Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách. Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
Jeremi napísal:Ahojte kamarat ma tento telefon chcel by si nainstalovat hru Dungeon Defender ktorá je FREE a teda by nemal byt problem ten ale je kedze mu to pise ze to nieje urcene pre jeho region je nejaka moznost toto obist? Ideal keby to slo bez ROOT ktory robit nechce. Vďaka.
Ako na 99% root pojde prec, S-OFF som nerobil, a kvoli par aplikaciam co mam kupene sa mi to ani neoplati, to si pockam na aktualizaciu rootu .
Edit: Root je na 100% prec . Inac ziadne velke zmeny nebadam, len nejake logo pocasia sa zobrazi po unlocku nezavisle od launchera (musim zistit ako to vypnut).
nice
update uz vidim ze je dostupny, no rad by som sa opytal, ako to bude s rootom?
teda ci to je otazka par dni alebo je situacia ako s Android 2.2.1, a teda ze permanent root nieje
zaujimalo by ma ako napriklad vyzera prostredie kamery ... a funkcie .. lebo ked som mal HD2ku a na nej 2.3ku rom tak to bolo uplne ako mimo ... ale nechcem to porovnavat .. tuje to oficialne
Naposledy upravil/-a FEAR v St 04. Máj, 2011, 15:42, upravené celkom 1 krát.
Akych mate operatorov .. teda od akeho predajcu mate fony ? neviem podla coho je dane ze vy uz vidite update a ja nie ..
ja neviem povod svojho fonu lebo to bola kupa jak prase .. sice je novy .. ale .. krabica nesedi (sn) prislusenstvo tiez bolo orgo pobalene ale tiez asi dopasovane nakolko mam nabku z redukciami z anglickych zastrciek .. a defaultne nemam ani CZ jazyk ani sk .. ten mam len cez morelocal2 .. takze boh vie skade je ten tel .. ako posledna takato moja kupa cez net ..