ManDark napísal:Ja mam taketo pripojenie, ale limit Kvotu na tyzden 1 GB
no neber to osobne ale podla je take pripojenie naniic. sice je pekne rychle, ale to obmedzenie je drasticke. mam sice iba 10% tvojej rychlosti ale ak velmi potrebujem tak stiahnem 1GB za dve dodiny a potom mozem stahovat dalej a stale za tu istu cenu. sa mi podla mna viac oplati.
inak okrem stahovania ma OBROVSKY traffic aj on-line hranie...
cize aj ked mas rychly net vela veci s nim neurobis :roll:
...Wigwam is like linux, no gate, no windows and apache inside...
ManDark napísal:Ja mam taketo pripojenie, ale limit Kvotu na tyzden 1 GB
no neber to osobne ale podla je take pripojenie naniic. sice je pekne rychle, ale to obmedzenie je drasticke. mam sice iba 10% tvojej rychlosti ale ak velmi potrebujem tak stiahnem 1GB za dve dodiny a potom mozem stahovat dalej a stale za tu istu cenu. sa mi podla mna viac oplati.
inak okrem stahovania ma OBROVSKY traffic aj on-line hranie...
cize aj ked mas rychly net vela veci s nim neurobis :roll:
Toto je len obmedzenie na cas cez vykend by malo byt unlimited zatial este nie, ale take nieco ak nie rychlejsie, mam este v skole kde chodim tahat a tam to je unlimited, a taha to tak 3 MB ak je dobry zdroj, a aj Upload je 3 - 4 MB ak chcu tahat odomna.
nieku sa hodi flatko inemu nie...mam tiez po novom 2GB limit na pracovne dni a cez vikend zadara, no aj tak skoro nic netaham a ak uz potrebujem nieco vacsie stiahnut, tak pockam na vikend. a zas keby mi mala ruchlost skakat podla toho, kolko ludi je nalogovanych, by ma vobec nepotesilo...heh a hry nehravam vobec cize ide o priority FLAT vs. AGREGACIA
No a skoro mi oci vypadli ked mi povedal ze to maju v plane este zvysit na 15 Mb... A vraj mam "len" 6Mb lebo to je zdielane pripojenie, ale menej mi to este veru neslo... Az som hrdy ze mozem tych 500 sk davat advanetu .
Oksamot napísal:No a skoro mi oci vypadli ked mi povedal ze to maju v plane este zvysit na 15 Mb... A vraj mam "len" 6Mb lebo to je zdielane pripojenie, ale menej mi to este veru neslo... Az som hrdy ze mozem tych 500 sk davat advanetu .
Tak tot je slusne to by som bral domou aj ja ...
P.S. To moje pripojenie mam za 500,- Sk na Pol roka takze ma ten 1 GB limit nejak netrapi ... a co sa tyka prektocenia tak ked to presvihnem o 500 MB tak sa nic strasne nestane, len to nesmiem prehnat o tak 2 GB naviac ... alebo take vacsie Ciastky.