Štart OS na niekoľko pokusov
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Re: Štart OS na niekoľko pokusov
skúste prosím Vás povedať čo by ste urobili na mojom mieste pri takomto probléme . reinstal win to nevyriešil
Spoiler: ukázať
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
je to hardware problem..
zohnat si:
najprv napr inu RAM, skusit s nou
potom iny DISK (mozes si cez DiskImage naklonovat cely disk na iny... ale radsej odporucam na iny disk cistu instalkciuu Win7 a skusit co to robi)
a potom postupne skusit inu VGA, a ked nepomoze aj to, tak to moze byt v CPU alebo v MB..
Pripadne.. skus odpojit vsetky USB zariadenia ktore mas napojene pocas startu, alebo update BIOSu.. Ked je to HW problem, je to dost narocne na cas zistit co to robi..
zohnat si:
najprv napr inu RAM, skusit s nou
potom iny DISK (mozes si cez DiskImage naklonovat cely disk na iny... ale radsej odporucam na iny disk cistu instalkciuu Win7 a skusit co to robi)
a potom postupne skusit inu VGA, a ked nepomoze aj to, tak to moze byt v CPU alebo v MB..
Pripadne.. skus odpojit vsetky USB zariadenia ktore mas napojene pocas startu, alebo update BIOSu.. Ked je to HW problem, je to dost narocne na cas zistit co to robi..
- spencer
- Používateľ
fajn no ostáva len vysvetlenie že buď to je hw alebo drivers lebo tie nahadzujem hneĎ po inštslácií.
- spencer
- Používateľ
ľudia robila to nakoniec grafika ... asi tak 2-3 mesiace do zadu som predal tu 8800GT a frčím na tej 8100 integrovanej no čo ... problém náhle zmyzol takže vždy nakopne na prvý-krát .. jakže ma to nenapadlo skôr ? ... nevadí čím myslíte že to bolo 400W zdroj 400W fortron je slabý na tu pľuhu ? ...