi nehrozi ziadny storno poplatok ani nic, ale prosim vas, ak sa niekto v tychto "pravnicky" veciach ovyznate, tak mi pls napiste, co mam teraz robit (alebo co bude robit alza) ked som tovar ani neprevzal, ani nezaplatil, a storno som poslal zrejme uz po vybaveni objednavky... Vopred diky.
EDIT:Tak mi odpisali takmer okamzite na mail, dam to sem ak by bol niekto taky noob ako ja
Dobrý den, Vážený pane XYZ,
Pokud nemáte o produkty zájem a byly již odeslány, doporučujeme od přepravce balík nepřebírat. Zásilka bude vrácena a objednávka stornována.
Pokud budete mít další dotazy, neváhejte se na mne obrátit.
EDIT:Tak mi odpisali takmer okamzite na mail, dam to sem ak by bol niekto taky noob ako ja
Dobrý den, Vážený pane XYZ,
Pokud nemáte o produkty zájem a byly již odeslány, doporučujeme od přepravce balík nepřebírat. Zásilka bude vrácena a objednávka stornována.
Pokud budete mít další dotazy, neváhejte se na mne obrátit.
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
- panasonic650
- Používateľ
No ja si pre to chodievam osobne... Raz sa mi stalo nieco podobne ze tovar zlacnel vyrazne. Pri osobnom preberani som na to upozornil a tak som zaplatil novu, nizsiu cenu a bolo vybavene. Ja viem ze pri dobierke to tak asi nefunguje... Len pisem ako som to riesil ja pri osobnom odbere.
- klobasa
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 19. Feb, 2011, 03:20
Mam dobre skusenosti, vyuzivam len osobny odber.
-ak pisali, ze tovar je na sklade, tak tam aj naozaj bol a na druhy den som to mal
-nikdy nebol problem pri vrateni tovaru bez udania dovodu do 7 dni (trebars ked mi piskalo podsvietenie na klavesnici)
-mal som vadny zdroj, co sa mi podarilo identifikovat az po 3 tyzdnoch a bez problemov mi hned vystavili dobropis
-pokazil sa mi monitor pred vianocami, dal som ho na reklamaciu a napriek tomu, ze pred sviatkami maju zhon + volno cez sviatky, som bol vybaveny za 3 tyzdne
-ak pisali, ze tovar je na sklade, tak tam aj naozaj bol a na druhy den som to mal
-nikdy nebol problem pri vrateni tovaru bez udania dovodu do 7 dni (trebars ked mi piskalo podsvietenie na klavesnici)
-mal som vadny zdroj, co sa mi podarilo identifikovat az po 3 tyzdnoch a bez problemov mi hned vystavili dobropis
-pokazil sa mi monitor pred vianocami, dal som ho na reklamaciu a napriek tomu, ze pred sviatkami maju zhon + volno cez sviatky, som bol vybaveny za 3 tyzdne
- Martin49
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 30. Júl, 2010, 17:52
Z Alzy som bral uz vela veci, vzdy s osobnym odberom. Zatial som bol nuteny odniest na RMA len jednu vec (dvb-t tuner). Za 29 dni mi poslali uplne novy, takze som spokojny.
MB:Gigabyte MA790x-UD3P CPU:AMD Phenom X4 9850 @ 2,7GHz 1,24V GPU:GIGABYTE N650TOC-2GI RAM:2x2GB Corsair VS2GB667D2 CPU Cooler:Zalman CNPS 9500 PSU: ASUS P-55GA 550W OS:Windows 7 Ultimate
HTC Desire - CM 7.1
HTC Desire - CM 7.1
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Vytočili ma Alzáci, lebo mám objednávku + osobný odber v BA, a za osobný odber s platbou cash si účtujú 50 centov bez DPH Kedy to tam pridali hajzli?
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
- panasonic650
- Používateľ
Maju to niekde v podmienkach ? Neviem to zatial najst.
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Daj si zo srandy veci do košíka, vyber si spôsob platby, a keď si zaklikneš osobný odber, tak ti hneď prihodí +50 centov. A zostane to tam aj keď zrealizuješ objednávku, pretože to je vrátané do faktúry. Podmienky som nečítal, ale aj tak, ako by si sa tomu vyhol?
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
- panasonic650
- Používateľ
Ja len ze by to mali mat aj v podmienkach... Idem skusit
EDIT : Fakt... "Doručenie na pobočku 0,50 €" ... curaci....
EDIT : Fakt... "Doručenie na pobočku 0,50 €" ... curaci....
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Lol, to akoze za dorucenie z ich CZ centraly si uctuju 0,5? Alebo to je nejaky manipulacny poplatok? Nasli ste to presne? Skusim nieco objednat na nitriansku alzu s osobnym odberom zo srandy.