Všeobecná diskusia
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
sa naserem a oblepim si takymi feldu
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Tu motorku som mal 2 sezony, na vozenie do obchodu a po meste mi este ako 16 rocnemu kedysi davno stacila. Vobec nie je zla. Preraduje sa lahko, spotreba skoro ziadna, vyfuk pekny zvuk, udrzba akurat olej a dobit baterku.Bamma_boy napísal:jéé, betka.. a ja som si myslel, že sa našiel iba jeden magor čo si to kúpil, ten u más v meste.. šak to je des a hrúza.. ma noha bolela a to som mal len kolečko po meste.. 1,2,3 a to som ešte len vyšiel z parkoviska.. raz darmo, zlatý variátor u 50cc.. pridám a idem, nemachrujem s prevodmi keď nato nemám výkon..
Inak s tým, že som už ani nevládal počítať prevody som mal problém aj na 125ke Jawe Dandy.. a to má už o čosi viac koní.. proste to má pomaly viac rýchlostí ako max. rýchlosť. Na 600vke bandite keď dám za 3 tak s tým pojazdím celé mesto, podradím až v garáži..
- landrower
- Pokročilý používateľ
dobit baterku? ja som hovoril o takej co nema baterku pekne kick-start atd. ...
zajtra musim odfotit, nech chapete co myslim
lebo autoskola lebo prva jazda...jazdi tam 3r kazdy den a tych idiotov ani nebudes vediet spocitatlandrower napísal:nuz ja som bol nahodou dnes slovenskou mentalitou prekvapeny
na jazde, auto autoskoly mame absolutne nezamenitelne, vsade polepy "autoskola schulo", a normalne ze ludia vobec netrubili ak som sa pomalsie rozbiehal alebo dodrzoval rychlost, a dokonca ma casto aj pustili do krizovatky
...a potom niekto hovorte ze v BA jazdime jak prasce, vy mate furt dake zle prihody, a moja skusenost je zatial absolutne pozitivna
//Snake:
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Presne ako napísal Hawkeye. V BA jazdím každý deň, zatiaľ necelé dva roky. Je tu najvyšší počet debilných vodičov na kilometer štvorcový, o tom niet pochýb.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
na druhej strane je to logicke ze pri takom velkom mnozstve vodicov je vacsia koncentracia nie prave naj vodicov...ale clovek si zvykne a predvida dopredu ze co sa asi stane
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Myslim novsiu Betku (t.j. toto http://motocykle.bazos.sk/inzerat/76737 ... -Betka.php), ty asi Babetu?landrower napísal:dobit baterku? ja som hovoril o takej co nema baterku pekne kick-start atd. ...
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Nie mysli Betku,zajtra ju odfotime.
A neviem kde by si chcel na Babette radit?
A neviem kde by si chcel na Babette radit?
- landrower
- Pokročilý používateľ
ee, to je volaco este starsie, tiez sa to vola Betka, ma to 4stupnovy manual a medzi kazdymi dvoma rychlostami neutral a ako jedina skoro motorka vie zo 4 zaradit priamo 1 lebo rychlosti sa tocia dokola - teda ak v 4 tuknes zas hore mas 1 a letis
musim to odfotit, to inak asi neopisem
// naozaj to musime odfotit, hladam ju uz ~2 hodiny a nenasiel som ziadnu foto, dokonca ani zmeinku o tejto motorke
musim to odfotit, to inak asi neopisem
// naozaj to musime odfotit, hladam ju uz ~2 hodiny a nenasiel som ziadnu foto, dokonca ani zmeinku o tejto motorke
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
Ja nevravím, že je to zlá motorka.. akurát, že ten manuál tam bol čert dlžen.. proste si sa ani nerozbehol už si tam mal 3.. výkon tiež nikde.. ale niekomu kto to má len do obchodu na rožky a poobede na ryby to úplne stačí, otom potom.. všetko je lepšie ako chodiť pešo..
landrower: také niečo ako ty opisuješ som videl len nedávno na zraze.. ale to malo len jeden prevod, tiež sa to štartovalo kickom a zhasínalo vytiahnutím fajky.. Išlo to asi 30km/h a bol to prototyp babetty ktorého sa kedysi vyrobilo niekoľko 100 kusov a predáva sa to asi za 800€..
A vyzeralo to takto
landrower: také niečo ako ty opisuješ som videl len nedávno na zraze.. ale to malo len jeden prevod, tiež sa to štartovalo kickom a zhasínalo vytiahnutím fajky.. Išlo to asi 30km/h a bol to prototyp babetty ktorého sa kedysi vyrobilo niekoľko 100 kusov a predáva sa to asi za 800€..
A vyzeralo to takto
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Na hento by som si ani nesadol,nieto este s tym jazdit
- landrower
- Pokročilý používateľ
ee, toto je vzhladu normalnej motorky hovorim, nafotim zajtra a pobavite sa