Všeobecná diskusia
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Este som trocha menil,takze 170,39€
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
pelovy filter??? to je vobec kde v <>
//jedine co ma napada, klimatika?
//jedine co ma napada, klimatika?
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- qq6600
- Používateľ
yop
//pocuj ,vy kolko platite na tu Astru poistku?
//pocuj ,vy kolko platite na tu Astru poistku?
ja mam na Civic 1.4 za 74,35 €, ale mam pocit, ze sa to par mesiacov dozadu preberalo... inak orientacne ceny na kolko sa to da stiahnut:
do 1300 okolo 70 €,
do 1400 cm 80 €
do 1500 85 €
do 1800 100 €
do 1900 120 €
do 2500 150 €
nad 2500 185 €
do 1300 okolo 70 €,
do 1400 cm 80 €
do 1500 85 €
do 1800 100 €
do 1900 120 €
do 2500 150 €
nad 2500 185 €
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- landrower
- Pokročilý používateľ
na astru? tak to musim zistit zajtra, to som este neriesil nikdy (ale rataj cca to co na feldu asi, kedze obejm je len o 0.1l vyssi - ale pre istotu sa spytam )
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
v meste mas chodit 50km/h, pri dodrzani tejto rychlosti, pri zapnutych pasoch je mala sanca ze umres. mimo mesta pri 90km/h sa uz moze stat vselico. nemas este moc nabehane a nezazil si moc situacii kde si sa musel niecomu vyhnut alebo nieco podobne. Pripadne len hlupy defekt ti mozenarobit peknu sarapatu. Mam par znamych u hasicov, zachranarov, policajtov a skoro vsetci sa zhodnu ze keby nebolo pri ceste stromov, stlpov a podobnych kravin tak este dnes zije podstatne viacej ludi po dopravnej nehode.landrower napísal:nuz, keby vodici vzdy prisposobili jazdu podmienkam (a to vsetci ale) tak by sa podla mna takymto situaciam dalo vyhnut....
akozeked idem po ceste tak musim ratat s tym ze okolo su stromy.. to ako chces potom aj v meste vytrhat lampy a odstranit domy? myslim ze so stlpmi (ci uz lampovymi alebo inymi) je daleko viac kolizii ako so stromami....
RX-8? fasa auto, ale nikto ti ho tu neopravi
drahe diely, zvysena poruchovost wankelu...
paradne auto ale urcite nie na slovensku
A este raz pisem, nehovorim o magorovi ktory si to niekde za dedinou pali 140km/h a nezvladne riadenie a skonci v stlpe/strome. Vravim tu o situaciach do ktorych sa mozes dostat aj ked neurobis ty chybu : defekt, smyk, vyleti ti magor z protismeru pri predbehani. Ja by som bol za rozsirenie priapdnej nudzovej zony pri ceste.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- qq6600
- Používateľ
Tak myslim ze tych 162€ je v pohode,hlavne ked v tom je uz zivel a pripoistenie osob...Papek napísal:ja mam na Civic 1.4 za 74,35 €, ale mam pocit, ze sa to par mesiacov dozadu preberalo... inak orientacne ceny na kolko sa to da stiahnut:
do 1300 okolo 70 €,
do 1400 cm 80 €
do 1500 85 €
do 1800 100 €
do 1900 120 €
do 2500 150 €
nad 2500 185 €
Hell, s tymi stromami a stlpmi plne suhlasim...
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
Urcite ano.... Dialnica bude prazdnejsia... Ci po akej ceste to jazdis....Snake napísal:keby zajtra padla, ani si to nevšimnem
- citronik44
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Máj, 2008, 14:00
do 1400 cm 80 €
Povies mi kde dosiahnem takuto poistku? Lebo platim okolo 109 eur rocne
Povies mi kde dosiahnem takuto poistku? Lebo platim okolo 109 eur rocne
hondaclub.sk skus sa tam popozerat, mame tam sekciu s poistenim a kontaktovat toho cloveka, myslim, ze by nemal byt problem urobit aj na ine auto, ako hondu
tiez tam mam tieto bonusove veciqq6600 napísal:Tak myslim ze tych 162€ je v pohode,hlavne ked v tom je uz zivel a pripoistenie osob...
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
potreboval by som poradit otec prisiel dnes domov s autom (fabia htp)ze nieco s prevodovkou. nech hodim akukolvek rychlost stale ide rovnako aj ked je hodena spiatocka ide dopredu. Dalej ked hodim jednotku alebo pätku skoci do trojky a ked dvojky skoci do stvorky no akoby neboli ziadne kulisy co ju drzia a a da sa aj pootocit v osy asi tak 15 stupnov
cpu: amd phenom II 955 BE ram: 4GB kingston hyperX 1600mhz cl9 HDD: wd: 640GB aaks
psu: 450w tracer vga: asus eah 5750 formula case: tracer tro-115+ artic fan f8 pro mb: asus m4a785td-v evo
psu: 450w tracer vga: asus eah 5750 formula case: tracer tro-115+ artic fan f8 pro mb: asus m4a785td-v evo
- landrower
- Pokročilý používateľ
tak.. prva jazda na aute za mnou (megane 1.5dci, to iste co qq)
jak som doteraz mohol vydrzat chodit pesi?
+ dneska taku paradnu motorku som osedlal qq co to bolo zac? neviem to najst...
jak som doteraz mohol vydrzat chodit pesi?
+ dneska taku paradnu motorku som osedlal qq co to bolo zac? neviem to najst...
- qq6600
- Používateľ
Jedna bola starsia Betka a druha Jawa Robby.
Na Betke tocis rychlosti stale dookola,takze ak si neratas a myslis si ze mas 3° ( realne 4°) tak potom zaradis 1° a letis dopredu
Na Betke tocis rychlosti stale dookola,takze ak si neratas a myslis si ze mas 3° ( realne 4°) tak potom zaradis 1° a letis dopredu
dať dole manžetu a pozrieť kulisu, toto čo si dal je strohý popis, tatko sa hral na rejsera? Keď dáš dolu manžetu, tak uvidíš kde bude problém, ak nebude problém tam, tak potom to je horšie...Ďalej to môže byť veľmi velkou vôlou na bowdenoch, treba ich nastaviť (to ale doma nezvládneš, treba k tomu špeci šablónu). Každopádne toto je spôsobené moc agresívnym radením prev. stupňov,baro44 napísal:potreboval by som poradit otec prisiel dnes domov s autom (fabia htp)ze nieco s prevodovkou. nech hodim akukolvek rychlost stale ide rovnako aj ked je hodena spiatocka ide dopredu. Dalej ked hodim jednotku alebo pätku skoci do trojky a ked dvojky skoci do stvorky no akoby neboli ziadne kulisy co ju drzia a a da sa aj pootocit v osy asi tak 15 stupnov
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
qq: vies mi najst nejaky link na tu betku?