lama's Q rca/cinch--fixed
lama's Q rca/cinch--fixed
zdravim..mam taku lamersku otazku..aky je rozdiel medzi cinch a rca koncovkami?..lebo som potreboval pripojit vezu ktora ma rca in a tak som povedal fotrovi nech kupi kabel jack >> 2 rca...doniesol cinch s tym ze to vyzeralo rovnako..samozrejme ze to nepasovalo>>bolo to prilis uzke a kratke...otazka znie ci je teda fyzicky rozdiel a foter je slepy alebo mam chybu v manuale a je to este nejaky iny typ?
Naposledy upravil/-a jaffar v So 18. Mar, 2006, 17:58, upravené celkom 1 krát.
neviem co na tom fotit ..proste kabel na jednom konci maly jack a na druhom 2x cinch..n
nie je to chyba kabla skusal som druhy identicky....proste akoby bol o polmilimetra alebo kolko mensi..proste ked zasuvas kabel tak akoby cvakne...tento ide volno a citit ze nema kontakt po bokoch a ani nedociahne do konca "diery"
nie je to chyba kabla skusal som druhy identicky....proste akoby bol o polmilimetra alebo kolko mensi..proste ked zasuvas kabel tak akoby cvakne...tento ide volno a citit ze nema kontakt po bokoch a ani nedociahne do konca "diery"
nad tym som uz rozmyslal..bo veza uz davno nie je v zaruke takze to nie je problem..a prepajkovat par dratikov zvladnem aj ja ...len ma to sere lebo som bol v tom ze AIWA neni az taky odpad...ja viem ze to neni ani midend kvalita co sa tyka vezi ale aby to bolo na urovni nejakej ryzozrutskej miletickovej "elektroniky"?? ...asi im napisem nech my povedia co z tym..aspon nech sa mi ulavi od stresu
ja viem ze to je lowend...ale aby to malo blbo robeny cinch?..to mi pride fakt volovina... ..no nic..cez vikend to otvorim a pozrem na toBoBo napísal:pocuj kamo...nic v zlom ale ak si myslis ze AIWA neni odpad tak to si potom viem predstavit aky si odbornik vsak skus si to prepajkovat a pojde ti to....