3n3_R napísal:Daj potom vediet ako si na tom s teplotamy. A ten pasív na VRM budeš muset upravovať.
Je asi moc vysoky, ze? nevadi, kdesi som cital, ze museli z neho upilit listovou pilou
Toto je posledny komponent, co ma rozculuje kvoli hluku, ked hram hru.
ericc64 ho rezal tuším flexou... na TR nepotrebuješ fan... stačí nejaký ten prietok v skrinke a teploty budú OK...
tak isto na MK-13 stačí jeden fan, napr. magma...
Ahoj, akurat som to dnes vzdal kvoli malym pasivom, 6970-ka ma jeden vykonovy tranzistor mimo vsetkych co su v rade a nedrzal mi tam maly pasiv ako som chcel... nechcem odvalit kartu. Prolimatech MK-13 vyzera super, na tie pamäte okolo procesora sa lepia male pasivy, to by bolo tiez ok, no pri regulatoroch co su v rade su nejake vysoke uhlikove suciastky a podlhovasty pasiv, co je k prolimatech, ten sa o ne opiera, tam ma to trochu zblblo ale zvladol som to no na opacnej strane grafickeho cipu je samostatny regulator a nan ked som prilepil maly pasiv, tak sa mi nezdal ze by drzal bohvieako.
Pasiv na regulatory Thermalright VRM-R5 je tvarovo OK, no kedze pri pasivoch su najake privysoke suciastky, tak nedolieha /diery na uchytenie do plosaka inak sedia/, chcelo by to z neho obrusit alebo ofrezovat, no zase ma dorazilo, ze trebalo by zobrat tolko materialu, az by bolo skoro vidno heat-pipe trubicu alebo zostal by len tak pol milimetra tenky matros a chladic by sa rozpadol na dve polky.
Tak som to poskladal späť. Škoda, tešil som sa...
este dodam, ze na obrazku 1000101 kde je napis TOTO OBRUSIT nevidno chladic ktory koliduje, pretoze som ho zatrel ciernou fixkou pri znaceni, co musi ist prec. Uz som dohodnuty , dam to odfrezovat a potom sa do toho znova pustim. Jeden dotaz-co sa stane, keby som pasivu na tom samostatnom napat.regulatore pomohol kvapkou silikonu, aby nahodou neodpadol?
lubomt môžeš skúsiť aj ten silikón.Inak čo sa týka brúsenia, ak by ten známy dokázal obrúsiť na tesno bolo by to ok pretože zvrchu pokiaľ viem je ta heat-pipe letovana, možno sa mýlim ale mala by byť letovaná k pasívu...skús to pozrieť.
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
Takze konecne som mal dnes v noci cas a nahodil som na kartu 6950 otvorenu na 6970 chladic procesora Prolimatech MK-13 a chladic napätovych regulatorov Thermalriht VRM-R5. Thermalriht som musel dat jemne upravit frezarovi na stroj. Pridavam fotky montaze, teploty dam neskor.
IMG_0159.JPG
Naposledy upravil/-a lubomt v Ne 15. Máj, 2011, 05:20, upravené celkom 1 krát.