Očividne máš obrovský prehľad. Určite vieš že TUKE má 9 rôznych fakúlt, že? Poznám ľudí zo stavebnej, napríklad môj bratranec ju skončil, robí architekta, zarába určite viac ako ty. Poznám ľudí čo skončili FEI. Tiež zarábajú viac ako ty. A poznám aj ľudí čo zarábajú celkom slušne popri štúdiu informatiky.
Ty to síce asi nechápeš, ale nemôžeš porovnávať študenta čo študuje nejakú geodéziu na BERGu, či Hospodársku Informatiku s niekym kto študuje Informatiku či napríklad to čo ja - Elektroniku/Infoelektroniku.
A to čo si napísal
je debilita, ktorá by platila možno pre niekoho z bezpečnostného manažmentu alebo sociálnej práceabsolventi TUKE sú žiadaní asi tak ako absolventi dobrej strednej školy, teda ak je ten človek šikovný, tak ho do zamestnania vezmú, ale ak je to normálny šedi priemer, ktorý síce poctivo robil zápočty, skúšky, mal dobru bakalárku, diplomovku atď. ale nie je ničím výnimočný, tak ho 99% zamestnávateľov pošle kade ľahšie...
Rozhodne som ešte od nikoho iného ako ty takéto niečo nepočul, neviem o tom že by si ľudia čo skončili nejaký odbor na FEI mali problém nájsť prácu (teda že by ich do zamestnania nechceli lebo majú len FEI).
Vždy je základom byť šikovný v oblasti a mať jazykové schopnosti. Titul ti je potom len plus, a to nie bezvýznamné.
K tým tvojim osobným skúsenostiam sa nevyjadrujem, skončil si nejaký odbor na TUKE že máš osobné skúsenosti? Nie. Tak si zarábaj tie svoje peniažteky a nekecaj hovadiny.